NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« nafta v okoli BA
Aj ked vacsinou su tu prispevky z ciech, ja vas chcem poprosit o info o nafte v BA a okoli. Budem prechadzat cez BA a hodilo by sa takych 50l do nadrze za dobru cenu, ale bez upchavacich prisad:)
Dakujem. vlados@coopexsoft.sk
Mimochodom: Spissky stvrtok 24.30,-Sk, Fricovce 24.70,-Sk Inac 26.00 Sk.
Caute. -
"-- skrytý --" 23.07.99 09:43
« Šumperk
Šumperk. Včera pro jistotu opět zdražovali. Takže Shell i Jet : 24.60, Tamoil je zatím bez značení, takže půjde taky nahoru. Ceny jsou pro Natural. Před pár dny jsem psal, že to jsou syčáci, teď už mě napadají jen slova mnohem horší...
Kdo můžete, vyhněte se Šumperku velkým obloukem ! -
« Bez nadpisu
Vcera sem z nouze bral natural na Hajich pod galaxii a to auto jelo nak divne, nastesti sem na motor hodnej a narocnymu motoru dopreju spis znackovejsi benzin tak sem bral jen za dve kila, na dojeti. Kazdopadne tam uz nikdy.
K OMV taky nejezdim z nedostatku SUPERu, i kdyz s autem na nej jezim vyjmecne. -
« OMV
Ja u OMV netankuju, nemaj tam SUPER, to je maly nedostatek. Jednou jsem tankoval u Benziny v Moste a pak jsem musel lestit karburator. Byl uplne zacpanej nejakou belavou sracickou. Ted uz pul roku jezdim na Jet a jsem spokojenej, maj tam hned i vzduch (bez zalohy 100Kc). Jedine, proc bych jel jinam, je ze Jetka nema Super 98, ale na ten zatim nemam.