NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

21.10.01  18:38

« Re: ONO Plzeň

Stehuju se do Plzne, prece tu nebudu brat benzin o 5 kc drazsi!
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.01  18:35

« ONO Plzeň

N 95 23.90..Bomba!Takovou cenu už dlouho nepamatuju!
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.01  15:25

« Morava...

Sternberk - ZZN : N95 za 26,40
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.01  14:24

« Carrefour Ústí n.L N95 = 24,90 Kč

Včerejší hodnota, trvá klesající tendence, pořád však ceny s desetníky, říkám si, že už to nenechají raději zaokrouhlené na celé koruny? Těch 25.- Kč rovných by stačilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.01  19:24

« Re: Carrefour Plzen

No nevím pokud jsou ty ceny benzínu rozdílný do dvou korun, pak to jde, to me mi jedno, jestli beru za 26, nebo 27,50 - ten rozdíl s amerikou projedu k další pumpě, ale co fakt nechápu je geografický rozdělení cen benzinu, kde bývá rozdíl i několikanásobný. Ale zase komu se to nelíbí ať si koupí Wartburk s možností alternativního paliva - ostatně nezůsal Vám někomu od války kotel na dřevoplyn?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.01  09:06

« Re: Carrefour Plzen

Jo, koukal jsem ze Kefiir sel dolu. BA95 tam byl vzdy tak o 1-2 koruny drazsi nez u ONA. Zatim ale maji ceny stene, tak uvidime jestli je zde novy trend (ceny budou stejne), nebo jeste ONO o korunu pujde nize :-) Take jsem si vsiml, ze i u OMV maji BA95 za 25,90, coz je u tech vydriduchu co rici...

Ted to vypada, ze nemam na starosti nic jineho, nez jezdit po pumpach. Ja ale jen jezdim autem a holt jsou tyhle pumpy na mych trasach, tak si vsimam, no :-)
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.01  14:59

« carrefour

No teda panove, tema cenama mezi 23 a 24 Kc za litr naturalu 95 jste me fakt nastvali, ja kupoval za 27,20 (Kopidlno) a proti Praze kde stoji kolem 28 jsem si myslel jak dobre a levne jsem poridil. V Liberci je pod 27Kc. asi zacnu ujizdet od pump bez placeni. Nevim kdo bude vetsi zlodej, jestli ja, nebo pumpari.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.01  12:23

« Carrefour Plzen

Caues,

vcera jsem jel pres Carrefour v Plzni, a N95 stal (pokud se nepletu) 23.70 nebo 23.90. Kazdopadne pod 24 Kc. Konecne rozumna cena. Ja jsem bral naftu za 21.70.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.01  08:21

« Re: Prof a ceny benzinu :-)

bob: Rozmyslím si to :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.01  07:45

Handlujemeee...

3 Kc. To jeposledni slovo :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  17:56

bobe a všichni ostatní: Shodneme se na tom, že morální je rabat 4 Kč pro pumpu s non-stopem a 8 zaměstnanci, aby pokryli směny po 12 hodinách? Řekněte, že jo a já dám pokoj :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  14:01

RomanL>To mas jako kdyz je v zakone psano, ze zisk ma byt primereny, jinde se hovori (v souvislosti s uplne necim jinym) o tom, ze to nesmi byt v rozporu s dobrymi mravy. Je mi to uplne jedno, za kolik s to prodavaji. Je nemoralni to, ze furt kecaji o tom, jaci jsou chudaci, a ze az bude levno, tak zlevni, a ze je ropa draha (je nejlevnejsi za dva roky) a takove kecy. Je nemoralni ze lzou. Neni to asi nezakonne, ale je to nemoralni.

A nakonec napisu svoji oblibenou vetu: Ja mit pumpu, tak vas take dru :-) Pa. Jdu domu.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  12:40

« Re: Na okraj

že je nafta levnější je špatné.....
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  11:20

to bob - Nemorální marže ??? - co to jako má být? Co je nemorálního na tom, že se prodejce snaží prodávat za maximální možnou cenu? Cena je věcí nabídky a poptávky, morálka s tím nemá co dělat.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  09:53

« Na okraj

Ostrava u Carrefouru 24.50 za N95, neni to podmineno zadnym nakupem, 10 vydejnich stojanu, fronta u kazdeho 2-3 auta - 10 minut. Libi se mi to. Zase mi prestava "vadit", ze je nafta levnejsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  09:34

Profe, ty nedas pokoj a nedas :-) Shodneme se na tom, ze marze na litru 7 Kc je nemoralni? Shodneme se na tom, ze marze 2.5-3.5 na litru je dostatecna pro zivot pumpy? Jestli si pamatujes, tak jsem to tu kdysi pocital a vysledkem bylo, ze tech 2,5 staci na plat tri lidi (15kKc cisteho) + splaceni uveru. Vy jste mi tady potom jeste nadavali, ze mam nejaky maly vytoc, takze to ve skutecnosti bude jeste lepsi... Shodnem se na tom? (Jeste si vzpominam, ze nekdo chtel levnym autodopravcum zapalovat auta, ale to je jenom takove vytrhnuti z kontextu ;-)))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.10.01  09:02

« Vse o PHM

• « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  07:43

bob: Já vím, že mi rozumíš. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  07:40

Jery V: Já jsem se neposmíval. Nechtěl jsem, aby to tak vyznělo. Jenom se snažím, jako obyčejnej živnostník poukázat na to, že říct o někom, že je *, když má nějakou marži a nevědět, co ta marže musí všechno utáhnout, je poněkud odvážný. Je jedno, jestli je to soukromej pumpař, švec. zemědělec nebo autodopravce.

Někdo tu zmínil TV NOVA. Já k tomu dodávám, že všechny televizní stanioce, co tady v tom státě vysílají bez rozdílu, jsou tu od toho, aby lidi zaujala, nic víc. Nebude li sledovanost, nebude byznys. Čím zaujmout, to je jedno. Pokud nejsou k dispozici věrohodný informace, je to jen úkol redaktorů, aby cokoliv zajímavýho sehnali, i kdyby si to měli vymyslet.

• « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  07:31

vlami: Sorry
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…