NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  09:24

« Re: Morava

Ostravsko 28.20
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.01  20:01

« Morava

Tak jsem zjistil, ze i na Morave jsou obcas slusny ceny. Ve Sternberku ma cervena Benzina sice cenu tesne pod hranici 30,-, ovsem na silnici smerem na Opavu je VHS Ropa, kde maji N95 za neuveritelnych 26,50 !!! Na Moravu opravdu nevidane ceny, hned jsem samozrejme tankoval za 700,- a placebo efekt se dostavil v tom smyslu, ze jsem mel pocit, ze mi to tahne lip, nez na benzin ze Shellu. :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  07:32

« Re: Oxylin

Prej to vede jedna pumpa v Lovosicích a údajně je o korunu levnější než klasika.Vlastní zkušenost nemám.
  • 00 Reagovat !

foto

01.08.01  10:50

« Shell Racing 99+

Jednou jsem ho vzal a subjektivně to táhlo líp odspoda, ale jak mi řeklo několik lidí, co dělají do aut, normální motor to nevyužije. Akorát jsou menší vibrace a vůbec klidnější chod.

99+ můžou brát chipnutý motory a pak vysokoobrátkový, myslím tak, aby to k něčemu bylo :-) ..
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  16:40

« Re: Benzín Carref....

No ja mel takovej pocit napriklad po natankovani u Agipu, ale byl to fakt jenom pocit...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  10:24

Tak to je pěkná blbost.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  09:33

Placebo efekt=Po natankovani treba u Aralu mas pocit,ze to lip tahne,nez benzin od nounejm pumpy,ale jede to stejne....Globus Cernej Most 28.20 furt lepsi nez 29.90 vetsina na Jizni spojce...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.01  22:22

Co je "placébo" efekt?
  • 00 Reagovat !

foto

30.07.01  15:41

« Novy Bor

zcela nova no name pumpa 27,40 se slevovou kartou 27,00Kc za N95.
    zadne zpomaleni ani zrychleni zatim nepozoruju.:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.01  15:24

Včera Ústí n.Labem N95=26.50 Kč. Rozdíl v kvalitě benzinu mezi velkými pumpami nebude - berou většinou od stejných zdrojů, často(o tom se zde již diskutovalo). Půjde spíš jen o "placébo" efekt zejm. u motoru 1,6 Felicie.
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.01  01:29

« Oxylin

Mate nekdo zkusenosti s Benzinem BA 95N Oxylin Vals? Kde se da tankovat a kolik stoji?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.01  21:17

Ta cena souhlasí,bral jsem do Feldy 1.6 plnou N95. Předtim jsem bral většinou u OMW a musim říct,že jsem zaregistroval rozdíl. Je to sice subjektivní,ale jezdím s tím každej den a to auto teď míň táhne. Ať si říká kdo chce co chce, příště ty 4 koruny, nebo kolik to je, radši připlatím. Kdo ví co s tím benzínem je ....
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.01  17:31

« Bez nadpisu

Tak jsem si vzpomel,ze minulej vikend v Kerfuru v Plzni byl N 95 za 24,9,ale jenom ty dva dny.Jo jo krasna cena :o)
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.01  17:19

« Ústí n. Labem

Včera Carrefour N95 = 26,70 Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.01  14:47

« Snad se neopakuji aneb Tornádo v MB

Zajímavá diskuze, i když jsem tady čekal něco jinýho :-))

Víte co mě zaujalo? - Teda doufám, že to tady už nikdo nerozebíral..

Nevím čím to je, ale ceny benzinu v Mladý Boleslavi se dost vymykaj celorepublikovýmu průměru. Prej to začalo, když se dostavěl místní hypermarket, kterej si na nalákání zákazníků přistavěl benzinku. Ta nasadila neuvěřitelný ceny a i ostatní musej jít s cenama dolů. Je fakt, že se tomu ani nedá říkat benzinka, ale spíš taková fronta s čerpadlem, ale pomohlo to sejmout všechny ceny.

Momentálně je v MB cena benzinu přibližně o 1-3 koruny nižší než v Praze.

peekaa
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.07.01  11:54

« Re: asi vam neuniklo - od PD

Takze je uplne jasne, kdyz nákupní cena Naturalu95 pro distributora je 23,23 Kc (viz HN 24.7.), tak ONU staci 2 Kc na litru a ostatni - treba v Praze - maji vice jak 6 Kc :((
  • 00 Reagovat !

foto

24.07.01  09:35

« asi vam neuniklo

• « 00 Reagovat !

foto

24.07.01  04:40

« Re: to Jery V.

Ohledně toho Shelu mi mracek doslava mluví z duše. Shel jsou snad největší vydřiduši (alespoň v Praze). Když vidím jak zakrývají stojany s jejich "božskými" cenami plakátama s Shumacherem jak si leje jejich slavnej V-power z kanystříku do F1 tak se musím smát a je mi líto těch, kteří tam tankují a myslí si, že natankovali něco mimořádného. Ohledně těch plakátů - už by taky mohli přijít na zajímavější způsob jak přilákat zákazníky.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.07.01  20:10

« Re: PROF / rezie a BOB

zoom: Nezjistil bys, jak velkej mají rabat koncoví prodejci benzínu ve Švýcarsku a kolik musí platit daň z příjmu? V Čechách je malinko paradoxní situace, jelikož je tu hodně soukromých pump, které nakupují většinou u velkoobchodníků a dělí se s nimi o rabat, který si přirazí k nákupní ceně v rafinerii. Značkové pumpy již žádné velkoobchodníky neživí, takže jim rabat zbývá celý. Jak je to v zahraničí? Nájemce značkové pumpy benzín nakupuje a prodává, nebo má pouze provizi z vytočeného litru, jako je to v Čechách? Bylo by zajímavý všechny tyhle věci porovnat, jelikož by se dalo porovnat, která vláda je nenasytnější a jaké výkony přitom podává.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.01  22:52

« Re: PROF / rezie a BOB

Posledni dobou se podivam do Ceska jen svatecne, ale ceny benzinu jsou pozoruhodne. Zacatkem roku stal litr v CH 1.36, pak doslo na zdrazovani, bylo to kolem 1.52 a dnes jsme na 1.33. Sezona nesezona. (Beru stejne misto, samozrejme existuji regionalni rozdily.) Kdyz to prezenu kurzem, dostanu se na 29.90 a to bych se neodvazil porovnavat rezii, jakkoliv velke jsou odvody. Pokud by to v Cechach fungovalo normalne, dnes by mel byt litr tak kolem 26 - 27. Ze by nejake monopoly? Nebo snad konkurence vyrobcu? Zde to vypada Shell, BP a Agip jako hlavni a pak hodne mistnich. Dokonce i na letisti v Zurychu se prohani vedle sebe cisterny Shell, BP, Esso a jeste neco.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…