NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Morava
Tak jsem zjistil, ze i na Morave jsou obcas slusny ceny. Ve Sternberku ma cervena Benzina sice cenu tesne pod hranici 30,-, ovsem na silnici smerem na Opavu je VHS Ropa, kde maji N95 za neuveritelnych 26,50 !!! Na Moravu opravdu nevidane ceny, hned jsem samozrejme tankoval za 700,- a placebo efekt se dostavil v tom smyslu, ze jsem mel pocit, ze mi to tahne lip, nez na benzin ze Shellu. :o) -
« Shell Racing 99+
Jednou jsem ho vzal a subjektivně to táhlo líp odspoda, ale jak mi řeklo několik lidí, co dělají do aut, normální motor to nevyužije. Akorát jsou menší vibrace a vůbec klidnější chod.
99+ můžou brát chipnutý motory a pak vysokoobrátkový, myslím tak, aby to k něčemu bylo :-) .. -
« Re: Benzín Carref....
Ta cena souhlasí,bral jsem do Feldy 1.6 plnou N95. Předtim jsem bral většinou u OMW a musim říct,že jsem zaregistroval rozdíl. Je to sice subjektivní,ale jezdím s tím každej den a to auto teď míň táhne. Ať si říká kdo chce co chce, příště ty 4 koruny, nebo kolik to je, radši připlatím. Kdo ví co s tím benzínem je .... -
« Snad se neopakuji aneb Tornádo v MB
Zajímavá diskuze, i když jsem tady čekal něco jinýho :-))
Víte co mě zaujalo? - Teda doufám, že to tady už nikdo nerozebíral..
Nevím čím to je, ale ceny benzinu v Mladý Boleslavi se dost vymykaj celorepublikovýmu průměru. Prej to začalo, když se dostavěl místní hypermarket, kterej si na nalákání zákazníků přistavěl benzinku. Ta nasadila neuvěřitelný ceny a i ostatní musej jít s cenama dolů. Je fakt, že se tomu ani nedá říkat benzinka, ale spíš taková fronta s čerpadlem, ale pomohlo to sejmout všechny ceny.
Momentálně je v MB cena benzinu přibližně o 1-3 koruny nižší než v Praze.
peekaa -
« Re: to Jery V.
Ohledně toho Shelu mi mracek doslava mluví z duše. Shel jsou snad největší vydřiduši (alespoň v Praze). Když vidím jak zakrývají stojany s jejich "božskými" cenami plakátama s Shumacherem jak si leje jejich slavnej V-power z kanystříku do F1 tak se musím smát a je mi líto těch, kteří tam tankují a myslí si, že natankovali něco mimořádného. Ohledně těch plakátů - už by taky mohli přijít na zajímavější způsob jak přilákat zákazníky. -
« Re: PROF / rezie a BOB
zoom: Nezjistil bys, jak velkej mají rabat koncoví prodejci benzínu ve Švýcarsku a kolik musí platit daň z příjmu? V Čechách je malinko paradoxní situace, jelikož je tu hodně soukromých pump, které nakupují většinou u velkoobchodníků a dělí se s nimi o rabat, který si přirazí k nákupní ceně v rafinerii. Značkové pumpy již žádné velkoobchodníky neživí, takže jim rabat zbývá celý. Jak je to v zahraničí? Nájemce značkové pumpy benzín nakupuje a prodává, nebo má pouze provizi z vytočeného litru, jako je to v Čechách? Bylo by zajímavý všechny tyhle věci porovnat, jelikož by se dalo porovnat, která vláda je nenasytnější a jaké výkony přitom podává. -
« Re: PROF / rezie a BOB
Posledni dobou se podivam do Ceska jen svatecne, ale ceny benzinu jsou pozoruhodne. Zacatkem roku stal litr v CH 1.36, pak doslo na zdrazovani, bylo to kolem 1.52 a dnes jsme na 1.33. Sezona nesezona. (Beru stejne misto, samozrejme existuji regionalni rozdily.) Kdyz to prezenu kurzem, dostanu se na 29.90 a to bych se neodvazil porovnavat rezii, jakkoliv velke jsou odvody. Pokud by to v Cechach fungovalo normalne, dnes by mel byt litr tak kolem 26 - 27. Ze by nejake monopoly? Nebo snad konkurence vyrobcu? Zde to vypada Shell, BP a Agip jako hlavni a pak hodne mistnich. Dokonce i na letisti v Zurychu se prohani vedle sebe cisterny Shell, BP, Esso a jeste neco.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!