NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  15:56

« Re: Uz je to tady. ad 378

to mfilip: myslím, že tady jsi uhodil hřebičku na hlavíček - bordel začíná u předpisů! nevíte náhodou, kdo je vymyslel a prosadil, aby platily?? :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  11:31

to je ono, tak delaji v CR vsichni. Radeji prodat min za vysokou cenu a nestarat se, lidi to vzdycky koupi, anebo se starat a vice prodavat za nizsi cenu. Na zapade se rodinne jmeni buduje 3 generace a u nas chce kazdy okradat uz tyden po zacatku podnikani. Je k placi sledovat na www.mfdnes.cz ( nebo idnes ) pripad, jak magistrat ulozil pokutu 1000 Kc taxikari, ktery si za 6.5 km v Praze rekl o 1200 Kc. Ten clovek jezdi bez licence, v aute z cizim jmenem, i kdyz ho maji natoceneho kamerou nehnou s nim. Muzou akorat ulozit pokutu do 200 000 provozovateli taxisluzby, ale ridici muzou ulozit jen pokutu jen tolik, o kolik okradl. Jenze se po prozovateli nemuzou dopatrat, ani po tom taxikari, protoze neznaji totoznost. Znaji SPZ, jmeno a kdyz si vlastnika auta, ktery je uveden na dverich nechali predvolat, zjistili, ze sice je taxikar, ale dane auto nikdy nevlastnil. * kocourkov. Proc ja na to nemam naturu ? Okradam vlastni rodinu.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  11:04

Mertlik si zřejmě bere inspiraci u pražskejch taxikářů - čim míň jezdim tim jsem dražší. (čim míň benzinu se prodá tim větší daň na nej napařím)
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.00  09:02

« Uz je to tady. ad 378

Mertlik vcera oznamil, ze se schodek rozpoctu zvetsi o 5 mld KC. Jako duvod uvedl nizsi vyber spotrebni dane z PHM z duvodu nizsi spotreby PHM. Ale proc je nizsi spotreba PHM ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.10.00  11:03

« Re: Natural 95

To je super, ale u nas v C. Krumlove porad 30.10 sakra, zitra jedu tankovat plnou nadrz (60l), tak by mi nejake zlevneni pomohlo ...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.00  10:09

« Re: Re:

Vubec nic nechapes. Nejde o jmena, ale o princip. Navic se nejedna o nejake jednotlivce, ale o "organizaci(-e)".

A co se tyce tech kradezi, ze nikdo nic nevidel, atd. Kradeze jsou sociologicky jev a je rozhodne ucinnejsi, nez zlodeje treba autoradii chytat, ukazovat na nej prstem, instalovat kamery na parkoviste a podobne hovadiny, proste nekupovat autoradia s pochybnym puvodem a presvedcit potencialni zlodeje, aby delali neco jineho. Zkratka: Chytat zlodeje nema smysl.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  20:23

TY HELE - když nehodláš na někoho ukázat prstem - tak DRŽ HUBU. (jsi užvaněnej srab). Takovejch "srabu je" co maj plnou hubu zlodějů - tam se krade a tamhle taky a tamhle zas..., ale když maj na někohoho ukázat přímo prstem "TY KRADEŠ", tak nikdo nic neviděl, nikdo nic neví a každej je náhodnej kolemjdoucí. Připadáš mě stejně ubohej jako Zeman kterej měl plnou hubu zlodějů, kromě něho kradli uplně všichni, uplně všichni (novináře nevyjímaje) byli zkorumpovaní.
    Ale jen začal vládnout - už se nevyprodává národní stříbro, ale láká zahraniční investor, ministři nejsou najednou tuneláři, ale jenom udělali malou chybičku nestojící za řeč. Prostě jsi stejnej Demagog. Proč tě třeba nerozčílí cena svetru pracně poloručně vyrobeného drobnou podnikatelkou za 350 korun, který pak prodejce prodá za 1350 korun. Tam je to marže, že... a u benzínu je to zlodějina. Jedinýho zloděje, kterého tu vidím je stát. Jenže tyhle "mafiány - stát" jste si sami zvolili.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.10.00  11:55

