NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

16.06.01  22:58

« ONO

Mé oblíbené ONO v Nejřanech :N91=26,50 N95=26,90 .Plzeňáci,ani nevíte,jak vám to závidim.Jinak jestli profa nemá rád Aral kvůlivá hajzlíkům,já netankuju zásadně u Shellů.Kvuli těm zakrytejm totemům.
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.01  14:25

« B+S Reclaim Česka Lipa

N95 28,60
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.01  11:15

« AGIP Zlín N95 - 29,2 kč a NAFTA- 24,20 kč

Je to na hlavním tahu přes Zlín nemožno minout .
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  08:54

« Re: Auto Jarov

... buď rád že ti to neukázali jenom na prstech, i když vytlačit ze sebe "vosm" je asi rychlejší.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  19:09

Nemusíš si to tak brát. To není vlna nevole vůči osobě s odlišným názorem. Na to má přece každý právo, zastávat nějaký názor. Od toho je MC, aby si každý svůj názor ověřil, popř. ho na základě rozumných argumentů poopravil, nebo úplně změnil. Podotýkám, že ho k tomu ale nikdo nebude nutit a je to jen jeho vůle, jestli tak učiní.

PD: Jednou jsem si na Aralu koupil bonbóny a jediný, co jsem zaslechl, bylo slovo: "vosum" Tolik totiž stály. Možná jsem měl štěstí, že po mně někdo neplivnul za to, že jsem si dovolil udělat tam tak malou tržbu i přes tak drahou a věrohodnou reklamu:-)

• « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  13:29

Chtěl bych si poněkud soukromně napsat MatesoviR19. Předně bych se chtěl omluvit všem čtenářům ohledně příspěvků, které zde napsal tzv. MatesR19 o benzínu. Nejvíc mě ale ovšem štve to, že někdo používá mojí přezdívku pro svůj login do této kavárny. Já teď poslouchám od svých známých, že jsem chodící reklama na benzín nehledě na to, že jsem vzbudil vlnu nevole u všech příznivců MotorCafé. Kdybych se nechtěl zapojit do do diskuse ohledně R 19, která zde taky probíhá, tak jsem ani nevěděl, že tato stránka existuje. Nejhorší ale je že tento nepravý mates se zapojil již i do této diskuse a já si teď připadám trošku podvedený. Chápu, že někdo využívá jmen slavných lidí, ale já si zase takový nepřipadám. A mimochodem Aral jsou zloději a nechovají se příliš slušně ke svým zákazníkům. V Aralu mi myčka utrhla zrcátko a nakonec mi ani nechtěli zaplatit škodu. Proto si na ně dejte pozor. Ještě jednou se všem omlouvám a doufám, že se tato situace již nebude opakovat.
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  10:39

« Bez nadpisu

staci jen trochu pocitat. Ceska rafinerska ma zhruba v CR 60% podil na trhu, Slovnaft 27% - mluvim o rafinerkach, ne o pumpach s logem slovnaft, ceska rafinerska. Predstava, ze Aral a OMV vozi benziny pres pulku Evropy je pekna blbost. Pred par mesici jsem primo nasel clanek, ktery pise o tom, ze jedine benziny, ktere se do CR dovazeji jsou V-Powery od Shellu, dovazeji se z Rakouska. Uz jsem tu dnes jinde psal o tom, ze jsem nezaznamenal zaden sebemensi rozdil mezi benzim pumpou OMV, Karimpexem nebo nejakou noname polskou pumpou v Chalupkach, nebo Marklovicich. Reklama na rychleho slimaka od OMW a ze s Aralem dojedete dal na mne pusobi kontraproduktivne.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  10:28

jen pro uplnost i ty "znackove" pumpy maji casto konkretniho majitele, ktery ma pumpu v najmu formou franchise od nadnarodnich firem sidlicich treba na tech bahamach, kterym plati pravidelne poplatky za image a knowhow. jak bylo receno, vsechno je jen a jen v lidech. casto me napada, proc nekdo pracuje v obchodu, kdyz je na nem jasne patrne, ze v zasade lidi nesnasi a jejich pritomnost ho obtezuje.
    setkal jsem se s usluznym jednanim vcetne te filmove kontroly oleje u malych pump (bohuzel ne v tyhle zemi) a s aroganci zvejkajiciho personalu kterym nestojite za pozdrav ani pri nekolikatisicove utrate(pravidelne v cechach u tech nejznackovejsich pump z nejznackovejsich).
    tak se treba zase vratime k cenam, dneska Jet Zizkov N95 29,50Kc aneb jde s cenou opet nahoru.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  08:53

