NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Polsko
Vlami: ty delas jako bychom v nasich obchodech meli napraskano, no a stema silnicema uz se take knim blizime (oni je opravujou my ne).Nevim kudy jezdis ,ale bida jakou ty popisujes tak tam neni (ano byla a velka ale ty doby uz sou davno pryc asi si zaspal -BUDIČEK-).Stema maluchama taky dokazou jet rychle. -
"-- skrytý --" 29.03.01 15:37
MFilip: Ne, vubec si se nesekl. S tim Zlotym je to opravdu tak - je vzhledem ke korune, nadhodnocen.
Chvalit Polsko bych se nikdy neodvazil, snad jen v opatrnem pristupu k zahranicnim investorum a jejich ochrana trhu. To se mi vice zamlouva, nez nase naprosta otevrenost hranic vuci vsemu podradnemu importu a dotovanemu importovanemu zbozi a prodeji fabrik za babku, ktere se vykradou, zavrou a lidi se poslou na Urad prace.....
Polsko ve srovnani s nami - prazdne obchody s ubohym zbozim, vsechno drahe i pro Polaky, cesty stale stejne priserne, zadne dalnice, za kazdou krizovatkou by mohla stat znacka NEROVNOST VOZOVKY, pomala auta (stara a Maluchy), prachbidna udrzba silnic, ale i obci. Nevyresene obchvaty mest - neni nic horsiho nez projizdet Wroclaw atd. Jezdim tam kazdy rok, a jedine zlepseni jsem letos pocitil ve zlepseni "strojoveho parku" :)
A k tomu znaceni - ANO, genialni znaceni cest pomoci cisel silnic, ale casto jsou smerovky az za krizovatkou, takze to chce mit obcas "dalekohled".
-
aha, tak to jsem se moc nesekl. Apropo kdysi, nez ses tu objevil jsem trpelive oponoval cloveku, ktery chvalil Polsko ( myslim, ze rubrika "Jak se vam jezdilo v zahranici" ). Perfektni cesty, perfektni znaceni cest ( kilometrovniky,atd ). Mam s tou zemi handlu naprosto, ale naprosto opacne zkusenosti ( Cesky Tesin ). -
"-- skrytý --" 28.03.01 23:56
« Polsko
Jak jsem tady jiz psal [a Mfilip odpovidal] - byl jsem prave v Polsku. Benzin je tam pro nas skutecne drahy - cca 3,0-3,2 Zl., nafta 2,38-2,50 Zl. Ovsem 1 Zl stoji cca 9,40 Kc, pokud ho koupite za cesky penize hned za hranicema a az 9,70 Kc, kdyz ho menite za dollar.
Fuj, drahe a pritom chude Polsko.... Jezdim tam kazdy rok, tentokrat jsem nevidel zadne zlepseni [celkove], snad se obevilo vice benzinek, ale oproti nasim se to neda srovnat. Za Wroclavi byla jeste kruta zima a snih a led byl na silnicich, okraje silnic nebyly na prave strane videt - ZLATI NASI SILNICARI! -
« Re: Esso - Praha (Zahradní město)
Tak to chce hnedle tam zajet, jak zmerčím, že je akce, dostane zase jednou čistokrevnou ropu. Stejně teď ÖMV nabízí v Praze Setu za 20,90 Kč/l, což je dost. Mezi Hostivicema a Jenčí maj naftu u dvou pump za 22,50 Kč/l, což považuju za unikát!!! -
ta jednodenni akce se zas bude opakovat, maj tam nakej letak 12x behem tri mesicu nebo tak neco, vzdy na den od rana od 7 do 22. Plati to taky na essu na vrsovicky. kazdopadne benzin za takovy penize to je jednodenni vylet o dva tri roky zpet :) -
aha, po precteni zadku524 beru zpet. BTW oni ti polaci maji jiny menovy kos, podle ktereho urcuji kurs nez my. My mame spise euro a marku a polaci jsou vice na dolar. Nekde jsem cetl, ze nyni je kurs Zl silne nadhodnoceny, neodpovida realite a predpokladam, ze polaci zase, jako uz asi poste, dopadnou na hubu. -
« Re: Ceny nafty v Polsku
No kdysi jsem do polska jezdil pomerne casto, ale nyni je kurz Zl na maximalni urovni, takze si myslim, ze bude asi nejlepsi natankovat plnou u nas. Do Polska se nesmi dovezt zaden benzin, ani v kanystru. V breznu 2000 tam stala nafta 2,85 Zl, dnesni kurs je asi 925-930 za 100 Zl. Informacni hodnota me informace je pro tebe asi nulova. -
« Esso - Praha (Zahradní město)
U Essa se snad zbláznili, ze včerejška na dnešek všechno zlevnili o 3 Kč. Nafta je dneska za 22,10 Kč a benzíny všechny za 23.xxKč. Jen ať se rozpoutá cenová válka! Když může bejt levnej benzín v Plzni, v Chomutově, v Karlovejch Varech, po celý Karlovarský, tak proč ne v Praze? A jaká tam byla hezká fronta. O 200 m před Essem je Shell a kdo u něj natankoval a pak jel kolem Essa, tak ho asi musela ranit mrtvice. -
« Re: To je zajimave
Jo tu prognozu jsem taky cetl. Keeeeez by. Jenze i kdyby to nakrasne byla pravda, tak tu mame nas nenazrany a rozkradeny stat a nejakyho krypla z parlamentu by mohlo napadnout ze se dloho nezvedala dan z prava jezdit. Jinak v Praze se taky vždycky snažej zvednout, ale pak to vzdaj a vrátěj to zpět.