« Chomutov Aral

Jeste pred zlevnenim (1.10.) N95 za 28.60.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.00  07:40

« Bez nadpisu

Prave hlasili, ze Ceska rafinerska snizila ceny nafty o 1,20 Kc a benziny o 0.80-0.95 Kc na litr. Tak co, schvalne, o kolik se to projevi na pumpach, pokud se to projevi vubec ?
  • 00 Reagovat !

foto

02.10.00  08:08

« Zlevnění

To zlevnění bych teda rád viděl! Na zdražení ropy reagujou pumpy velice pružně a bleskově, na posun v opačném směru bych nespoléhal. A jestli cena sleze, určitě si toho povšimnou i vyšší státní úředníci a vypálej zase vyšší daň, když už jsme si na tu cenu zvykli...
  • 00 Reagovat !

foto

02.10.00  08:05

« Bez nadpisu

Nezlevni bestie, nezlevni. Uz 10 dnu je ropa pod 30 $/barel a benzin furt a furt stejny. Ostrava 29.90, Karvina + Cesky Tesin 31.50 za N95. Ale jak sla ropa nahoru, to bylo najednou argumentu pro zdrazovani, ale kdyz je nyni cena jako v dubnu, tak ceny z dubna na pumpach nejsou. Usmivam se nad tim jak pred mesicem se Klaus pred navrhem na snizeni dani z PHM chtel sejit se zastupci rafinerii a chtel od nich ujisteni, ze si vznikly rozdil nenechaji pro sebe. Proc to delat tak slozite a opirat se o nejake ustni sliby ? Proc stat, kdyz vlastni Ceskou rafinerskou, nesnizi ceny o dane a dal bude tento rozdil dodrzovat. A Benzina se svymi 338 cerpacimi stanicemi by prodavala levnejsi benzin a zbyle stanice se musi kvuli "konkurenci" prizpusobit. V Polsku benzin zlevnil ze 3.17 na 3.12 Zl a kdyz se to spoji s rostoucim kursem Eura vuci dolaru vychazi v prepoctu 1 Zl na 8.90 ( pred 14 dny 1 Zl za 9.15 Kc ). Natural je v Polsku za 27.70 Kc/litr.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.00  07:57

« Re: ještě jednou

jo zlevněj, půjde to pomalu ztuha a bude to asi tak o polovinu toho, o co by mohli zlevnit
  • 00 Reagovat !

foto

02.10.00  06:43

« ještě jednou

Jsem zvědav jestli zlevněj, když to slibovali v TV.
  • 00 Reagovat !

foto

02.10.00  06:41

« Natural 95

V Pátek jsem trošku cestoval a narazil jsem na čerpačku ONO v Plzni. Po asi patnácti minutách čekání fronty jsem natankoval za 27.90 Kč/L. Při cestě domů jsem tankoval ještě v Bernarticích u Písku za 28.50 Kč/L. A minulý týden jsem zahlédl v Táboře 28.10 Kč/L.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.00  07:46

jenomže dneska se tu bavíme o mafii ve smyslu: skupina lidí, která si své!! zájmy!! prosazuje způsoby, které jsou nejen v rozporu se zájmy jiných, ale taky s obecnou základní morálkou a jsou prosazovány způsoby, které jsou mnohdy za hranicí práva, přičemž je orgnizována tvrdými nepsanými pravidly, jejichž základními principy je zkorumpované členství a výrazný postih za porušení zmíněných pravidel (nebo tak nějak bych to teď jen tak z placu asi definoval); za použité pojmy skupina lidí, zájmy, způsoby, tvrdými, zkorumpované, výrazný postih si dosaďte každý, co pokládáte v této souvislosti za vhodné včetně např. toho známeho hesla, že moc korumpuje... viz též např jedno (i dnes!) zřídka vydávané útlé literární dílo obecně o tom, Jak chutná moc. A přitom je nutné nezůstat na českém dvorku a poohlédnout se i po ledasjakých filozofech z historie, kteří vzývali ruku trhu (trhni, co můžeš!), třídní boj (boj!), národ (a nic jiného!), dokonalou organizaci (Duce i Sparta) atd. A dost to souvisí s Macchiavellim...

