NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Snim, ci bdim ? Neslysel jsem, ze by ropa zlevnila
Ja jsem dostal zhruba koncem rijna dopis s tim jejich programem Bonus+. Zaroven u toho bylo 12 samolepicich kuponu. Za 1 takovy kupon dostanes u kazde OMV slevu 30 Kc na kazdych zaplacenych 800 Kc. Pri natankovani za 800 zaplatis 770 Kc, tzn. o 3.75 % mene. V tom se mi Kooperativa libi, protoze dostanu penize na roku, na rozdil od CP nebo Ceske podnikatelske, kde cerpani u stanic znamena pouze levnejsi budouci pojisteni. Za 1 kupon mas dale slevu 5% u Neckrmanna pri objednavce > 1500 Kc, handesfree sadu od Oskara za 1Kc pri telefonicke objednavce, atd. Moc se mi ale libi sleva 10 % na autosklo a 10% na montaz ve firme Autosklo, ktera je kousek od nas. U mne by to znamenalo slevu pres 700 Kc. Dale je sleva 5% na montazni prace v servisech Auto Stangl, 20% sleva na montaz Constructu, 5% na montaz, dily LPG nekde v Praze 9 ..... -
« Nafta & Natural95 v Plzni
OMV U Prazdroje: (smer z PM do PRG) nafta 26,70, SetaDiesel 21,70, Natural95 28,80
DEA Rokycanska: (smer z PM do PRG) nafta 26,40, Natural95 28,50
Benzina Rokycanska: (smer z PM do PRG) nafta 27,40, Natural95 29,50
Agip Rokycanska: (smer z PRG do PM, hned naproti Benzine) nafta 26,60, Natural95 28,70
Stastnou cestu a plnou nadrz!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!