NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  20:05

« Re: Polsko

Vlami: ty delas jako bychom v nasich obchodech meli napraskano, no a stema silnicema uz se take knim blizime (oni je opravujou my ne).Nevim kudy jezdis ,ale bida jakou ty popisujes tak tam neni (ano byla a velka ale ty doby uz sou davno pryc asi si zaspal -BUDIČEK-).Stema maluchama taky dokazou jet rychle.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.01  15:39

Mfilip: Prehledl jsem, ze jsi mluvil o jine motor_rubrice. Sorry. Napsal jsem to sem. :-) Ale k veci teto rubriky - benzin v Polsku ano, kdyz u nas tankujete u nejdrazsich pump.....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.01  15:37

MFilip: Ne, vubec si se nesekl. S tim Zlotym je to opravdu tak - je vzhledem ke korune, nadhodnocen.
    Chvalit Polsko bych se nikdy neodvazil, snad jen v opatrnem pristupu k zahranicnim investorum a jejich ochrana trhu. To se mi vice zamlouva, nez nase naprosta otevrenost hranic vuci vsemu podradnemu importu a dotovanemu importovanemu zbozi a prodeji fabrik za babku, ktere se vykradou, zavrou a lidi se poslou na Urad prace.....
    Polsko ve srovnani s nami - prazdne obchody s ubohym zbozim, vsechno drahe i pro Polaky, cesty stale stejne priserne, zadne dalnice, za kazdou krizovatkou by mohla stat znacka NEROVNOST VOZOVKY, pomala auta (stara a Maluchy), prachbidna udrzba silnic, ale i obci. Nevyresene obchvaty mest - neni nic horsiho nez projizdet Wroclaw atd. Jezdim tam kazdy rok, a jedine zlepseni jsem letos pocitil ve zlepseni "strojoveho parku" :)
    A k tomu znaceni - ANO, genialni znaceni cest pomoci cisel silnic, ale casto jsou smerovky az za krizovatkou, takze to chce mit obcas "dalekohled".
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  12:48

« Bez nadpisu

se mi zda, ze OMV chce rozpoutat zdrazeni. Zvedli N95 za 24.20 na 24.80. Udelali to za posledni 3 mesice uz 3 x a vzdycky se po tydnu vratili na 24.20, 24.10
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  11:16

aha, tak to jsem se moc nesekl. Apropo kdysi, nez ses tu objevil jsem trpelive oponoval cloveku, ktery chvalil Polsko ( myslim, ze rubrika "Jak se vam jezdilo v zahranici" ). Perfektni cesty, perfektni znaceni cest ( kilometrovniky,atd ). Mam s tou zemi handlu naprosto, ale naprosto opacne zkusenosti ( Cesky Tesin ).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.03.01  23:56

« Polsko

Jak jsem tady jiz psal [a Mfilip odpovidal] - byl jsem prave v Polsku. Benzin je tam pro nas skutecne drahy - cca 3,0-3,2 Zl., nafta 2,38-2,50 Zl. Ovsem 1 Zl stoji cca 9,40 Kc, pokud ho koupite za cesky penize hned za hranicema a az 9,70 Kc, kdyz ho menite za dollar.
    Fuj, drahe a pritom chude Polsko.... Jezdim tam kazdy rok, tentokrat jsem nevidel zadne zlepseni [celkove], snad se obevilo vice benzinek, ale oproti nasim se to neda srovnat. Za Wroclavi byla jeste kruta zima a snih a led byl na silnicich, okraje silnic nebyly na prave strane videt - ZLATI NASI SILNICARI!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  12:23

« Re: Esso - Praha (Zahradní město)

