NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

22.01.01  13:43

« Re: Nejlevnejsi benzin?

[odkaz] BTW kupuji uz 3. mesic pouze u OMV ( nyni 24.30 ), auto jezdi v celem spektru otacek stejne, jako kdyz byl benzin za 28.30
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.01  13:19

« Nejlevnejsi benzin?

Nejlevnejsi PHM jsou na Ono Nyrany - Natural91 - 23,30 Kc; Natural95 - 23,50 Kc; Nafta - 21,90 Kc, SETA diesel 18,90 Kc; LPG - 15,90 Kc. Na ONO Plzen je cena o cca 50 hal. vyssi. Subaru nemam, ale podotykam, ze ONO-Natural u motoru s jednobodovym vstrikovanim trochu mene tahne, podobne i ONO-nafta u vznetovych motoru. SETA diesel je v pohode. A za tu cenu, nekup to..... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.01  11:48

« Re:

Do nadrze nejde videt, pokud pan se subaru tankoval na dvore v nejakem byvalem JZD, jeho riziko, pokud se to stalo pri natankovani u OMV, tak to uz se to muze pak stat u kazde pumpy. Nedavno jsem tu psal jak COI nasla po stiznostech zakazniku nekvalitni benzin nekde v sev. cechach a COI proto chysta kontroly vsech 1600 stanic. Objevil se tu pry nejaky benzin z Bulharska a Rumunska. BTW Shell v Ostrave uz zase zverejnuje ceny na panelech.
  • 00 Reagovat !

foto

19.01.01  23:21

« Bez nadpisu

Chtěl bych varovat všechny lidi, kteří šetří na špatném místě. Během půl roku mám už třetí případ, tak to sem chci napsat. Subaru vybavuje modely s turbem platinovými svíčkami (cena 510,- /kus), které jsou neuvěřitelně citlivé na kvalitní benzín. A minulý týden jsem už potřetí za půl roku musel dalšímu zákazníkovi měnit všechny čtyři před předepsanou výměnou (50000 km). Vždycky vezmou někde jakousi levnou sračku a dojedou domů a druhý den ráno už nenastartují. No a svíčky jsou ulité a většinou jsou už i zanesené a musím je vyměnit. V tom posledním případě byly tak zadělané, že jsem to ještě neviděl (ty měly asi 7000 km). Takže na plné nádrži ušetřil pán asi 100,- Kč a pak platil 2500,- a ještě se musel nechat odtáhnout.
  • 00 Reagovat !

foto

19.01.01  21:46

« OMV

Vcera jsem v Usti nad Labem kupoval Special 91 u OMV za 24,20 Kc, N95 za 24,30. To je snad nejlevnejsi v Severnich cechach.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.01  15:44

« Re: Technickej benzín

Děkuji za tip, už jsem koupil u pumpy v Uhříněvsi 20 l kanystr za 430,- + 100 Kč záloha za kanystr, kterou mi vrátěj.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.01  14:35

Jezdit pro tech-ben do Čepra se pro malý množství nevyplatí,navíc prodávají jen dopoledne. V drogerii ve Zlatnické a v Barvách-lacích na Francouzské na Vinohradech koupíš nalejvanej do vlastních nádob.Koncem roku stál kolem 22Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.01  08:31

« Re: Konecne Ostrava levnejsi

bio Benzina 21.90
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.01  08:30

« Konecne Ostrava levnejsi

Nejlevnejsi N95 je na OMV - 24.30 ( 2 pumpy ), dale 24.50 ( 4 pumpy ), pak az Benzina v Karvine !!!! ( zase sleva na 25.80 ), noname pumpa v Havirove 27 Kc a Benzina v Petrvalde za 27.60. Nejlevnejsi nafta je v ADO orlova za 24.50, a na vsech ostatnich je za 25.20 - 80. Bio je u OMV zpatky na 20.90 ( 17.1.2001 ). Nejdrazsi je Shell, Benzina a Slovnaft v C. Tesine - N95 - 28.60
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.01  07:51

« Re: zdražování? - oprava

Brno nafta 24.60 ...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.01  07:50

« Re: zdražování?

mfilipe, nevim - v Brne je N95 za cca 25,40 a nafta za 24,90. SETA dnes 19.30 ...asi je na Ostravsku ted nejlevnejsi beneli v republice ...
  • 00 Reagovat !

foto

19.01.01  07:38

« ÖMV - Praha

Tak konečně už i v Praze se dostala Seta na 19,90 Kč. Furt to drželi 21,60 a je to tu. Už je to tady!!! Už je to tady. Dostali jsme se pod magickou hranici 20 Kč.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.01.01  16:34

« 24,90

N95 tedy
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.01.01  16:33

« 24,9

Machač (Chomutov - Praha,cca 40 km od CV) ani nevim jak uz dlouho.. A jezdi mi to na jejich benzin stejne jako na benzin od Aralu...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.01  07:35

Tak už je akce vyřešena. Zalovil jsem hluboko v paměti a vzpoměl jsem si na jednu pumpu, kde jsem vídával nápis tech. benzín a měli balení 2l za 102 Kč (navíc kanystřík ňákej sešláplej a poloprázdnej) nebo plechovej 20l kanystr za 430 Kč. Navíc kanystr pěkně našlapanej až po hrdlo, tak jsem ho vzal. Mazut jde dobře mejt petrolejem? To jsem nevěděl, mám zafixovanej tech. benzín a šlo to dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.01  11:24

veci od oleje pujdou dolu jakymkoliv syntetickym redidlem. Nevim ale jestli neni drazsi nez benzin.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.01  11:23

« to zadek 524

Proč to nevyčistíš petrolejem?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.01  10:45

Jestli si ze severu, tak se vyplati zajet do Cepra ve Msteticich. Je to ale trochu komplikovanejsi nakup v Brne bych vedel o jedne normalni pumpe.
  • 00 Reagovat !

foto

17.01.01  10:37

« Technickej benzín

Chytrý hlavy, poraďte kde bych v praze koupil tak 5 litrů technickýho benzínu za rozumnou cenu, abych to nemusel kupovat za po lahvičkách v drogerii za šílenou cenu. Jestli víte, pište prosím rychle, dneska ho potřebuju na vyčištění TD motoru, kde nebyl 60.000 km měněnej olej. Mam motor vyndanej a je před opravou lágrů... Je tak zasranej, že si to nedovedete představit. Všude centimetrová vrstva mazutu.
  • 00 Reagovat !

foto

17.01.01  08:56

« Dubá u Č.Lípy

Natural 95 za 25,90 Kč.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…