NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
« Re: Ceny
Vlami: Možné to je, dokonce jsem viděl i 30 hal. pod nákup. Nechápu, jak je to možný. Jsem asi opravdu úplně blbej. Malinko mi svitlo, když jsem si uvědomil, že ony pumpičky vlastní teprve půl roku jedna pražská firma, ale pak mi zas raději zhaslo a víc mě to nezajímá :). -
« Re: Ceny
letec: No, řekl bych, že ten úrok se leckde zas tolik neliší, ono je spíš problém, aby ti kdokoliv cokoliv půjčil vůbec na nějakej úrok. U některých bank je posuzování bonity klienta fakt velmi podivuhodný. Je úplně jedno, za kolik půjčujou, když vlastně jen žvaní, že půjčujou a ve skutečnosti nepůjčujou. Navíc se o půjčování ani nedá moc mluvit, snad sprostá lichva je výstižnější i když to stále ještě není ono. -
"-- skrytý --" 08.04.02 09:46
« Re: Ceny
Ale PROFe, prober se. Kdyby to tak bylo, tak preci nektere pumpy jeste nezlevni. A naftu za 19,40 a SETU za 15,40 Kc ma ted opravdu malokdo. Myslis, ze je mozne mit pouze 70 haleru na litru, kdyz uvadis, ze nakupni cena nafty je 18,70 Kc? Nejak to skripe :)))
« Re: Ceny
Při dnešní konkurenci to rozhodně není jednoduchý, ale 20% úrok ??? Jsi asi pár let zpátky, trošku aktualizuj myšlení:-). Nic ve zlým. Rozhodně je to těžký. Spíš mě sere přístup státku ke spotřební dani. Platíme za PHM děsný rány, tak kua ať se ty prachy cpou zase do silnic a pak to je v poho - lepší silnice=plynulejší provoz=ohleduplnější k přírodě. A ne, že se z tý spotřební daně platěj jiný průsery. A hlavně, že ty zasraný kuřáci maj vyjímku u EU a můžou mít nižší spotřební daň. Pitomý poslanci, ať se zhulej levnejma cigárama a chcípnou na rakovinu!
Zdar jak sviňa!