Kdo z Vás ujel nejvíc km na jeden zátah ?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

18.08.03  14:24

« Re: blazni

Batipaglia(I)-Brno=1650 km za 19hodin,venku ve dne 40 st., v noci 30 st.,klima naplno.Xsara Break 1.6i, spotreba LPG 9,1 litru/100km.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.08.03  09:15

Souhlas. Je to hlavně o autě. Chce to auto na dlouhé trasy, a to Oktávka rozhodně není: stejnou trasu jsem jel jednou s Oktávkou (verze 1,6 75HP ve čtyřech dospělých, kromě mně všichni vyššího vzrůstu) a blahořečím osudu, že to bylo jen jednou...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.03  22:35

jo to chce Cadillaca... jo to říkám pořád. Tam je jedno. Jseš jak v obýváku... Nicméně si stejně každej koupí TDi Octávku, tak tu radu ignorujte.
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.03  21:48

« blazni

Všichni jste blázni, mě po 300km musej vytahovat z auta hasiči a další den mě bolí * a záda...hold tvrdý sedadla v Ocavii.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.03  20:56

« Re: Ze Švýcarska

1430 km Ženeva-Kodaň, vč. 50 min. trajektu + nějaká čekací doba při nakládce a vykládce vozu, za 12 hodin brutto. Počítám to jako jednu cestu, třebaže jsem na trajektu samozřejmě neřídil. Mnohokát jsem pak svého času jezdil trasu rovněž ze Švýcarska na Moravu a zpět (tj. 2x1150 km) se zhruba dvouhodinovým spánkem mezi oběma cestami. Ale to ještě ve Švývarsku nebylo překročení maximálky na dálnici (i tehdy pouhých 120 km/h) o 30 km/h (tedy přes 150) kvalifikováno jako trestný čin (od září 1996) a v Německu neměli všude elektronické tabule vždy s dobrým důvodem pro "dočasné" omezení maximálky... Inu, časy se mění!
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.03  09:07

« Ze Švýcarska

Po probdělé noci a prolítaném dnu jsem ve 3 hodiny odpoledne sednul ve Švýcarsku do Uno 1.0 na převozních značkách a mazal 800 km domů. Ve tři v noci už jsem byl doma, a to jsem dělal hodinovou zastávku na celnici. Uno jelo podle tacha až 170, nesundal jsem plyn z podlahy. Dohromady jsem nespal 40 hodin a vypil jsem přitom litr kafe a to Uno kupodivu sežralo jen 5.8 litru na sto.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 16.08.03  12:06

« australia

tak ja som sa nechciat dostal do situacie ked som sa dostal do outbacku a musel som sa ihned vratit (hrozba dazda), tak som za den presiel 950km, z toho 500 po nespevnenych cestach. 14 hodin...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.03  16:41

« do roboty

bezne chodim 1100km do roboty v nemecku. Robim to tak 8x do roka (hore, dole). Makam vzdy po sichte startujem o 18:00 a okolo 2 az 4 rano som doma s jednou zastavkou napustit co je prazdne a vypustit co je plne. V noci je to pohodova jazda ...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.03  15:23

« Re: Barcelona - Praha

Praha - Split, 1020 km podle internetového intineráře. 14 hodin. Pohoda, na dlouhé cesty, jen s tempomatem, klimoškou a automatem. Pak je to těžká pohoda.
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 15.08.03  14:06

« Barcelona - Praha

Nevi přesně kolik to bylo ale bylo to rozhodně víc v pohodě než Šušice - Praha (pres Horaždovice, strakonice) průměrnou rychlostí 150Km/h v hustém provozu s Fordem Sierrou 1.6
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  16:38

« 1650 km

Vloni při cestě na dovolenou do Španělska: Praha - Andorra = 1650 km bez přestávky, pouze rychlé tankování a WC s BMW 524TD, doba jízdy 16 hodin v silném letním provozu (zasekaná dálnice, kolony, průtrž mračen během cesty). Mile mě cesta překvapila, byl jsem na konci cesty čilej jak po ránu.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.00  17:29

« Re: 1000km

Bystrica SR-Praha-spat.Bolo vtedy velmi naprd jesenné počasie a bol som hotový dva dni z tej cesty.Posledných 100Km som išiel viacmenej naspamat.
  • 00 Reagovat !