Jo a na tom Jarově bývá čekání kolikrát delší :-) (z vlastní zkušenosti).
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  08:52

Nevím jak vy, ale když beru ráno u PS za 28,20 tak jedu rovnou ke stojanu. Takže žádné čekání. Věřím, že přes den to bude slabší, ale když každé ráno jezdím kolem :-) Aral na Jarově za 28.90 je taky "jedlej", rozhodně si však nemyslím, že pak mám v nádrži něco extra, z toho už jsem vyrostl.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  08:00

griff: Já jsem doufal, že to z toho vyzní. No přece vynalézavost nájemce, ne? Jsme v Čechách! nezapomeň, že i řidič cisterny je Čech jak poleno a i kdyby si musel na odvoz každý výplaty objednávat náklaďák, nikdy mu nebude stačit. Značka sem, značka tam. V Čechách je totiž zárukou kvality jen morálka zbytku lidí, který se snaží o poctivou práci. Nebo si snad myslíš, že certifikát o kvalitě ISO 9000 vyvěšenej na dveřích u záchodku kterýkliv pumpy dokáže zabránit tomu, aby se obsluha nešábla s šoférem cisterny a nestříkli kapku speciálu do naturálu? Nejvíc mě sere, že z takovýho počínání jsou díky medilní podpoře(kdopak ji asi zaplatil?)podezíráni především majitelé soukromých pump, u kterých mnohdy bývá majitel podniku přímo osobně u toho stáčení, takže má stoprocentní kntrolu, jestli se nepodvádí. Kdepak jsou asi majitelé kolosu věhlasný značky, když v Čechách nějaká cisterna točí benzín do jedný z tisíce pump jejich impéria? Na Bahamách? Tam odtud může mít opravdu dobrej přehled o tom, co se mu v jeho mraveništi děje:-).Kvalitu je totiž levnější si mediálně zaplatit, než ji ve skutečnosti stoprocentně zkontrolovat. A to pro zkorumpovanou ČR platí obvzlášt. Jo, a taky jste si všimli, že na každým veletrhu má Aral nejožralejší osazenstvo svý expozice? Možná jsem naivní blbec, ale stejně mi cosi říká, že bych měl ve výběru pump raději podporovat český podnikatelský subjekty (samozřejmě ty, který si to svojí úrovní zasluhují -škoda, že jsou tak vzácný- a ne nějaký bryndaly v bývalým JZD), než prát prachy těm skopčákům a amíkům. Ty první mě pěkně po Česku třeba závidí auto, kterým na tu jejich pumpu přifrčím, nebo tu pětitisícovku, kterou u nich za tu tržbu vytasím, ale ti druzí jsou mnohem zákeřnější. Vím, že sám toho moc nezmůžu, ale radši ty prachy utratím u kámoše a vím, kde skončej, než abych podporoval nějakýho hlavouna, co motá těm našim jelimanům palice někde z Bruselu. Státnímu podniku, kterej dluží na spotřební dani 651 milionů a na penále už 2,2 miliardy - zelený Benzině nedám ani halíř, protože ta měla skončit a přestat dojit z lidí peníze za benzín i na daních už dávno. Červená benzina - akciovka - jsou bejvalí komoušský soudruzi, kteří celu tu šlamastiku zelený benziny zapříčinili, jelikož si z tý původní jediný Benziny vybrali jen ty atraktivní pumpy a ty neatraktivní spolu s dluhama tam nechali. Výsledkem toho je bordel a likvidace, ve který se zelená nachází a tahle červená k tomu nemá daleko, jelikož když to vlastní jeden, je to málo a když dva, tak už je to zase moc a i kdyby to vydělávalo sebevíc, tak jim to stačit nebude. Nesmíte se proto na mně zlobit, když razím nzor, že než bych sypal peníze do státním bezednejch studní, bejvalým komoušům nebo skopčákům a amíkům, to je radši nechám doma, sice závistivejm spoluobčanům, ale přeci jen občas i naopak mým zákazníkům.

