NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Pochopil jsem to spravne ?
no s tou televizi tu mam pekny priklad: vcera v novinach bylo hodne clanku napsanych o tom, proc uz netrva CR na nejakych pozadavcich vuci EU, medialne pritazlive jsou telekomunikace a PHM. Proste se clovek dozvedel, ze netrvat na nekterych pozadavcich je asi logicke. A v TV. Otazka na lidi: Souhlasite s tim a by CR ustupovala EU ? 72% lidi proti. Co rikate, ze po vstupu do EU bude vsechno drazsi ? NECHCEM DO EU !!!!! -
« Re: Pochopil jsem to spravne ?
To je právě to, co by měli všichni pochopit. Vždy se bude tankovat to, co vychází momentálně velkoobchodníka, ať už nadnárodní společnost, nebo soukromníka, nejlevněji. Ono, když má nějaká rafinerie nasmlouvané zákazníky, tak to znamená, že oni budou odebírat dle určitého harmonogramu. Stejně tak to znamená, že ta rafinerie bude také dodávat. Nemůže se stát, že zákazník přijede a rafinerie řekne: Nemáme! Jsou tedy zcela běžné případy, že dojde li v rafinerii k nějakému skluzu, putuje např. ze Slovnaftu do Kralup celý vlak a zase naopak. Je to zcela běžné a není třeba se tím zatěžovat. Jenom mě vždycky dojmou ubožáci, který se ptají: Myslíte, že můžu aditivovaný benzín Aral smíchat s benzínem od OMV? A nepoškodím si katalyzátor? Takových je mi opravdu líto. Kdyby ty chudáci věděli, že oba benzíny tekly v jedný český rafinerii stejnou hadicí, akorát do cisteren s jinejma nápisama, tak by asi přišli o svý dětinský iluze. Je vidět, že ta televize dokáže některý mozky pořádně vygumovat. -
« jenom k tý kvalitě
Až pojedete kolem rafinerie v Kralupech, tak si tam schválně chvilku postůjte, abyste věděli, odkud který značky berou svoje "zaručeně aditivovaný" paliva. Možná budete překvapený. Ještě víc překvapený byste možná mohli bejt, kdybyste to samý udělali u Slovnaftu v Bratislavě. A že to odtamtud OMV nemaj do Rakouska daleko, je víc, než jistý. -
« Re: Add TANK ONO
Prisli jsme na to tak,ze jsme to vyzkouseli.Ja najezdim tydne tak 500-800km a pri temer shodnych podminkach na shodny silnici mam s benzinem z ONA spotrebu 7,85,ted tankuju u ARALU a spotreba mi vychazi 6,6 (u 1.6 16V),ty 2litry to dela u R19 1,8 16V po meste.Treba mas stesti... -
« Add TANK ONO
Tak jsme se shodli s vice lidmi tankujicimi u TANK ONA,ze se nam pak zvysila spotreba o 1,3-2 l u ruznych aut.Ja osobne pozoruji i slabsi vykon.Takze nyni jsem zmenil firmu za vehlasnejsi jmeno a je to celkem znat.A nakonec oproti TANK ONU diky nizsi spotrebe i usetrim.Plzen OMV,Esso,TOTAL - 24,90. -
« Re: Ústí n.L - Carrefour
Při jízdě jsem žádný rozdíl s tam koupeným benzínem nepozoroval. Když jsem tam byl ale podruhé, tak bylo zrovna víc čerpajících a v provozu na tuším 10 výdejních míst jen jedna kasírovací budka. Tak zas byla fronta na zaplacení - zbytečné čekání, popojíždění, běžící motory, exhalace = špatný dojem !
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!