NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

06.12.00  07:26

« Re: Česko - stále levnější než v EU

No jasně, vždyť ten benzín a nafta nejsou drahý, my prostě jen málo vyděláváme!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.00  07:00

Kdyby si měly č.s. zachovávat rabat, se kterým se má důstojně prosperovat, stála by nafta už dávno 30 Kč. Apeloval bych spíš, aby se naši představitelé a konec konců i přispivatelé do této rubriky, začali zabývat problémem, kdy se začneme přibližovat EU v takovém ukazateli, jakým je mzda a hodnota její kupní síly. Přibližujeme se v cenách PHM, elektřiny, plynu, vody, já nevím ještě čeho všeho, ale kde na to mají lidi vzít, už se jaksi zapomíná. Pokud by Váš měsíční výdělek činil průměrně 70 - 80 tis měsíčně, zabývali byste se taky tím, kde mají nejlevnější benzín, když by jeden litr stál okolo 35 Kč? Nši představitelé mají často platy ještě vyšší, proto se nedivme, že jim takový detail jaksi uniká. Neměl by je na to někdo upozornit?

Pozdě, je po volbách.

• « 00 Reagovat !

foto

05.12.00  07:54

Pristi rok bude stat 35 Kc, protoze c.s. budou rikat, ze musi pokryt ztraty z nizsiho odberu pres zimu. Je zajimave, ze najdnou jde prodavat benzin o 2 Kc levneji nez v lete a pritom ropa udajne furt stoupa. Bestie.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.00  00:00

Nejlevnejsi benzin je dlouhodobe na cerpacce v Plzni a Nyranech (ONO) - bohuzel nevim cenu benzinu, ale snad nepohrdnete cenou nafty - 24,90 Kc a SETA 20,90 Kc.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 04.12.00  18:48

Hmm, tak o takových cenách se mi zatím jenom zdá. Dneska Břeclav: BORS N95 29,90 kč, Benzina dokonce 30,20 kč, Shell 29,- kč. V Brně N95 za 28,20 kč a v Hypernově 27,80 kč. Škoda jen, že to mám do Brna 60 km, takže musím tankovat za 29,90 kč :-(
  • 00 Reagovat !

foto

04.12.00  17:40

« Česko - stále levnější než v EU

V Ústí n.L - Carrefour včera Natural 95 byl dokonce jen za 26,50 Kč, stále tedy klesá. Prognozy z 1.pololetí, když se přehoupl přes 30.-Kč, že by cena do konce roku dosáhla 35.-Kč se tedy už nenaplní. Po sezoně většinou cena klesala i v minulých letech. Jakou tipujete cenu pro příští léto?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.00  08:33

« Re: Nafta v Plzni

hm,hm, hm, jabka v zime, hm, hm, hm. N95 Ostravsko 28.50, s OMV + Kooperativa = 27,40 Kc.
  • 00 Reagovat !

foto

03.12.00  19:37

« Nafta v Plzni

Tak to vypada, ze ceny benzinu na severu Čech už pomalu slejzají k ceně nafty v Plzni. O tomto víkendu jsem vypozoroval:

Total (u CAN) - nafta 26.90

OMV (U Prazdroje) - nafta 26.80, Setadiesel 21.70

• « 00 Reagovat !

foto

29.11.00  10:38

« Re: Mafie

Taky moje oblibene tema. Kdyby moje mama nedorucovala telegramy a nemela tak pausal zadarmo, uz bych ten drahy smejd davno vyhodil. Ale co starici, kteri si nekoupi mobil jen proto, ze si mysli, ze tomu nerozumi ? Navic priklad z praxe: kdyz tomu porozumi, tak stejne nic neprectou na displayi bez bryli, ktere urcite v okamziku zvoneni nebudou mit na nose nemlue o tom, ze svymi tresoucimi prsty nejsou se schopni trefit na malou klavesnici mobilu, aniz by soucasne nezmackli vice jak 1 klavesu a pritom jeste po nich chtit, aby po 5 minutach hledani cisla,zvolene cislo nedrzeli dele nez 1 sec, protoze zacnou naskakovat pismena..... Moje 77 leta babina byla sikovna, za 17 minut jsme vytocili prvni cislo. Podobni starsi lide budou mit urcite dobry pocit z toho, ze Telecom zdrazi jen o 0.78 %, protoze toto cislo uvadi v placenych inzercich a budou si rikat, jak ten telekom neni dobry, kdyz ostatni pieruni zdrazujo o 10%-50 % ( voda, plyn, benzin ) a telekom ani ne o 1%. Pritom kazdemu zakaznikovi od 1.1.2001 stoupne platba okamzite o 50 Kc mesicne vice. Moje jindy slusna mamka, na moji otazku, jestli vi o kolik zdrazi telefony, mi bezduse rekla:"* jedne". Jsme totiz m.j. pod uzlem Frydek Mistek a zbytek rodiny pod UTO Ostrava.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  15:21