Tak to chce hnedle tam zajet, jak zmerčím, že je akce, dostane zase jednou čistokrevnou ropu. Stejně teď ÖMV nabízí v Praze Setu za 20,90 Kč/l, což je dost. Mezi Hostivicema a Jenčí maj naftu u dvou pump za 22,50 Kč/l, což považuju za unikát!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.01  12:19

ta jednodenni akce se zas bude opakovat, maj tam nakej letak 12x behem tri mesicu nebo tak neco, vzdy na den od rana od 7 do 22. Plati to taky na essu na vrsovicky. kazdopadne benzin za takovy penize to je jednodenni vylet o dva tri roky zpet :)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.01  08:26

aha, po precteni zadku524 beru zpet. BTW oni ti polaci maji jiny menovy kos, podle ktereho urcuji kurs nez my. My mame spise euro a marku a polaci jsou vice na dolar. Nekde jsem cetl, ze nyni je kurs Zl silne nadhodnoceny, neodpovida realite a predpokladam, ze polaci zase, jako uz asi poste, dopadnou na hubu.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.01  08:23

Pockat, pockat. Ctu dobre ? V Karviny Esso N95 za 21. neco ? Pokud mas na mysli Karvinou u Ostravy tak v zadnem pripade. Takova cena, podobne jako ESSO, tu neni a dobre 2 roky nebyla.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.01  08:13

Bohužel to byla pouze jednodenní akce. Už se zas vrátili na původní cenovou hladinu. Naftu maj teď za 25,10 Kč. Ale stejně je to lepší než okolní pumpy, ty jedou naftu za 25,60.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  18:12

to je dost ze to nekdo rozpoutal, bylo na case, a tim ze to je esso tak mne to hreje dvounasob protoze to je moje oblibena firma. btw v karviny N95 u essa za 21.neco.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.01  11:36

« Re: Ceny nafty v Polsku

Mfilip: Diky za info. Informace, ze Zloty ma silny kurz je pro mne nejdulezitejsi. Ach jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  10:18

« Re: Ceny nafty v Polsku

No kdysi jsem do polska jezdil pomerne casto, ale nyni je kurz Zl na maximalni urovni, takze si myslim, ze bude asi nejlepsi natankovat plnou u nas. Do Polska se nesmi dovezt zaden benzin, ani v kanystru. V breznu 2000 tam stala nafta 2,85 Zl, dnesni kurs je asi 925-930 za 100 Zl. Informacni hodnota me informace je pro tebe asi nulova.
  • 00 Reagovat !

foto

22.03.01  09:43

« BRNO

Brno Shell a všechny pumpy Natural 95 za 25,10 - 25,70 PTD
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.01  09:35

« Ceny nafty v Polsku

Nevite nekdo, za kolik se da sehnat nafta v Polsku? Jedu pristi tyden do Poznane.....
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.01  13:29

« Esso - Praha (Zahradní město)

U Essa se snad zbláznili, ze včerejška na dnešek všechno zlevnili o 3 Kč. Nafta je dneska za 22,10 Kč a benzíny všechny za 23.xxKč. Jen ať se rozpoutá cenová válka! Když může bejt levnej benzín v Plzni, v Chomutově, v Karlovejch Varech, po celý Karlovarský, tak proč ne v Praze? A jaká tam byla hezká fronta. O 200 m před Essem je Shell a kdo u něj natankoval a pak jel kolem Essa, tak ho asi musela ranit mrtvice.
  • 00 Reagovat !

foto

20.03.01  08:25

« Plzeň

Včera jsem jel přes Plzeň a to je vyloženě kraj zaslíbenej. U znaškovejch pump nafta i za 22,20, Seta za 18,80 a u zastrčený pupmy na konci Plzně ropa dokonce za 21,90.
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.01  20:49

« ONO

Nejřanský Ono má N95 za 23,90,naftu za 21,50 a Setu za 18,90Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.01  13:05

« Re: To je zajimave

Jo tu prognozu jsem taky cetl. Keeeeez by. Jenze i kdyby to nakrasne byla pravda, tak tu mame nas nenazrany a rozkradeny stat a nejakyho krypla z parlamentu by mohlo napadnout ze se dloho nezvedala dan z prava jezdit. Jinak v Praze se taky vždycky snažej zvednout, ale pak to vzdaj a vrátěj to zpět.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…