PS: kdo si myslí, že se o zásadních věcech tuzemské politiky rozhoduje v tuzemsku??? :-)) /Mám na mysli ty skutečně zásadní věci, tj. směry a horizonty v krocích nejméně několika desetiletí.../

• « 00 Reagovat !

foto

27.09.00  14:49

Do jakych karet? Ty porad vychazis z toho, ze mafie je nejaky tajny spolek, o kterem se nic nevi. Proto jsem taky psal o tom s temi Italy. To taky neni v ucebnicich pro zakladni skoly a kazdy to vi, teda kazdy, kdo aspon vi, kdy 2. sv. valka zacala a kdy skoncila (nebral to predevcirem ve skole).

P.s.: Znas tu pohadku? ...A kde je ta voda? Voli ji vypili! A kde jsou ti voli? Pani je snedli! A kde jsou ti pani?... Tak takhle je to s temi penezi z benzinu, co jdou mafii. :-) Proste, ukazovat na nekoho prstem nema smysl.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.00  12:48

Jo Jo - zatímco tady kde kdo vidí mafiánům přímo do karet a snad zná i jejich učetnictvi "haha", tak já jsem ten "naivní blbeček". K čemuž se přiznávám. Nedá se nic dělat naivní asi zůstanu, já totož o žádným mafiánaj co určuje ceny nevím. Ukažte mi nějakýho, prosím, prosííím.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.00  09:32

Ohlasit? A co jako? A komu? Zatocit s mafii? Hahaha - to bylo dobry. V kazdem pripade ja nemluvim o mafii, jako o monopolu ropnych spolecnosti, ale o mafii, jako zlocinecke organizaci, ktera porusuje zakony, pacha trestne ciny, pronika do klicovych mist statu, do strategicky vyznamnych spolecnosti, atd. Tady nejde o monopol (jde, ale az v druhe rade).

Ja se to pokusim vysvetlit jeste jednou. To co tu rikam, neni nijak tajne, a kazdy, kdo ma zajem si muze cokoliv o "mafii" zjistit. Pokud se tim zabyva profesionalne (novinar, policajt, agent, ap.), tak mu dokonce i ruzne znepratelene skupiny prasknou co muzou a ruzni poskoci, v pocitu sve dulezitosti, taky. Nejvic sanci ma clovek jako nezavisly novinar (v CR nikdo, protoze je to banda * a podplacenych StBku se kterou se nikdo nebavi, jsou vyjimky).

Potiz je jenom v tom, ze vetsina lidi nema ani poneti o tom co je to mafie, v lepsim pripade o ni videli nejaky pekny :-) film (serial), napr. Chobotnici (BTW - Italska mafie spolupracovala za 2. sv. valky se Spojenci - fasisti byli proti mafii), a proto si mysli, ze staci rict, to jsou zlodeji a mafiani - odhalil jsem je, bezte je zatknout. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.00  07:54

Vidim, ze pode mnou pribyl prispevek od Libora, se kterym souhlasim. Tak aby se to nepletlo, muj 481 je urcen pro danulu jako reakce na 478. Vubec mi ale danula v podobne diskusi s loginem, pohodou pripada strasne, ale strasne naivni.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.00  07:49

Mozna jsem to napsal pro nektere malo polopaticky, ale prispevek mel byt o tom, ze do jednoduchych veci ( rohliky ) vidime skoro vsichni a jako zakaznici nemusime drahe rohliky kupovat. Do cen Transgasu,Cezu, SPT Telecom nevidi skoro nikdo a kvuli jejich monopolu nemuze vubec nic delat. Veta "Kdy uz nekdo nekoho konecne klepne pres pazoury ? " nebyla urcena prodavacum rohliku, ale vsem posranym urednikum bez odpovednosti.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…