NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
« Re: ONO
Vlami: Na to se nedá reagovat. Pokud si to, cos sám v č.1219 napsal, nedokážeš dát dohromady, tak sorry, ale nemá cenu s tebou o týhle problematice dál diskutovat. Ne, přečetl jsem si to ještě několikrát a pořád se mi tomu nechce ani uvěřit, že někdo dokáže vůbec něco takovýho ze sebe vyloudit. Sorry, vím, že jsou někdy ty moje žvásty taky těžko stravitelný, ale snažím se ze všech sil, aby měly hlavu a patu. Tohle je ale opravdu perla. :-( -
"-- skrytý --" 09.12.01 17:50
« Re: ONO
Prof: Proc diky Bohu? Snad by bylo nejlepsi, kdyby vsechny ceny byly hodne nizko, ne? Kdyz to dovedu do extremu - ja dokonce myslim, ze by bylo nejlepsi, kdyby max. cenu PHM urcoval stat, tak jak je tomu napr. ve Slovinsku nebo i Chorvatsku. Pak by se nestalo, ze na jednom litru benzinu ma pumpar 6-8 Kc. Vede to samozrejme k tomu (SLO, CROATIA), ze sit cerp.stanic neni v tomto pripade tak husta jako u nas, ale po pravde receno, polovina stanic u nas je nadbytecnych :-) A nekdo z nas je zivi, protoze jim staci, kdyz prodaji toho draheho benzinu mene nebo kdo jejich provoz dotuje? Rozhodne to neni ve statnim zajmu si napatlat do republiky tak hustou sit ekologicky zavadnych objektu jakymi jsou cerpaci stanice PHM...
Z jineho soudku... ONO Plzen - po letech jsem tam tankoval, protoze cena je nyni shodna jako v Nyranech [17,90 Kc za bio] a byl jsem zdesen, jak je ta stanice znecistena ropnymi produkty. Malem jsem uklouzl. Do auta na botech jsem si nanesl smradlavej ropnej bordel, uz mne tam neuvidi.... To je dusledem nonstop prodeje a velike vytoce PHM - chapu, ale o ekologii je nutno take dbat, a tohle jim v Plzni na Domazlicky ulici moc nejde [v Nyranech je vse v poradku]. A takhle bude po X letech provozu vypadat pomalu kazda cerpacka. Republika bude pekne znecistena, kam se hrabou tzv. docasny sovetsky vojska, ty mely kontaminovany jen nektere lokality v CSSR..... :(( ale ted je cerpacka na kazdem rohu a nekde i 3 za sebou.... a ceny maj vysroubovany nahore a proc? Taky jedna z odpovedi: "Protoze spotrebitel musi zaplatit v cene i dekontaminaci stanice?" Opravdu tohle spotrebitel chce? Ja teda ne. -
"-- skrytý --" 02.12.01 23:00
« ONO
Kdo to tady psal ty dlouhy maily o tom, jak to ONO dela spatne a jak zkrachujou atd.? (Prof?)Slysel jsem, ze benzin na ONU stoji tolik, co nedavno jeste nafta. Nafta je tam snad za 19,90 a SETAdiesel za 17,90 Kc. Benzin snad za 21 Kc. Presne ceny snad nekdo povi. -
« business
To DP:
Nahodou MIGáče 29 jsou vyhodně vyměněny za poslední výkřik moderní technologie a to Polské Vrtulníky Sokol :)))) Jo některý lidi z vlády bych chtěl mít jako kolegy, potom bych byl za půl roku společníkem :-) byl bych neomezenym vladcem obchodního oddeleni :-) No ale jsou bohuzel ve vladě. Jinak kdyby kdokoliv udělal něco podobnýho v jakýkoliv firmě tak by byl za hodinu na dlažbě (nebo pod dlažbou) :)))
Prof: každej si jednou za čas vybere svojí slabou chvilku. Co tě nezničí to tě posílí. To chce klid a chvilku se hrát na nelidu a prašule jsou doma. No napiš jaká byla historie a zkusíme něco vymyslet. -
« Re: Dnešní Blesk - to je perla
DP: Jó stihačky, to je pane taky jedna velká kapitola! Jen jim dej co proto. Podle mýho názoru když nemaj prachy ani na palivo a na pneumatiky na současnou výzbroj, tak co chtěj dělat s mnohem dražšíma hračkama, který navíc bez trvalýho "upgrade" nejsou za rok k ničemu. Shodou okolností ten můj úlet taky souvisí s letectvím. :-( -
« Re: Dnešní Blesk - to je perla
