NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

28.12.00  00:00

« ONO Nýřany

dnešní ceny :N91=23,60 / N95 i Spc91=23,90 / Super =24,10 / nafta=22,90 / bio= 19,90 / LPG=15,90Kč. A pro porovnání ceny předevčírem v Čepru Nové Město u Kolína: N95 i Spc=28,00Kč.(a to je velkosklad !)
  • 00 Reagovat !

foto

27.12.00  20:51

« Mladá Boleslav

Už asi dva týdny tady zuří cenová válka, v okruhu 500 metrů je celkem šest pump. Výsledek: Nafta 24.90 Kč, Natural 95 25.10 Kč. Jsem zvědav, jak dlouho to vydrží.
  • 00 Reagovat !

foto

27.12.00  12:51

« Tábor a České Budějovice

Překvapilo mne jak proti UL je drahý benzín v TA, (kde býval nejlevnější na této trase) 22.12. u N95 to bylo přes 28 Kč, v ČB dokonce 29,60 (u ELF ale přidávali kapra při odběru tuším za 1330.-Kč). Levnější byl na Včelně (ČePro) 28,80 a o svátcích "jen" 28,00.
  • 00 Reagovat !

foto

26.12.00  23:50

« Usti nad Labem

Shell, Omv, Petra, Aral n95 - 25,20
    Shel v-power 27,5
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.00  21:00

« ONO

Když berem v Nejřanech,NIKDY nám jejich benzín nedělal potíže a není znát žádný rozdíl oproti benzínu odjinud.Jen ty fronty...Taky jsem zkusil vzít do kanystru desítku a doma to změřil cejchovanou odměrkou a bylo to přesný.Oni to asi fakt ženou přes velký množství a malý rabat z litru.V rádiu mluvil před časem jeden z majitelů,nějakej Ondra,že na benzínu maj 1Kč a na naftě 0,80Kč.Jednou jsem byl svědkem toho,že dva tiráci platili cash 100 tisíc za naftu. Kamionů tam bere tolik,že maj extra výdejní stojany.
    A že serou okolní pumpaře je snad jasný,možná jsou pračkou na prachy,ale to mně nezajímá.
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.00  20:12

« Zlodejska Karvina

No nejdazsi byla vzdy HOV... .
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.00  18:52

« Re: CENY konce prosince

Ať si ONO točí, co chce, a pokud někoho ještě nepřestalo bavit tvrdnout ve frontě, má tam bezva šanci. Tvoje teorie o nepřiměřených rabatech je ale trochu zvrhlá a díváš se na to jen očima zákazníka, ale to není tvůj problém a nemusíš se nijak trápit s tím, jak to udělat, aby to ještě vycházelo. Jenom si ještě zkus natočit litr do odměrný nádoby, abys věděl, kolik ti toho za tu super cenu taky prodají.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.00  12:48

« Re: Cena stále klesá

Ostrava furt 27,80 - 28.30 za N96. Karvina 31.20, Cesky Tesin 30.80
  • 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 22.12.00  10:50

« Cena stále klesá

Dneska jsem si všimnul, že Natural95 v Břeclavi opět klesá z 27,80 kč na 27,30 kč.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.00  20:33

To Prof: Je mi lito, ale ONO je vzdy pod nakupni cenou, to je znama pisnicka - samozrejme ze to trocha sidi. Jsou ale levni, a autaky jezdi bez problemu. Jen u Felicie s jednobodovym vstrikovanim to bylo znat, ale to uz jsou 3 roky. Nyni mame Felicii MPI a 2 naftove felicie a je to bez problemu. I nafta i SETAdiesel. A proto ma ONO tolik klientu. Jiste vydelavaji spise obratem nez neprimerene vysokou obchodni marzi. Takhle by to melo byt. Ale u nas je to obvykle tak, ze zvysena poptavka neprimerene zvysuje i ceny zbozi, a to je myslim nelogicke a nekorektni k zakaznikovi. Ja jsem rad, ze mame tuhle benzinku blizko, vsak i vsichni ostatni kolem Plzne museji jit hluboko pod svou obvyklou cenu!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.00  13:59

to vlami: nákupní ceny:

nafty - velkoobchod: 23,80

biodiesel:20,10

Natural 91: 23,90

Komentář je na každém, podle toho, jakou má fantazii. V každém případě Vám přeji šťastnou cestu a nechoďte nikam kňučet, že se vám zacpal nějaký čistič, že vám to špatně startuje nebo že vám auto škube a netáhne. Prodejcům přeji bohatého ježíška a dlouhou a úspěšnou kariéru, která neskončí krachem a pevné nervy při kontolách z finančního úřadu, inspekce životního prostředí a české obchodní inspekce.

