NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Nejlevnější benzin
Jenomže to za tebe "blbečku" zaplatí obsluha čerpačky. Hlavně na menších pumpách. Sám mám zkušenost, za 4 měs. újezdy za 40k. Placeno v 8mi
lidech. Naštěstí jsem už úplně jinde.
Jinak, nekoho chytit - s chutí bejzbolkou do hlavy. Pokoušej štěstí dál a von ti tu držku jednou něgdo rozmlátí. -
« ZDRAZENI NAFTY ještě chvíli počká
No to 1:1 u Octávek je teda opravdu úspěch. Jen abysme na ten úspěch nakonec nepochcípali. Ona je to vůbec dobrá loby Škody-Auto, že vláda drží cenu nafty tak dole. Je to totiž proto, že benzíňaky VW za moc nestojí a naopak v dieslech má konkurenční výhodu. Ne náhodou i EU čeká se zvýšením zdanění nafty až na dobu kdy strejda Piech rozjede výrobu FSI. -
"-- skrytý --" 18.09.02 15:38
« Re: ZDRAZENI
Jery V.: Spotreba benzinu/nafty. Tomu never. Spotrebu nafty ovlivnuji velci spotrebitele = stavebnictvi, zemedelstvi, doprava (lode, vlaky, nakladaky), dieselove agregaty, kompresory.... A benzin? Jenom soukrome osobaky, ba i zde je jiz mnoho vznetovych motoru.... Rika se, ze Oktavek se prodava 1:1, coz je myslim uspech. Nebo kdo jeste ve velkem kupuje benzin? -
« Re: Pokuta za drahe kartelove PHM
Ja si rikal, jakto ze to tady na MC proslo bez povsimnuti?
BTW: vcera rikali v TV (n@ha?), ze se to jistojiste
promitne do cen PHM (cca 3 Kc) a ze jiz dnes
se (cituji) "kvuli pokute na mnoha cerpacich stanicich
o ty 3 Kc zdrazovalo"... Je mi ale podivne,
ze dale uvadeli, ze postizene spolecnosti (OMV, Shell a Kokoni(?))
zatim zadne rozhodnuti nedostali a o nicem nevi,
ale maji jiz proto zvednute ceny (asi novacka dedukce :-\). -
"-- skrytý --" 12.09.02 07:28
« Pokuta za drahe kartelove PHM
Tak kde je ten Prof, ktery tvrdil, ze se petrochemicke koncerny u nas nedomlouvaji na cene? :-) Kdyz jsme to tu tvrdili a kdyz to televizi a rozhlasem, tak rikal, ze to jsou babske reci? Kde mas svoji benzinku, Profe? Rad ted prijdu natankovat... :)
Jojo, tak konecne za prokazanou kartelovou dohodu budou platit miliony [no oni se jiste jeste odvolaji]. Vsimneme si, ze pokutu nebudou platit ty spolecnosti, ktere se tim skutecne neridili - napada mne Aral, Ono...
A jaky to bude mit dopad? Stejne vse zaplati zakazanici, ty pokuty se jiste promitnou do vyssich cen PHM, ale snad se jiz nebudou [tak okate?] domlouvat. Proc jinak bychom meli nejhustsi sit cerpacek v Evrope? Z toho preci musi plynout spotrebitelum nejake konkurenci vyhody, kdyz uz jsme na nasem uzemi nadelali tolik neekologickych provozu... :(