NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Flamesim...
2 Snehulak: sice nejsem xyzz, ale snad to neva :-) Ja beru od ONA benal v kuse asi rok a cca pred pul rokem jsem vyzkousel vzit plnou u ONA, abych vyzkousel jak jede jinej benzin. Spotreba na plne nadrzi +-0.2 l stejna, na chodu motoru jsem to nepoznal. Kdysi jsem omylem vzal N91 a ten rozdil oproti N95 byl znat -- motor byl tak o 15 % linejsi (proste to bylo dost znat).
A s tim mensim oktanovym cislem, to mas nejake "oficialni" informace? -
to bob_
Máš pravdu, vypadá to zdražení teď blbě, ale já se musím prodejců (alespoň v tomhle ohledu) zastat - zprávu o očekávaném zdražení (tuším, že říkali tak do konce týdne, to už nevím přesně) jsem slyšel v televizi v pondělí 10.9., to je den před tou hrůzou! A mluvili o koruně na benzínu a 0,60 na naftě, takže to je přesně to, co teď přišlo...
(Nemluvím samozřejmě o tom extempore z úterka!) -
Haha, at si ty * zdrazujou, ja uz cca dva roky zasadne netankuju u drahych, vetsinou znackovych pump, i kdybych mel tlacit. Proste vidim "levnej" benzin, tak beru plnou. Kdyby to tak delali vsichni, pumpari by si tak nevyskakovali a pocitili by co je to trh. Jenze zatimco tu par lidi jako ja vykrikuje, ostatnim je to fuk :-( -
Ano, to jsem chtel rici -- ropa prudce vyletla o 10 % nahoru,
pak za den spadla a uzavirala o 1,9 % vice, nez
byla pred 11.9. Pricemz jeste k tomu dolar klesl!
Takze narust ceny je +-0 % a na pumpe si zdrazi cca o 4% (1 Kc). Ale at si delaj co chti,
vzdyt mame svobodne podnikani. Ale mne tam uz rok nevideli a neuvidi... -
« Flamesim...
Flamesim timto tu *, ktera zabila v USA tolik
nevinnych lidi.
Neskutecne ale flamesim tu svini, co ma v Plzni
na ulici U Prazdroje pronajatou pumpu OMV. Dneska
zvedli cenu BA95 na 29.90! Snazis se ty svine
snad videlat na tom, ze se o 1,9 % zvedla cena
ropy (a neprimo se tak snazis rejzovat na smrti tech lidi)? Preji ti, aby ti ten kramek kvuli tve
podnikatelske neschopnosti zkrachoval. Nechapu,
jak mu to muze fungovat, kdyz tam ma vecne prazdno.
Potrestam te tak, ze k tobe jezdit nebudu. Ja
uz k tobe stejne nejezdim, i kdyz mam garaz primo u nej,
ale stejne...
Zkrachuj!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!