NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  16:08

« Re: jenom k tý kvalitě

A proč by nemohly firmy jako Aral nebo Shell brát benzín v Kralupech a do cisterny jen přidat své zázračné aditivum?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  10:52

« Re: Pochopil jsem to spravne ?

Obsluha TOTAL v České Lípě tvrdí, že berou naftu(asi i benzín)z Německa. Je otázka, jestli to Němci nevozejí z Čech.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  10:48

no s tou televizi tu mam pekny priklad: vcera v novinach bylo hodne clanku napsanych o tom, proc uz netrva CR na nejakych pozadavcich vuci EU, medialne pritazlive jsou telekomunikace a PHM. Proste se clovek dozvedel, ze netrvat na nekterych pozadavcich je asi logicke. A v TV. Otazka na lidi: Souhlasite s tim a by CR ustupovala EU ? 72% lidi proti. Co rikate, ze po vstupu do EU bude vsechno drazsi ? NECHCEM DO EU !!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  09:24

To je právě to, co by měli všichni pochopit. Vždy se bude tankovat to, co vychází momentálně velkoobchodníka, ať už nadnárodní společnost, nebo soukromníka, nejlevněji. Ono, když má nějaká rafinerie nasmlouvané zákazníky, tak to znamená, že oni budou odebírat dle určitého harmonogramu. Stejně tak to znamená, že ta rafinerie bude také dodávat. Nemůže se stát, že zákazník přijede a rafinerie řekne: Nemáme! Jsou tedy zcela běžné případy, že dojde li v rafinerii k nějakému skluzu, putuje např. ze Slovnaftu do Kralup celý vlak a zase naopak. Je to zcela běžné a není třeba se tím zatěžovat. Jenom mě vždycky dojmou ubožáci, který se ptají: Myslíte, že můžu aditivovaný benzín Aral smíchat s benzínem od OMV? A nepoškodím si katalyzátor? Takových je mi opravdu líto. Kdyby ty chudáci věděli, že oba benzíny tekly v jedný český rafinerii stejnou hadicí, akorát do cisteren s jinejma nápisama, tak by asi přišli o svý dětinský iluze. Je vidět, že ta televize dokáže některý mozky pořádně vygumovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  08:56

« Re: Add TANK ONO

Ano, ano. Velke pumpy nahodi rabat -1 koruna a budou brat u sebe pred barakem vsichni. Az se male pumpy polozi nahodi zpatky rabat +5 korun a nikdo je nebude otravovat. Chtelo by to nejak omezit zakonem (to co je ted je malo a k nicemu).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  08:26

« Pochopil jsem to spravne ?

A že to odtamtud OMV nemaj .....z..... Rakouska daleko, je víc, než jistý. Bo nevim, jestli chces rict, ze u OMV tankuju Slovnaft. Ono napr. OMV je nejvetsim odberatelem ropy z Moravske tezebni spolecnosti.
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.01  13:01

« jenom k tý kvalitě

Až pojedete kolem rafinerie v Kralupech, tak si tam schválně chvilku postůjte, abyste věděli, odkud který značky berou svoje "zaručeně aditivovaný" paliva. Možná budete překvapený.

Ještě víc překvapený byste možná mohli bejt, kdybyste to samý udělali u Slovnaftu v Bratislavě. A že to odtamtud OMV nemaj do Rakouska daleko, je víc, než jistý.

• « 00 Reagovat !

foto

14.02.01  07:27

Hm, ted maj u ONA stejnou cenu N95 jako u OMV u me pred barakem, tak zkusim OMV a poreferuji :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  23:36

Minulý týden bylo v TV,že obchodní inspekce chystá velkou akci.Budou kontrolovat kvalitu PHM u pump a chtěj se zaměřit hlavně na ty moc laciný.Takže uvidíme jak dopadne ONO.
    Jen nechápu proč to dopředu vytrubujou.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  10:26

Prisli jsme na to tak,ze jsme to vyzkouseli.Ja najezdim tydne tak 500-800km a pri temer shodnych podminkach na shodny silnici mam s benzinem z ONA spotrebu 7,85,ted tankuju u ARALU a spotreba mi vychazi 6,6 (u 1.6 16V),ty 2litry to dela u R19 1,8 16V po meste.Treba mas stesti...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  08:12

A kde jste se shodli? Ja taky u ONA beru benzin a zvyseni spotreby (az o dva litry rikas?) nepozoruji. Jedine tak ted v zime, ale to pricitam zimnim pneumatikam...
  • 00 Reagovat !

foto

13.02.01  06:54

« N95

Sternberk Benzina 26.80 - musel jsem tam tankovat o vikendu, protoze jsem byl na suchu a jinam bych uz nedojel.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.01  13:41

« N95

Hm Ostrava misty 24.00, vetsinou 24.3 (OMV), Havirov Total ( 23.80 )
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.01  22:46

« Add TANK ONO

Tak jsme se shodli s vice lidmi tankujicimi u TANK ONA,ze se nam pak zvysila spotreba o 1,3-2 l u ruznych aut.Ja osobne pozoruji i slabsi vykon.Takze nyni jsem zmenil firmu za vehlasnejsi jmeno a je to celkem znat.A nakonec oproti TANK ONU diky nizsi spotrebe i usetrim.Plzen OMV,Esso,TOTAL - 24,90.
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.01  01:00

« praha :(

tak nam zacinaj zdrazovat kurvicky.

OMV 26.8

Benzina v argentinsky 27.1
    ale globus porad 25.2 a soukromnici kolem 25.9
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  21:23

« Re: Ústí n.L - Carrefour

Při jízdě jsem žádný rozdíl s tam koupeným benzínem nepozoroval. Když jsem tam byl ale podruhé, tak bylo zrovna víc čerpajících a v provozu na tuším 10 výdejních míst jen jedna kasírovací budka. Tak zas byla fronta na zaplacení - zbytečné čekání, popojíždění, běžící motory, exhalace = špatný dojem !
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  13:06

« Re: Natural 95

Jak je to s tím Globusem? Včera v Brně tam měli při nákupu nad 1000Kč sleva 1 Kč. Někde je to jinak??
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  08:07

« Praha 10, ul. K pérovně

Je to poblíž fabriky Barvy, laky. Nafta stojí 23,30Kč !!! Na umístění přímo v Praze SUPER. V pátek jsem to objevil, když jsem jen tak projížděl auto po opravě. Je to taková zastrčená malá pumpička.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.01  10:42

« Re: Re:

ne. Furt 23.90, ale 23.00 pro mne, bo mam Koo..
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.01  09:01

« Re:

to uz zase slevnovali ????????? Ostrava, tam je to vejvar :-))) To uz je skoro jako v '99 roce :-))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…