Kdo z Vás ujel nejvíc km na jeden zátah ?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Oropesa - Orlová
v 93´jeto 2 500 Km ale nezvládl jsem to celé najednou, na dálnici mezi Mnichovem a českou hranicí jsem jezdil skoro ve všech pruzích (naštěstí byla skoro prázdná) a tak jsem si dal na chvili dvacet, jinak jsem to jel Oltcitem z celou rodinou. Už bych to nikdy nedělal fakt to nestojí za to. Také jsem jezdil doslova non stop do Warszawy (stál jsem jen na hranici) ovšem jednou jsem zabrzdil o kamion (o tom jsem už také někde psal) a teď se raději projdu lesem či nečeho napiju nebo sním a snažím jse dělat pauzy co 2-3 hod a to i když jedu i do Prahy. A pokud jezdíte z dětmi tak máte "klidnější" nervy, vyřádí se mimo auto. -
« Inverness - Jindřichův Hradec
ale už bych to nikdy neudělal. Důvod byl ten, že v horkém létě dostal můj 12letý syn plané neštovice s horečnatým průběhem a my (oba jsme lékaři) jsme ho chtěli mít co nejdřív doma. V autě je sice klimatizace, ale koncem cesty jsme byli všichni jak uvaření. Je to dohromady asi 2600 km. Už nikdy! -
« Barcelona
Duben 12.00 odjezd Haviřov kolem 14.00 příjezd Barcelona cca 2100 km .Hyundai Lantra . Ve Francii jsem poprve pochopil k čemu je dobrý tempomat.Noha na podlaze, 160 km víc to nejelo a po hodině jsem nevěděl jak si sednout.Ted mam Lagunu a je to o něčem jiném.Nejde o to kolik je vzdálenost ale včem to jedu. -
"-- skrytý --" 19.07.99 01:37
« 1300 mil
1300 mil.Ono to není nic moc,zadek bolí i po 500 km,horší jsou ty následky.Po návratu-postupně-,105 $ doručit do měsíce,jinak..se s naší zemí setkáte na 10 let prostřednictvím obrázkových publikací.Totéž při 10 km nad limit ve Švýcarech,tam to bylo pro změnu 5546.-Kč(přesně),nic na místě-to je pokus o podplácení a okamžitá vazba. Pokud to bereme jako soutěž a sport,je to dobrý,jinak Vám přeji veselé honění kilometrů nebo mil ,o co jde jiného. -
« Ahoj všem
Ja nevím jak vy ale já jezdím každé dva maximalně tři měsíce do Moskvy a zpět což je od baráku k baráku něco málo přes 2100 km
Nejdřív jsem to jezdil se Škodou Octavia 1,6 GLX potom s RANGE ROVER 3,5 Efi a teď s JEEP GRAND CHEROKEE 4,0 Limited
A můj osobní rekord ?
S Octavií za 21 hodin včetně čekání na třech hraničních přechodech ( Rusko-Bělorusko , Bělorusko-Polsko , Polsko-ČR )což považuji za slušný výkon
-
« Doktor
Jasne, nejlepsi obrana je utok...Takze misto abys priznal, ze Tvoje blaboly o tom, jet 1 950 km za 13 - 15 hodin prumernou rychlosti HODNE pres 200 km/hod, stale ve tri hodiny rano, jsou opravdu z rise tvych snu, vytahujes tady uplne jine debaty o uplne jinych problemech...To opravdu svedci o Tve verohodnosti....
-
« Re: doktor
Toshi, ty jsi opravdu nenapravitelnej rejpal.... ted jsem si procital nejake diskuze, kde jsi se projevil uz driv. Vzpominas, jak jsi se navazel do radimba, kdyz psal, ze jel na motorce 270km/h??? Ze mel ruku v nocniku?? To je clovek, kterymu to docela verim, hlavne kdyz vim, ze to zas takovy problem neni. Ale ty si jezdis v Americe maximalne 80mil/h a tohle cisla jsou pro tebe nepredstavitelny, nemam pravdu??.... To slovo --skoro-- chapej trochu mirneji, nemyslim tim 99%, ale dejme tomu 60%, nechapu, ze ti to v ty hlave nedoklapne... -
« Re: Doktor
Tosh: koukni se radeji znovu, co tam bylo napsano... ale muzu ti to sem okopirovat: "..stala rychlost hodne pres 200km/h --skoro-- celou cestu.." Nikde jsem nepsal, ze to bylo jen po dalnici, ale kdyz se podivas do mapy, tak zjistis, ze z Vidne muzes nepretrzite po dalnici az do italskeho Bari a to odhaduju na asi 1500km.
No nebudes tomu verit, ale zacatkem kvetna ve tri rano tam opravdu moc provozu neni... obcas nekdo kolem vetsich mest, ale jinak fakt prazdno. -
« Doktor
Mily doktore, nepotrebuji nic pocitat, ty udaje jsi uvadel ty, podivej se laskave, co pises...(13, resp. 15 hod, stala rychlost 200 km apod.) Jeste jsi nenapsal, kdeze je ta dalnice, ktera ma 1950 km a muzes po ni jet stale pres 200 km/hod...Blabol, nic nez blabol... -
« Re: Re:
Sedel jsi nekdy v te Crome? Na dlouhe cesty vubec neni spatna, vzdyt je to vyssi stredni trida, na urovni Opelu Vectra, Fordu Mondeo, Alfy Romeo 166... s motorem, ktery tam byl (2.0ie Turbo), jezdila az 240km/h dle tachometru. Technicke udaje: 114kW, 235Nm, hmotnost 1190kg, max.rychl. 210km/h, zrychleni 0-100km/h za 7,9s. Pneu elektrony 195/60 R14, rozvor 2690mm, vetsi rozchod kol a sportovnejsi podvozek nez maji slabsi verze. Muzes jet treba 220km/h, ridit jednim prstem a druhou rukou se drbat treba za uchem, sedi fakt jak prilepena...