foto

01.12.99  12:19

« 1200km

Tak to ja jsem ujel v kuse nejvice 1200km v kuse. Jel jse mdo Chorvatska, ale bohuzel v nejvetsim navalu, takze kdyz jsem vyjel z Prahy ve 22.00, tak jsem byl az v 17.00 v Primostenu ... na dalnicich pohoda, ale ty hranice a zacpy v Chorvatsku, des. Kazdopadne nalozeny Facko, upraveny na 90PS, jelo v pohode, akorat jsem zasral karbec tim jejich zasranym Chorvatskym benalem ... jinak pohoda. Jeste ten den jsem byl u more a pohoda .... akorat rano kdyz jsem vjizdel do Chorvatska, tak na me padla krize, ale RebBull to vyresil .... samo ze cigara taky ....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.11.99  08:12

« Kam se vsichni tak zeneme?

Jsem ridic a vezu ryby z Hamburku?To se da pochopit.Ale vetsina specha ve svem volnu,bolesti hlavy a krvave oci taky nesvedci o procitenem zazitku.Kdyz jsem jel 2800 km z Adelaide,nemel jsem jinou volbu,mrtvolny spanek na volantu,klima na fest a zase dal.Ale v Evrope?
    Dnes zasadne pres Inet hotylek,k veceru dojet,sprcha,vecere,spanek.Druhy den jsem na miste,at je to Norsko nebo Portugalsko,taktez k veceru - situace se opakuje.
    Nezlobte se na mne,ze jsem tady nepochvalil srdnate kousky nasich ridicu,ale je to zamer.
  • 00 Reagovat !

foto

17.11.99  06:34

« Únava jak sviňa

13,5 hodiny 1200 km
    Z Makarske do Ostravy.
    Večer v 1.00 hod spát. Ráno v 5.00 vstávat. Tedy čtyři hodinky spánku. Pak Makarska směr Plitvičky.
    Návštěva od 11.00 - 17.00 nebo tak nějak a pak NONSTOP Ostrava příjezd někdy ve 2.30 ráno.
    Katastrofa.
    Cesta na Makarskou byla pomalejší delší o to unavenější. Po 18 hodinách jsme nevěděl jestli spím nebo řídím. Asi 10 km před cílem jsem se skolil a usnul. Zbytek dojel za 2 hodiny po odpočinku.
    Jinak Opel Vectra s klimou.
  • 00 Reagovat !

foto

15.11.99  16:32

« Š 100

Já se Š100 2 km v lese pak jsem to narval do borovice. Selhalo mi řízení.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.99  15:58

« Re: Re

né cestam i zpět trvala 5 dni (dohromady), jinak byl jsem s ním i v Itálii ale jen severní a na Makarské. Všechno se dá. A kolegové co jeli Favority tak nebyli o nic "čerstvější" než já. Fakt je, že to asi byl mimořádný kus a jezdí dodnes, používám ho ke stavbě a také jsem s ním vystěhoval barák po rodičích. Tahal vazíky ze kterých jsem ve zběrně sundal jednou 1 200 kg, podruhé 800 kg a spoustu jiných "zajímavých" jízd.
    Jen doufám, že mi vydřží s tím barákem a pak už půjde do šrotu. Jinak bylo bez větších poruch.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.99  15:47

« Re: Jedna paní povídala

1996 - Praha - Barcelona, ca. 1800 km s krátkou přestávkou, Škoda Rapid 130.
    Nejhorší bylo udržet se na konci ve Španělsku na dálnici, byl tam strašný vichr a se škodovkou to dost mávalo. Čas si nepamatuju, maximální rychlost tak 145-150 (chvílemi, jinak by se to nabeton zavařilo). Celý další den jsem měl dost (bolehlav, oči, ruce...)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.99  10:39

« Re: Re

Jednou jsem Oltcitem jel a je to jak sekacka na travu :o))) (nic ve zlym 2500km je nadlidskej vykon v kazdym aute)
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.99  01:31

« Re

A tos na tu cestu ale spotreboval celou dovolenou, ne? Nejak si nedokazu predstavit v Oltcitu 2 500 km...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…