• 00 Reagovat !

foto

21.12.00  10:06

« hihi

Kdybych ja jel do polska pro benzin, vyjel bych pri tom dve nadrze. Toby se mi asi nevyplatilo, co? Nemate nekdo cisternu jako prives?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.00  09:29

« Re: Taaak, a uz je to tady .... hmm,hmm, jabka v zime, hmm,

To by nevadilo, priste bychom my s benzinama zablokovali silnici kamionistum....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.12.00  15:43

« CENY konce prosince

Nejlevnejsi pumpa v CR (ONO Nyrany) rika: Nafta 23,40 Kc; Natural_91 23,60 Kc, SETAdiesel 19,90 Kc , LPG neco pres 15 Kc.....
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.00  13:38

« Re: Taaak, a uz je to tady .... hmm,hmm, jabka v zime, hmm,

No dodrý, ale chtělo by to srovnat spotřební daně na stejnou úroveň - to by byly rozdíly :). Jenom se obávám, že by jsme se pak pro samý blokády kamionistů vůbec nedostali na silnici a ten relativně levnej benzin si vůbec neužili :)).
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.00  09:54

« Taaak, a uz je to tady .... hmm,hmm, jabka v zime, hmm, hmm

• « 00 Reagovat !

foto

20.12.00  08:51

« Re: Já už tomu vůbec nerozumím,

Asi jsem divny, ale i kvuli uspore 150 Kc ( i s nadjetymi km ) na nadrzi jsem jezdil do Polska. Stalo mne to nekdy i 1.5 hodiny. Mesicne se usetrilo 450 Kc a to uz je v rozpoctu 11 000 Kc cisteho pro 2 mlade lidi docela dost. Zhruba tolik platim CEZu.
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.00  21:48

« Já už tomu vůbec nerozumím,

Na jednu stranu je to samej strach, jestli tankovat u "značkovejch" ty jejich zázračný aditiva, V-powery, super-powery a energy-drinky pro vaše auta a jiný hovadiny, pro který se vyplatí dojít s kanystrem.

Na druhou stranu, má li nějaký ZD (dříve JZD) o korunu levněji, značka neznačka, točí se plná, hlavně když levně! Vzpomínáte, co to jen dalo, naučit jezdit stodvacítku na ruskej benzín? Za 4 Kčs/1 litr!To mělo teprve ten správnej POWER!

Kdysi byl v Plzni takovej mazec, že bylo všechno o dvě koruny levnější, než jinde. Benzín jsem potřeboval, tak jsem zajel k OMV naproti Prazdroji. Můžu vám říct, že kdybych věděl, co mě čeká, tak bych vzal radši u Totálu na dálnici, nebo až v Berouně a bylo by mě fuk, co to stojí. Ve všech pěti frontách minimálně tři auta, jakmile jsem k jedný zajel, hned byly dvě další za mnou. K pokladně jsem se musel probít, kafe jsem si nedal, protože automat nebyl pro samý lidi ani vidět, a okno jsem si netroufl vůbec omýt, protože výraz chlápka, co za mnou čekal, prozrazoval, že by mě na místě zabil, kdybych se o to pokusil. Všechno jsem pak v pohodě absolvoval u zmíněného Totalu, dokonce jsem v klidu a pohodě navštívil i toalety. Ceny sice sleduju, ale abych se kvůli tomu vyvracel, to teda ne.

• 00 Reagovat !

foto

19.12.00  21:32

« Bez nadpisu

Praha 9 Spojovací,objekt Pražských komunikací (metaři) benzín Spc i N95=26,50 a nafta=26,90 !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.00  12:42

« Re: Nejlevnější

Koupim cisternu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…