PR: Tak to je první názor, kterej má hloubku. Když jsem tady s ním vyrukoval, někdo mě tu označil za jedinýho, kdo tankuje rád nejdražší benzín. Konečně nejsem sám, koho vlastně nikdy nebavilo stát kdekoliv na cokoliv frontu a jednoduchým výpočtem jsem si ověřl, že se mi to zvlášť u pumpy vyplácí. Nicméně Aral není moje oblíbená firma, jelikož tam se musí poníženě prosit o klče od * :-)

• « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  05:33

Tak vydím, že jsem tady nechtěně rozpoutal zuřivou diskusi o kvalitě PHM, což jsem ani neměl v úmyslu. Tím KVALITA - CENA jsem měl na mysli celkové okolnosti, t.j. PHM ARAL (aspoň to uvádějí), vizuální čistotu (doufám, že i v nádržích), cena a taky nemusíš postávat v dlouhé frontě, abys ušetřil třeba 8,- Kč. Netvrdím, že jinde je benzin nekvalitní, protože to nemohu kvalifikovaně posoudit. Jenom jsem chtěl říci to, že raději natankuju na Jarově za třeba 28,90 než u BČS ZD Kotěhůlky za 28,40.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.01  23:15

prof> jak muze u OMV a ARAL neodpovidat kvalita a u ostatnich kvalita odpovidat, kdyz jsou ze stejneho zdroje??? co ma potom vliv na rozdil v kvalite? nepocitam prusak vody do nadrzi, to neni zalezitost cele firmy, ale jen konkretni cerpacky.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.01  09:31

sorry 28.20 !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.01  09:30

Ještě bych dodal Pražské služby stále N95 za 28.90. Jen tak mimochodem, na ten jejich nekvalitní benzín bez aditiv jsem teď zajel nejnižší spotřebu za poslední dva roky a to 5.30 l/100 km. 50% Praha a 50% štreka do KV (100-120 km/h). Tak vám nějak nevím jak to s těmi aditivy vlastně je :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.01  09:26

Správně profe. Za blbost se platí ...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.01  20:25

