NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
« Re: Auto Jarov
POZOR!!! Pokud má matesR19 přístup na různejch benzínkách ještě jinam, než na WC pro veřejnost, tak tady sprostě a zcela nepokrytě lže. Jeďte se podívat do Kralup k rafinerii a pozorujte, co je napsaný na cisternách, který tam prázdný jezděj a ven plný vyjížděj. A pak nám taky matesR19 může vysvětlit, proč se u značkovejch pump válej v šopu prospekty, na kterých je napsáno: Čerpáte kvalitní pohonné hmoty z České rafinérské. Doufám, že se nedozvíme, že je tam asi náhodou někdo zapoměl:-) Takováhle demagogie nepatří do slušný kavárny! Nejseš ty matesR19 náhodou nájemce Aralu, kterýmu momentálně nejdou kšefty? Pak bych to pochopil. -
« Re: Auto Jarov
Vzhledem k tomu, že mám přístup do některých benzínových čerpadel (do jejich zákulisí), tak mohu s jistotou tvrdit, že značkové firmy si svůj benzín sami vyrábějí a vozí v kamionech třeba přes půl Evropy. Například OMV a Aral používají naprosto shodný benzín, protože se v podstatě jedná o jednu společnost. V dlouhodobých průzkumech obě tyto benzínky jsou na prvních dvou místech v Evropě, co se do kvality bezínu týče. Je to dané především tím, že spolupracují se známými automobilkami (Mercedes), které cpou hodně peněz do výzkumu. Jenže ty možnosti malá čerpadla nemají, proto mají benzín buď z bývalé SSSR anebo je to benzín u nás zpracovávaný a naše rafinerie nemají ani na výplaty zaměstnancům, natož na nějaký výzkum a vývoj. Levnější jsou hlavně proto, že se nemusí benzín dovážet. -
« Re: Auto Jarov
myslis, ze je na Jarove nejaky lepsi benzin nez u jinych noname pump? a co ty znackovy, nemaji vsichni stejne dodavatele, kterych asi moc neni? ja jsem zatim zadny rozdil nezaznamenal, at pouziju N95 od Shell nebo metaru ale treba ty ano - odstrasujici priklady si rad poslechnu.
« Re: Hypernova
Občas jezdím semtam někam natankovat levnej benzín. Nevím čím to je, ale vždycky, když koupím benzín opravdu levnější např. za 28,-- , tak mi spotřeba auta stoupne na 9,5 litru. Ale když tankuju u benzínek s normální cenou, autíčko si vezme necelejch 8,5. Takže jde o to, aby ten levnej benzín neměl v sobě víc vody než oktanů. To by pak šly motory brzy do háje. To si může dovolit tankovat člověk do auta, kde stojí motor 5,000,-- a jede mu to i na petrolej (nechci se tím dotknout škodovkářů :-))) ) -
« Re: Areál pražských služeb
... po Koněvově až nakonec na Jarov (konečná tramvaje 1,9,16), na světlech doleva směrem na Harfu (Spojovací ul.) a první ulicí doprava (mají tam již ceduli s ceníkem a značenou cestu). Serou mě ti co prodávaj o dvě Kč dráž, ale stejně jim tahle cena dlouho taky nevydrží.