Kdo z Vás ujel nejvíc km na jeden zátah ?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Ze Švýcarska
zadek524: Uno? S tím jsem jenom pomáhal Eliášovi, abych ho dostal ze Švýcar. Byla to šílená cesta a dostal jsem za to něco přes dvojku kapesnýho. Já se tam taky chtěl dost podívat, viděl jsem tam tak nádherný bavory, až mi z toho oči přecházely.
Stará E23 sedma, který jsou u nás už dávno všechny shnilý na prach nebo dojetý, tam stála ve vší kráse jako by vyjela z továrny, chlapík s ní denně jezdí. Já fakt nevím, co jsme to tady vymysleli za ruský manýry se solením silnic, sežere nám to všechny krásný starý auta a rozežírá to i silnice a pak tu budeme mít samý fábie.
Šestku provozuju pořád, teď na sedmovejch značkách a příští tejden už by měly bejt šestkový. Chtěl jsem kupovat na zimu další auto, ale natřu spodek, koupím zimní gumy a budu si užívat i v zimě tohohle kupátka, když už jsem do něj jednou vlezl. Minulou zimu se mi strašně osvědčil samosvornej diferák, na těch dvacet let starejch vomydlenejch letních gumách jsem se v pohodě rozjížděl ve dvaceti číslech sněhu. Už se těším na powerslidy v téměř nulové rychlosti, mám to tak rád... -
« Re: Ze Švýcarska
Rbaron: Ahoj, no jo, ještě žiju...:-). Na Auto.cz jsem trochu zanevřel, protože jsem si oblíbil jiné místečko zaměřené spíše na moji značku... Bavory jsem všechny už vyprášil z domu, jednoho ale stále oprašuju mojí mámě. Já jsem se zcela přeorientoval na MB. Ale ty ses nějak odchýlil od svojí řady, provozuješ fakt to Uno???!!!
Méďo slouží věrně, dobře a spolehlivě. Momentálně mám pro sebe 124/300D, bílou 126/500SEL má manželka (taky jsem se stihnul oženit!!!:-))
Na neděli mám ultralibovou černou 126/560SEL. -
« Re: Chicago -Fort Lauderdale
to justman:Tady na Fl. jsou po setmeni do svitani VSECHNY silnice skoro prazdny, nejenom highway's, zvlast teda na West Coast, protoze s vekovym prumerem ridicu tady, 89.9 let se ani neni cemu divit, ze....:-)))))Na East Coast ,zvlast Miami a Ft. Lauderdale area, je to prece jenom trochu "divocejsi", protoze je tam vekovej prumer o deset let nizsi nez tady...:-))))))))) -
« Chicago -Fort Lauderdale
cca 1400mil(2200km).Odjezd 11:50AM,par kratkych vyprazdnovacich prestavek a jedna 45min.ve 2 rano,jinak nonstop.Velkou merou se na tom podilely dobre sedaky,klima, aut.s cruisem a 5,7 litru pod *(vlastne pred nosem). Unavu kolem svitani pomalo prekonat projizdeni floridskych swampu 120MPH+ s otevrenymi okny(totalne prazdna highway,radar ani nepipnul).Prijezd na misto kolem 8:30rano,nasledujici 8 hodinovym spankem.(Pri ceste zpatky jsme se ale v pulce cesty radeji ubytovaly :))). -
kostey 22.08.03 15:03
« Re: Barcelona - Praha
jo jenže z tý Barcelony to bylo těď v létě bez klimatizace (teploměr v autě stále ukazoval 45stupňů celsia), tempomatu a cestovní rychlostí maximálně 120. to víte 18let starý auto podle techničáku 55kW ale už to má nalítano přes 300 000km tak to bude mít ten výkon asi nižší, řekl bych tak 48,5kW a to auto mělo 1500kg... takže to zas taková raketa nebyla. -
Adyn 19.08.03 18:09
« Re: Londýn - Brno
Doplňuji: Cesta MK-Brno a Chorvatsko - Punto 55S (žehnám dodnes konstruktérům za měnitelnou tuhost bederní opěrky již v základní výbavě nejnižšího modelu a to již v roce 95! Díky tomu jsem dojel v solidním stavu) Cesta Londýn - Paříž - Brno - Fiat Marea 100SX - (žehnám za klimu a taktéž stavitelnou bederní opěrku) -
Adyn 19.08.03 18:05
« Londýn - Brno
Dvakrát z anglie do Brna. Jednou z Milton Keynes (cca 70 km severozápadně od Londýna) Cesta dlouhá téměř přesně 1.000 mil (1.600 km) Z MK jsme vyjížděli v 21 hod našeho času a druhý den ve 12:00 jsme byli v Rozvadově. V Brně bohužel až v 18:00 - Byl holt pátek a projet kolem Prahy a po D1 do Brna byl nejsložitější úsek cesty. Co se týká počtu aut pohybujících se po D1 tak jsme v evropě hodně vysoko ;-). Podruhé jsem jel z Londýna do Brna přes Amiens, Paříš, Remeš a Luxembourg a ta cesta měla sice nějaké přestávky (jako třeba několikahodinová návštěva Paříže (kruháč u vítětného oblouku - supr zážitek a najít místo k parkování u eifelovky taky) ale celkem trvala 38 hodin a spal jsem cca 30 minut v Lucembursku a pak asi 5s v německu na dálnici... Není dobré svoje síly přepínat a cestu natáhnout maximálně od probuzení do usnutí... (Což se mi taky vlastně podařilo) Pak jsem měl ještě jednou Chorvatsko v koloně tří miniaut z nihž jeden řidič byl do té doby nejdál ve Vyškově a nehodlal jet rychleji než 80 po dálnici a 50 po silnicích. Cesta trvala tam 25 hodin a zpět 22 hodin...... -
« Mělník-San Benedeto del Tronto
s favoritem 1540 km s prohlídkovou cestou přez Alpy celkem 25 hodin. Na místo jsem dojel ve 14:00, šli jsme se vykoupat a po půlce červenýho jsem šel spát až ve 2:00 po půlnoci. Rok před tím jsem jel 950km asi 13 hodin a byl jsem v cíli okamžitě mrtvej až do rána. Když to sedne tak je možný ujet moc ale když nejsem v kondici, tak mě cesta do Krkonoš s..e už u Mladý Boleslavi