NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
« Tábor a České Budějovice
Překvapilo mne jak proti UL je drahý benzín v TA, (kde býval nejlevnější na této trase) 22.12. u N95 to bylo přes 28 Kč, v ČB dokonce 29,60 (u ELF ale přidávali kapra při odběru tuším za 1330.-Kč). Levnější byl na Včelně (ČePro) 28,80 a o svátcích "jen" 28,00. -
« ONO
Když berem v Nejřanech,NIKDY nám jejich benzín nedělal potíže a není znát žádný rozdíl oproti benzínu odjinud.Jen ty fronty...Taky jsem zkusil vzít do kanystru desítku a doma to změřil cejchovanou odměrkou a bylo to přesný.Oni to asi fakt ženou přes velký množství a malý rabat z litru.V rádiu mluvil před časem jeden z majitelů,nějakej Ondra,že na benzínu maj 1Kč a na naftě 0,80Kč.Jednou jsem byl svědkem toho,že dva tiráci platili cash 100 tisíc za naftu. Kamionů tam bere tolik,že maj extra výdejní stojany.
A že serou okolní pumpaře je snad jasný,možná jsou pračkou na prachy,ale to mně nezajímá. -
« Re: CENY konce prosince
Ať si ONO točí, co chce, a pokud někoho ještě nepřestalo bavit tvrdnout ve frontě, má tam bezva šanci. Tvoje teorie o nepřiměřených rabatech je ale trochu zvrhlá a díváš se na to jen očima zákazníka, ale to není tvůj problém a nemusíš se nijak trápit s tím, jak to udělat, aby to ještě vycházelo. Jenom si ještě zkus natočit litr do odměrný nádoby, abys věděl, kolik ti toho za tu super cenu taky prodají. -
"-- skrytý --" 21.12.00 20:33
« Re: CENY konce prosince
To Prof: Je mi lito, ale ONO je vzdy pod nakupni cenou, to je znama pisnicka - samozrejme ze to trocha sidi. Jsou ale levni, a autaky jezdi bez problemu. Jen u Felicie s jednobodovym vstrikovanim to bylo znat, ale to uz jsou 3 roky. Nyni mame Felicii MPI a 2 naftove felicie a je to bez problemu. I nafta i SETAdiesel. A proto ma ONO tolik klientu. Jiste vydelavaji spise obratem nez neprimerene vysokou obchodni marzi. Takhle by to melo byt. Ale u nas je to obvykle tak, ze zvysena poptavka neprimerene zvysuje i ceny zbozi, a to je myslim nelogicke a nekorektni k zakaznikovi. Ja jsem rad, ze mame tuhle benzinku blizko, vsak i vsichni ostatni kolem Plzne museji jit hluboko pod svou obvyklou cenu! -
« Re: CENY konce prosince
to vlami: nákupní ceny:nafty - velkoobchod: 23,80biodiesel:20,10Natural 91: 23,90Komentář je na každém, podle toho, jakou má fantazii. V každém případě Vám přeji šťastnou cestu a nechoďte nikam kňučet, že se vám zacpal nějaký čistič, že vám to špatně startuje nebo že vám auto škube a netáhne. Prodejcům přeji bohatého ježíška a dlouhou a úspěšnou kariéru, která neskončí krachem a pevné nervy při kontolách z finančního úřadu, inspekce životního prostředí a české obchodní inspekce. -
« Re: Taaak, a uz je to tady .... hmm,hmm, jabka v zime, hmm,
No dodrý, ale chtělo by to srovnat spotřební daně na stejnou úroveň - to by byly rozdíly :). Jenom se obávám, že by jsme se pak pro samý blokády kamionistů vůbec nedostali na silnici a ten relativně levnej benzin si vůbec neužili :)). -
« Re: Já už tomu vůbec nerozumím,
Asi jsem divny, ale i kvuli uspore 150 Kc ( i s nadjetymi km ) na nadrzi jsem jezdil do Polska. Stalo mne to nekdy i 1.5 hodiny. Mesicne se usetrilo 450 Kc a to uz je v rozpoctu 11 000 Kc cisteho pro 2 mlade lidi docela dost. Zhruba tolik platim CEZu. -
« Já už tomu vůbec nerozumím,
Na jednu stranu je to samej strach, jestli tankovat u "značkovejch" ty jejich zázračný aditiva, V-powery, super-powery a energy-drinky pro vaše auta a jiný hovadiny, pro který se vyplatí dojít s kanystrem.Na druhou stranu, má li nějaký ZD (dříve JZD) o korunu levněji, značka neznačka, točí se plná, hlavně když levně! Vzpomínáte, co to jen dalo, naučit jezdit stodvacítku na ruskej benzín? Za 4 Kčs/1 litr!To mělo teprve ten správnej POWER! Kdysi byl v Plzni takovej mazec, že bylo všechno o dvě koruny levnější, než jinde. Benzín jsem potřeboval, tak jsem zajel k OMV naproti Prazdroji. Můžu vám říct, že kdybych věděl, co mě čeká, tak bych vzal radši u Totálu na dálnici, nebo až v Berouně a bylo by mě fuk, co to stojí. Ve všech pěti frontách minimálně tři auta, jakmile jsem k jedný zajel, hned byly dvě další za mnou. K pokladně jsem se musel probít, kafe jsem si nedal, protože automat nebyl pro samý lidi ani vidět, a okno jsem si netroufl vůbec omýt, protože výraz chlápka, co za mnou čekal, prozrazoval, že by mě na místě zabil, kdybych se o to pokusil. Všechno jsem pak v pohodě absolvoval u zmíněného Totalu, dokonce jsem v klidu a pohodě navštívil i toalety. Ceny sice sleduju, ale abych se kvůli tomu vyvracel, to teda ne.