Omlouvám se tady matesR19ovi, že jsem to možná pojal malinko ostřeji, než bylo nutné, ale takovýhle hovadiny mně dokážou vždycky vytočit. Vzpomeňte si na fámu, kterou roztočila NOVA, s mícháním benzínů. Na to konto se rozjela obrovská kontrolní akce ČOI na kvalitu PH. Závěrečnou zprávu o výsledcích jsem viděl a mohu říci, že mezi těmi, u kterých kvalita neodpovídala se objevila i jména OMV a ARAL, což jsou zrovna jedny z nejaktivnějších ve výrobě reklam, o jejichž legálnosti a hlavně pravdivosti, se dá pochybovat. Všechno je v lidech a není v silách nezodpovědnýho nájemce, který si svojí, nebo své pumpy a personál na nich nehlídá, aby zabránil machinacím, ke kterým to bystrý a vynalézavý personál svádí. Jenom bych chtěl zapochybovat o míchání aditiv jednotlivejch výrobců, jelikož výroba benzínu není vaření bramborový polívky (uvařit ji je pro mně nadlidskej problém). Představa, jak někdo bryndá jakási aditiva do cisteren, nebo do plnicího potrubí cisteren mi připadá velmi diletantská a nedovedu si představit bezpečnostní předpisy, které by bylo nutno při takové činnosti plnit, počínaje speciálními antistatickými obleky a dýchacími přístroji konče. Jakmile bych něco takového u jakékoliv pumpy viděl, okamžitě bych se snažil vzdálit z dosahu následků možného výbuchu a v žádném případě bych zde již netankoval. Neměl bych totiž důvěru k tomu, že do konkrétního paliva byla namíchána odpovídající aditiva dostatečně kvalifikovaně. Když se může stát značce Shell, že nechá řidiče stočit do nádrže s naturálem motorovou naftu (Hradec Králové), nemohu přeci věřit jakémukoliv přimíchávání aditiv, navíc takovýmto diletantským způsobem. Navíc nechápu, jak by bylo docíleno jejich důkladného promíchání, zvláště v podzemních nádržích. Mohlo by se tedy docela dobře stát, že točíte jakási aditivovaná paliva, avšak ona přibryndaná aditiva ještě nestačila dorazit ani k sacímu koši potrubí vedoucího do stojanu, natož pak k výdejní pistoli. Čerpáte tak palivo neaditivované, platíte a jste přesvědčeni, že se jedná o palivo aditivované. Ne, to mi nedává smysl a vím pozitivně, že se jedná o pouhý reklamní trik, neboť ona zázračná aditiva mohou být přidávána do paliva v přesném množství a správnou technologií výhradně v rafinerii, odkud jsou teprve distribuována. Společnost, která v reklamách hovoří o aditivovaných palivech sice nelže, jelikož její pohonné hmoty aditiva skutečně obsahují, nicméně nemůže existovat ona "běžná čerpací stanice", která prodává neaditivované PH, jelikož většina, až na pár vyjímek v příhraničních oblastech, bere palivo od stejného výrobce, jímž je buď Č. rafinérská, nebo Slovnaft. Nezúčastněný spotřebitel je tak nepřímo obelháván a přesvědčován, že nikdo jiný, než společnost, která má dostatek financí na reklamu, aditivované PH neprodává. Mohu vám říci, že převážně čerpám u soukromé pumpy, jelikož to k ní mám nejblíže. Navíc nejen zaměstnance, ale i majitele dobře znám. Neměl jsem v životě žádný problém s kvalitou, ať už se jednalo o Slovnaft, nebo o Č. rafinérskou. Od majitele totiž vím, že jedině odtud mohou pocházet paliva, která prodává. Stejně tak mi vyprávěl o lidech, kteří si přijdou občas stěžovat na nekvalitní pohonné hmoty. Pobavil mě zvlášť dojemný případ, kdy jednou jedinkrát přijel zákazník s autem, které mu "cukalo" a nemělo dostatečný výkon. Po chvilce odjížděl s obrovskými omluvami a prosbami, ať se to hlavně nikdo nedozví, jelikož si pro jistotu na noc demontuje kabely od svíček, aby mu s autem nikdo nemohl ujet. Ten den ráno si jeden kabel zapoměl doma a v práci, kde si stěžoval, že mu to špatně jede, mu jeho kolegové "odborníci" hned v šatně stanovili diagnózu: "To je jasný, to je benzínem! Kde jsi tankoval? Jo ták, tak tam prodávaj pěkný sračky! Prej to je benzín ještě od Rusů!"

K tomu nemám co dodat. Sorry, za délku příspěvku.

• « 00 Reagovat !

foto

12.06.01  14:45

Souhlas s profem. Jedina benzinka, ktera si sem dovazi benzin a to jeste v pomeru 1:3 k benzinu z Ceske rafinerske je Shell. Jinak na vetsine benzinek jsou benziny stejny jen s tim rozdilem, ze si do nich kazda firma pridava nejake svoje prisady, ale rozhodne nevozi benzin pres pul Evropy.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.01  14:29

« HORSI BENZIN?

Mates 879: Z tve poznamky o Škodi(o)vkách bych spíše vyvodil závěr, že jsou lepší nez cizi auta, když zvládnou horší beznín :-) Jsou levne a jeste je mozne tankovat levnejsi benzin. :)
    Ale k veci - myslim, ze se to tady uz psalo - u prilisne levnych benzinu nekterych cerpacek je skutecne rozdil znat, ale pouze u vicebodovych vstriku. Kdyz jsem jeste jezdil s benzinovou Felicii, tak u modelu s vicebodovym vstrikovanim byl rozdil v akceleraci a spotrebe znat.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.01  10:03

profe,neformuloval bych to tak ostre, kazdy se muze mylit ale ty letaky ktere zminujes jsem videl nekolikrat. nekdy se veta kterou zminujes objevuje i v tiskovych reklamach v casopisech(i kdyz uz nevim, ktera znackova sit to pouzila). I z toho plynou moje pochybnosti o "lepsim" benzinu od znackovych pump, navic pripadny dovoz z byvaleho SSSR prece logicky musi stat take nejake ne male penize. ale opakuju muze to byt muj subjektivni pocit, jinym to treba s benzinem od Aralu jezdi jako Ferrari.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…