NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

07.06.99  16:30

« Havlíčkův Brod

JET a ARAL, nafta 16.4
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.99  13:50

« Re: benzin, nebo voda ?

Ja sem bral benzin vcera u OMV na Hradecky v Pardubicich a nemuzu si stezovat.Auto jelo normalne.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.99  13:35

OMV jsem ze seznamu vybranych pump vynechal po spatnych zkusenostech s benzinem natanovanym u benzinky OMV v Opave na Tesinske ulici. Motor netahnul, blbe startoval, za studena pri nizsich otackach chcipal. Nikdy vice.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.99  15:20

Pripojuji se. Jenom jsem trochu vic vybiravy. Tankuju jen OMV, loni jeste BP, ale to sezralo stejne OMV. Nic jineho v Cechach do auta nedavam, ted jeste premyslim o SHELLu.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  14:21

« Re: Shell Havířov !!!

Já tam bydlím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  14:12

« Re: Shell Havířov !!!

trosku z ruky z Prahy, nemyslis?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  13:46

« Shell Havířov !!!

Nejlepší je benzínpumpa Shell v Havířově. Mají tam dobrej personál :-)..................
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  13:29

« Re: Nejlevnější benzín v Praze ...........

Na Cernym Moste maj levnej benzin.Videl jsem nejakej test v MfD a tam to psali.
    Kazdopadne nejezdete na Prahu 6 do Ankarsky ulice, tam je Benzina a ma tak o korunu drazsi benzin nez jinde.Super tam stoji 24,2 a bude jeste drazsi!!!Strasny!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  13:21

Mam stejnou zkusenost a v podstate stejny okruh vybranych pump. K ostatnim pumpam zajizdim jen v nouzi nejvyssi a natankuju tak za 100, abych mel benzin na dojeti k dalsi rozumne pumpe. Zatim nejhorsi zkusenost mam s pumpou Benziny na prijezdu do Usti nad Orlici ve smeru z C.Trebove. K pumpe jsem vcelku potichu prijel, od pumpy jsem "oderval". Byl to vcelku razantni skok ve vykonu motoru a diky nutnym vyssim otackam i v hlucnosti.
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.99  13:02

« Nejlevnější benzín v Praze ...........

Nevíte, kde se dá nejlevněji natankovat v Praze ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  12:49

« benzin, nebo voda ?

Zdravim vsechny.
    Rad bych se podelil o svoji zkusenost s ruznymi benzinkami u nas. Osobne najezdim pomerne dost kilometru, jen tak pro zabavu. Neco uz jsem zkousnul, ale v posledni dobe se dost casto setkavam s rozdilnou kvalitou benzinu. Nemam tim na mysli jeho chemicke slozeni, ale jednou natankuju a pohoda, po druhe mam sto chuti celou nadrz vylejt, protoze mi auto proste nejede. Nevim, jestli jsou takove rozdily v benzinu, nebo jestli je muj Golfik moc choulostivy. Kazdopadne vetsinou tankuju u Aral, Shell, nebo Agip a vsechno je OK. Zajima mel, jestli ma nekdo pozoruje neco podobneho.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.99  17:59

« Re: neni litr jako litr-AlešK

Není to překlep?-5ml/20l to je 0,25 promile.To snad i odpar je větší.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.99  16:07

« Re: neni litr jako litr

Každá pistole se musí cejchovat jednou za dva roky. Cejchuje jí státní zkušebna. Norma je 5 ml na 20 litrovou zkušební nádobu. --- Kup si 10ti litrovej kanystr a změř jeho objem odměrným válcem a dojdeš k 11 -13! litrům. U každé nádrže na PHM se počítá s předepsanou rezervou ve výši 10% pro případnou změnu objemu vlivem teploty. Takže pokud máš nádrž v autě na 42 litrů a máš trpělivost, nacpeš tam i přes 46 litrů. Jenom se potom snaž ty přebytečné litry brzo vyjet. Ona nádrž dokáže opravu prasknout a záruku ti většinou servis neuzná, protože v servisní knížce bývá poznámka: "Tankujte jen do prvního vypnutí pistole." P.S. 18,80 / litr Naturalu 95 je pro toho, komu nepatřej rafinérie a naleziště v letošním květnu opravdu dobrá nákupní cena. Na vodu zapomeň s benzínem se NEMÍSÍ a tudíž pokud jí někdo do nádrže pumpy naleje, poteče mu nejdříve kvalitní benzín a až ho prodá, poteče mu nekvalitní voda. Pokud seš dobrej obchodník a máš na pumpě velkej obrat, můžeš prodávat za nákup, ale tím obratem vyděláš (třeba na úrocích).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.99  07:51

Zcela určitě je, akorát by mě zajímalo, jak se dá zjistit certifikace o cejchování, nebo tak něco.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.99  09:04

Není nejlogičtější vysvětlení to,že výdejní stojany proměřují?Pochopitelně v neprospěch zákazníka.Sice mají být cejchované,ale jsme na divokém Východě.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.99  14:40

« Re: neni litr jako litr-pro mattoni

Mám na mysli rozdíl v decilitrech. Rozdíl v litrech s tím samozřejmě nemá do dělat.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.99  14:30

Přečetl jsem si to pořádně, ale nevím jakou to má souvislost s tím, že do 40litrový nádrže natankuješ 45 litrů.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.99  14:21

Přečti si pořádně, co jsem napsal (změna objemu v nádrži, ale v nádrži u auta!).
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.99  14:15

Změně objemu v závislosti na teplotě bych až takový význam nepřikládal. Podzemní nádrže na benzinkách nemohou být v našich klimatických podmínkách teplotou natolik ovlivněny, aby to mělo vliv na objem. A když ano, pak se bude jednat o změny v řádu cl maximálně dcl na nádrž.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.99  13:37

Hodně bude záležet na teplotě paliva, s jejíž změnou se bude měnit i objem. Pokud naberu plnou nádrž benzínu třeba v zimě, tak pokud je teplota venku hodně pod nulou, objem paliva v nádrži se mi smrskne. V létě je to naopak. Tolik můj názor.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…