« Mafie

Ha! Moje oblibene tema - to si nesmim nechat ujit. :-) A hlavne musim udelat radost Danulovi. Jsem verny fanousek Telekomu - udelat z neuveritelne brutalniho a sprosteho zdrazeni, zdrazeni o 0,78% je primo ekcelentni. Jsme ale u velmi zajimave otazky - ty zverejnene tarify totiz musi zustat. doposud se pouzivala taktika: Avizovane brutalni zvyseni cen - protesty lidi - nehorazne zvyseni. Jenze podle tohohle vypoctu, by nehorazne zvyseni bylo vlastne zlevneni. :-)

A ted udelam radost Danulovi - jsou to proste mafiani a zlocinci (vlada, ministerstvo, CTU a spol.).

A jeste recnicka otazka: Je tu snad nekdo, ko si nemysli, ze je Telecom mafie? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  15:00

« Re: Snim, ci bdim ? Neslysel jsem, ze by ropa zlevnila

nevypada to zatim na zadne bitky mezi mymi dedici. Kde nic neni, tam ani smrt nebere. O autech jen to nejlepsi. Kdyz auto po tobe kamenem, ty na nej chlebem. A to mi pripomnelo muj radostny usmev v koutcich, kdyz jsem cetl, ze Telecom zdrazi pouze o 0.78 %. Pchá, srac jeden. Pak se clovek docte, ze zrusi impulsy, ktere byly v pausalu zdarma. A ejhle najednou to je realne zdrazeni o 20 %. hra s cisly. A ty * se jeste chlubi, ze ani nevyuzili mozneho navyseni 1-4%, ktere jim schvalil CTU. Na co tu mame Antimonopolni ? Kdy tenhle urad nekomu zatip tipec ? Benzin, Telecom, Povinne ruceni, .... Pfuj, zkracuji si zivot.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  14:24

cože? "... klekne subaru"? fuj! ouročky na tebe a planý neštovice! a nebo radši ne, ještě by ses léčil bylinkama, mohl bys požít nějakou zmutovanou, byl bys po ní děsně zdravej a ve 150 by tě dědici museli utlouct lopatou, abys jim nepřekážel; a to je blbá smrt, to ti nepřeju. :-)
  • 00 Reagovat !

foto

28.11.00  08:39

« Bez nadpisu

Nevim o zadnem marketu v ostrave, kde by byla soucasti benzin. stanice. To je bordel.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  08:36

jejej, ja jsem nerikal, ze neverim. Melo to vyznit tak, ze jsem maly tlusty zavistivec a strasne ti ten levny benzin zavidim. A at ti klekne subaru :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  07:06

to mfilip: NEbyl to překlep. Aral, Carrefour v UL N95 za 26,90, jinde zpravidla 27,30 až 27,90, (v TP zlevnili po otevření Hypernovy a jejího čerpadla, v UL p otevření Globusu a Carrefouru resp. jejich čerpadel), UL Shell W-Power za 30,20 a v TP za 29,90. Tož tak... Ověřeno včera vlastníma očima, tj. 27.11.2000. Kdo nevěří, ať tam běží, uvidí to sám.
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.00  17:08

« nejlevnejsi benzin v Teplicich

Natural95 za 26,9Kc a Natural91 za 26,50Kc to je opravdu hodne velkej skok.V Teplicich stal jeste nedavno kolem 30 korun.Postavili Hypernovu a je to najednou o tri koruny dole,vsude
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.00  15:28

Jak to? Ropa prece zlevnila! I kdyz abych pravdu rekl, taky to zlevneni nechapu - kdyz se ropa zdrazi, zdrazi se hned, kdyz se ropa zlevni, zlevni se az za mesic. Ale proc? Zlevnovat prece neni potreba, ne? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.00  14:15

29,60 by znelo mym usim lip.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.00  13:38

UL: Aral 26.11. večer N95: 26,90 Kč
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.00  08:16

zkus 0800/105 105
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…