NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Shell
Také jsem si toho už všiml a myslel, že je to porucha a že jim oprava trvá nějak moc dlouho. Loni měli zase akci "Myčka" o které jsem si myslel, že po načerpání určitého množství benzínu bude umytí auta zdarma. Mýlil jsem se - znamenalo to, že dostanu pivo, když si nechám umýt auto nějakým dražším mycím programem... -
"-- skrytý --" 02.01.01 08:38
« To: Prof - Vec: ONO
PROF: Takze je videt, ze proti ONU nakonec nic nemas. Sice jsem nezmeril litr u ONA v odmernym valci, ale vzhledem k tomu, ze mam spotrebu stale stejnou si myslim, ze rozdil v tom prilis nebude. A Jery_V jiz tuto operaci podstoupil s vysledkem uspokojivym.... :-)
A fronty? Staci v Nyranech najet uplne k pravemu stojanu a jses druhej, max. treti v rade. Dodnes nechapu, proc skoro vsichni stoji dlouhou radu na 1. a 2. stojanu. :))) Tato informace je asi pro tebe velmi cenna, kdyz nemas cas stat ve fronte :))) Tankuji tam SETU diesel za 19,90 Kc/litr a jezdim v zime za 1-1,10 Kc/km. Inu cas jsou penize a kazdej si lehce spocita, jestli se mu vyplati cekat 10-15 minut a natankovat stejne mnozstvi paliva o 2-3 Kc/litr levneji (rozdil mezi ONO Nyrany a OMV u Prazdroje).