NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: OMV
profe: co je mi po tom jestli maji rabat 1,- nebo 1,40. Me jako zakaznikovi je to naprosto fuk, jelikoz vim ze jsou nejlevnejsi. Kurevsky zlodeji jsou ti co maji rabat 6,- Kc a vic. Co se tyce toho ctyricetniku, tak pri jejich vytoci muze hrat dost velkou roli, ale budiz jim pran. Nemeli by sice kecat o tom rabatu 1,- Kc, treba ho meli a ted maji zrovna vyssi, nakupni cena bude v dnesni dobe asi dost plavat, je to konec koncu jejich vec a pokud prodavaji kvalitni nepancovanej benzin, je to jen vec trhu, ze dokazou bejt levnejsi. Vic me nezajima. -
« Re: OMV
Nedá mi to si rejpnout. ONO jsou tím pádem lháři, jelikož troubí do světa, že prodávají s rabatem 1 Kč. V současné době mají však o celý a strategicky velmi významný :-) čtyřicetník víc !!!!!! Kdo lže, ten krade ! :-) Zloději, zlodějský !!!! Chudáci zákazníci, jsou okrádáni a ještě si to pochvalují ! :-))))))) -
« Re: ONO Plzeň
To je fakt hruza, ted mi i ten Agip, kde tankuju v Praze na Cernym Moste pripada za 27,20 moooc drahej a to nemluvim o no name pumpach v okoli, kde maji benzin za 27,70! To je fakt hruza. Jen v nedeli jezdim do Uhrinevse, kde maji slevu a litr stoji 26,70! -
« Re: ONO Plzeň
No to je primo nechutnej rozdil. Jenze furt lepsi nez 27.90 vs. 22.90. Pak mam pocit ze mne pumpar chce v podstate o tech 5Kc okrast, za coz mam chut rozstipat mu drzku a podpalit pumpu. No zatim to resim jen tak, ze tankuju u tech nejlevnejsich, coz v mistech kde se pohybuji (Praha + sevrni cechy) jsou pumpy u metaru v Praze a u techhle JZDaku u CL.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Jinak prodali síť pump Petra,věčná škoda,že to nekoupilo ONO.