NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
"-- skrytý --" 22.01.01 13:19
« Nejlevnejsi benzin?
Nejlevnejsi PHM jsou na Ono Nyrany - Natural91 - 23,30 Kc; Natural95 - 23,50 Kc; Nafta - 21,90 Kc, SETA diesel 18,90 Kc; LPG - 15,90 Kc. Na ONO Plzen je cena o cca 50 hal. vyssi. Subaru nemam, ale podotykam, ze ONO-Natural u motoru s jednobodovym vstrikovanim trochu mene tahne, podobne i ONO-nafta u vznetovych motoru. SETA diesel je v pohode. A za tu cenu, nekup to..... :) -
Do nadrze nejde videt, pokud pan se subaru tankoval na dvore v nejakem byvalem JZD, jeho riziko, pokud se to stalo pri natankovani u OMV, tak to uz se to muze pak stat u kazde pumpy. Nedavno jsem tu psal jak COI nasla po stiznostech zakazniku nekvalitni benzin nekde v sev. cechach a COI proto chysta kontroly vsech 1600 stanic. Objevil se tu pry nejaky benzin z Bulharska a Rumunska. BTW Shell v Ostrave uz zase zverejnuje ceny na panelech. -
Chtěl bych varovat všechny lidi, kteří šetří na špatném místě. Během půl roku mám už třetí případ, tak to sem chci napsat. Subaru vybavuje modely s turbem platinovými svíčkami (cena 510,- /kus), které jsou neuvěřitelně citlivé na kvalitní benzín. A minulý týden jsem už potřetí za půl roku musel dalšímu zákazníkovi měnit všechny čtyři před předepsanou výměnou (50000 km). Vždycky vezmou někde jakousi levnou sračku a dojedou domů a druhý den ráno už nenastartují. No a svíčky jsou ulité a většinou jsou už i zanesené a musím je vyměnit. V tom posledním případě byly tak zadělané, že jsem to ještě neviděl (ty měly asi 7000 km). Takže na plné nádrži ušetřil pán asi 100,- Kč a pak platil 2500,- a ještě se musel nechat odtáhnout. -
« Konecne Ostrava levnejsi
Nejlevnejsi N95 je na OMV - 24.30 ( 2 pumpy ), dale 24.50 ( 4 pumpy ), pak az Benzina v Karvine !!!! ( zase sleva na 25.80 ), noname pumpa v Havirove 27 Kc a Benzina v Petrvalde za 27.60. Nejlevnejsi nafta je v ADO orlova za 24.50, a na vsech ostatnich je za 25.20 - 80. Bio je u OMV zpatky na 20.90 ( 17.1.2001 ). Nejdrazsi je Shell, Benzina a Slovnaft v C. Tesine - N95 - 28.60 -
« Re: Technickej benzín
Tak už je akce vyřešena. Zalovil jsem hluboko v paměti a vzpoměl jsem si na jednu pumpu, kde jsem vídával nápis tech. benzín a měli balení 2l za 102 Kč (navíc kanystřík ňákej sešláplej a poloprázdnej) nebo plechovej 20l kanystr za 430 Kč. Navíc kanystr pěkně našlapanej až po hrdlo, tak jsem ho vzal. Mazut jde dobře mejt petrolejem? To jsem nevěděl, mám zafixovanej tech. benzín a šlo to dobře. -
« Technickej benzín
Chytrý hlavy, poraďte kde bych v praze koupil tak 5 litrů technickýho benzínu za rozumnou cenu, abych to nemusel kupovat za po lahvičkách v drogerii za šílenou cenu. Jestli víte, pište prosím rychle, dneska ho potřebuju na vyčištění TD motoru, kde nebyl 60.000 km měněnej olej. Mam motor vyndanej a je před opravou lágrů... Je tak zasranej, že si to nedovedete představit. Všude centimetrová vrstva mazutu.