NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

20.08.02  13:59

« Re: N95

Nikdy bych nekoupil levnej benzin. Levnej benziň = spousta nizkooktanovýho sajrajtu.
  • 00 Reagovat !

foto

12.08.02  16:32

« N95

Při prázdninových cestách jsem před týdnem viděl nejlevnější z Brna na Svitavy za 21,70, když jsem předtím vzal v Brně u Globusu za 22,20. Naopak nejdražší měli v Prachaticích Benzina přes 27.- Kč, v ČB nejlevnější Čepro 24,00, v Táboře tuším 23,40.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.02  21:54

« Re: ONO vede!

Když jsem ještě jezdil na benzín,tak jsem tam bral ,a pak taky u Globusu , a rozdíl jsem nepoznal.Stejně jako v lacinejch Nejřanech nebo CHvaleticích (VČ).Jo tam maj N95 za 23,00,podobně i v Týnci n.Labem (obě "zelená" Benzina,dneska už asi Čepro)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.02  18:00

« Re: ONO vede!

A tankuje tady někdo na tom Žižkově? Mě připadá, že vždycky když tam naberu, tak mi to auto jede trochu hůř... naopak když beru u Agipu, tak to jede líp.
  • 00 Reagovat !

foto

29.07.02  23:40

« ONO vede!

šup ze záhrobí!
    Tank ONO Nejřany N91=21,60 / N95 =21,90 / LPG=8,90 .V Praze tradičně nejlevnějc u Pražskejch služeb na Žižkově N95 =22,90. Pro milovníky vysokejch cen doporučuju Shell Českobrodská N95 =25,90.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.04.02  10:53

« Re: Ceny PHM v Polsku

Ano, cena benzinu v Polsku se pohybuje okolo 3,3 Zl (x 8,50 Kc).
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.02  22:32

« Re: Ceny

rybíz: Ty jseš schopnej mi domluvit v rafinérce lepší nákupní ceny PH, když bych tam jezdil se svým auťákem tankovat? No, a nebo dobře, tak kdybych měl spotřebu asi jako jedna průměrná benzínová pumpa.(Moje autíčka jsou totiž móc hodně nenasytný)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.02  22:29

Vlami: Možné to je, dokonce jsem viděl i 30 hal. pod nákup. Nechápu, jak je to možný. Jsem asi opravdu úplně blbej. Malinko mi svitlo, když jsem si uvědomil, že ony pumpičky vlastní teprve půl roku jedna pražská firma, ale pak mi zas raději zhaslo a víc mě to nezajímá :).
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.02  22:26

letec: No, řekl bych, že ten úrok se leckde zas tolik neliší, ono je spíš problém, aby ti kdokoliv cokoliv půjčil vůbec na nějakej úrok. U některých bank je posuzování bonity klienta fakt velmi podivuhodný. Je úplně jedno, za kolik půjčujou, když vlastně jen žvaní, že půjčujou a ve skutečnosti nepůjčujou. Navíc se o půjčování ani nedá moc mluvit, snad sprostá lichva je výstižnější i když to stále ještě není ono.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.02  15:06

Profe , Profe , jak jsi na tohle zase prisel ? Kterej pitomec ti tohle nakukal ? Jestli to neni tajne , zdel nam zdroj tvych (nesmyslnych) informaci !? Pokud budes mit zajem o aktualni nakupni ceny benzinu a nafty od vyrobce dej mi vedet !
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.02  09:46

Ale PROFe, prober se. Kdyby to tak bylo, tak preci nektere pumpy jeste nezlevni. A naftu za 19,40 a SETU za 15,40 Kc ma ted opravdu malokdo. Myslis, ze je mozne mit pouze 70 haleru na litru, kdyz uvadis, ze nakupni cena nafty je 18,70 Kc? Nejak to skripe :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.02  11:41

A to jsou nákupní ceny od rafinerie nebo velkoskladu a s dopravou? A při jakym množství?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.02  11:38

« Re: Ceny PHM v Polsku

Kdeže levnej polskej benzín je! Pod 3 Zl to nejde.Jen LPG je stejně drahý jako tady.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.02  20:59

Při dnešní konkurenci to rozhodně není jednoduchý, ale 20% úrok ??? Jsi asi pár let zpátky, trošku aktualizuj myšlení:-). Nic ve zlým. Rozhodně je to těžký. Spíš mě sere přístup státku ke spotřební dani. Platíme za PHM děsný rány, tak kua ať se ty prachy cpou zase do silnic a pak to je v poho - lepší silnice=plynulejší provoz=ohleduplnější k přírodě. A ne, že se z tý spotřební daně platěj jiný průsery. A hlavně, že ty zasraný kuřáci maj vyjímku u EU a můžou mít nižší spotřební daň. Pitomý poslanci, ať se zhulej levnejma cigárama a chcípnou na rakovinu!
    Zdar jak sviňa!
  • 00 Reagovat !

foto

06.04.02  07:20

« Ceny

Jenom pro představu:

Nákupní ceny k 3.4.2002:

Nat.95 - 21,80

Nafta - 18,70

Teď jsem zvědavej, kdo z vás si postaví pumpu za 25 mil. a z těchto rabatů tyhle prachy + 20% úrok splatí za 4 roky :-)))))

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.02  12:41

« Ceny PHM v Polsku

Neznate nekdo ceny PHM v Polsku? 15.4. tam jedu, je to tam levnejsi..?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.02  09:18

« Nafta za 19.90

je i na Aralu u Kladrub na D5, jeste pred 14 dny za 18.90 Kc
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.02  23:17

« Re: ONO

A já doplním,že N91 za 20,90 a LPG za 9,90Kč.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.02  13:46

« ONO

Cena Nat95 u ONA vylezla na 21,90 Kc. Nafta 19,90 a SETA se stale drzi na stare cene - 15,90 Kc.
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.02  18:21

« Vysoke Myto

DM Petrol, motorest Kujebak
    N91 - 21,70
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…