TO PROF + ACE2: BTW Něco jinýho je vymáhat peníze od grázla, co nikomu neplatí, s podobným člověkem je lepší si nic nezačínat a nic mu nedávat na dluh. Na druhou stranu, když někomu nezaplatí čtyři lidi a on musí někomu zaplatit a prostě nemá, tak co má dělat? A ještě poslední věc, kdyby mi někdo začal sledovat děti, pozval bych ho na malou procházku a pěkně si s ním promluvil (jenom bych si s sebou vzal něco ze své sbírky lovecký zbraní)! -
« Re: Dnešní Blesk - to je perla
TO PROF + ACE2: Nevím, s vymahačema jsem do styku ještě nepřišel. Mám ale pohledávku 50.000 USD ve Švédsku (ty k*rvy prostě nezaplatili za dodaný zboží, ale prodali ho dál...) a tak teď dělám všechno proto, aby náš stát nemohl koupit ty **ný švédský stíhačky (stejně nechápu, jak naši mohli vyměnit moderní Migy 29, se kterejmas teď líta i Německá armáda - a moc si je chválí (plus Polsko, Indie, Čína a spol) a chce koupit tyhle sh*ty?!?)!!! (... a jde mi to docela dobře he he ;o))) -
« Re: Dnešní Blesk - to je perla
Peníze poslední dobou vymáhám docela často. Nejlepe si mi povedlo, kdyz jsem musel jezdit kazdej den z Prahy do Jablonce a stat pred skolkou kam daval deti. Nic jsem nemel v umyslu jenom jsem byl co nejvic v jeho pritomnosti :-) a vecer jsem mu stal v aute v pred barakem. Za tyden prachy poslat na ucet :-) Jedinna rada, je intenzivni a propracovany psychicky natlak na osobu. Zadne fyzicke napadani a to ani prostrednictvi jine osoby, to je nesmysl. Jinak kdyby nezaplatitl tak jsem uvazoval zaplatit nejake rusky mluvici obcany a ty by k nemu jen tak prisli do firmy nebo domu a ptali se jak se ma. Jina rada Profe neni. a 20% ze smenky je hodne malo. Kdyz jsme prodavali smenku tak jsme za ni dostali 20% a ne 80% co je dosti nepravdepodobne. Jinak tahle pohledavka pro firmu skoncila jeste dobre. Jako nevymahatelna pohledavka s potvrzenim u oznani zavaku lze dat do ucetnictvi jako odpocitatelna polozka a jeste tech 20% a nakonec to skoncilo pry docela dobre, ale s touto pohledavkou jsem nemel nic spolecneho (nastesti) Jinak kdyz ma u me nekde 1 den zpozdeni tam mu okomzite volam, pokud je to dele jak 4 dny a intenzivni telefoni hovory nepomahaji tak musi nastoupit osobní přítomnost. No ale zalezí na kom ty peníze chces. Vsechny smenky mam podepsany na fyz. osobu (coz je jasny) tim je dany platce. Potencionalni dluznici jsou maximalne stredne velke firmy, takze o to to mam jednodušší. Čim větší firma tím horší jednání (vlatní zkušenost), ale z jednotlivce to jde pomerne snadno (v globalu). Jinak kdyz Ti ty prachy vymuzu dostanu neco ? O kolik se jedna a kdo/kde to je ? A jaka je historie této záležitosti ? (eventualne jsem na ace@senior.cz)
« Re: Dnešní Blesk - to je perla
PROF: HE HE HE ;o))) Jo, prostě Amerika je auto na dlouhou dobu s minimální údržbou. BTW Dneska jsem měl super den, podařilo se mi rozcupovat dva nablblý Anglány, takže mě asi ve firmě pochválí (ikdyž v úterý máme odvetu, takže se na to musím připravit, teď jdu ale slavit a hlavně zítra n-e-p-r-a-c-u-j-i!!! ;o))) -
« Re: Dnešní Blesk - to je perla
DP: Já jsem se kdysi ptal toho kolíňáka, jak to jede. Prej: Hrozně! Co to je, hrozně ? 130 furt! A to jezdíš prázdnej, ne? Mám tam pořád tak 5 tun mouky! Kolik máš najeto? 120 tisíc. Měl jsi nějaký závady? On se tak zamyslel a pak říká: Jo, teď jsem v 90 tis. měnil brzdový destičky. To mi stačilo a dál jsem se neptal. Nutno podotknout, že to bylo v roce 1995, kdy nikdo neměl o nějakejch rychlejch Iveco ani páru a Ávie možná měla pětikvaltovou převodovku a kdo ví, jestli turbo. Dneska má ten z Kolína najeto 430 tis. km a jak jsem ho tak pozoroval, tak nevypadal na to, že by se o to auto nějak moc staral.