NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 27.07.99 14:44
« Re: BENZIN To: radimbo
Kdyľ tam jsou filtry, tak jak to, ľe kamarádi natankovali bordel zrovna tam a stejnej? Není ti to nějaký divný. Uľ jsme zase u toho, třeba ta pumpa má blbou obsluhu, která se na nějaký filtry vysrala a hotovo. A ľe vąichni berou benzín na stejným místě, jdu se zasmát. A teď mě jeątě napadlo, kdyľ to tam přiveze ąpinavá cisterna, tak se tomu taky neubrání. No comment, tam prostě tankovat nebudu - tankuj si kde chceą. -
« Bez nadpisu
No když vezmu, že tankuju asi 60 litrů do plný a bohužel musím N98, tak to vyjde měsíčně na veliké peníze. A bohužel na severu jsou ceny opravdu velice podobné, takže když se dostanu ze skoro 30.- na skoro 29,5.-, tak si teda polepším. Jinak na Moravě u známých, neznačková pumpa, letos červen, N95 - 21,9.- bez problémů!!! Jsou to takový férový a fajn chlapi. -
"-- skrytý --" 27.07.99 13:56
« Re: BENZIN To: all
Já vzal u neznačkový v Sázavě a doslova sem odskákal. Bratr kdysi u neznačkový v Kolíně a dojel. Musel vyčistit nádrž a karbec. Jinak Kolín - Natural 95 za 24.10 Kč. Nemyslim si, že by ten benzín ředili, ale v nádržích asi budou mít pěknej bordel a nechávaj to asi až do "skoroprázdna". -
"-- skrytý --" 27.07.99 13:55
Ani ho nemusíą ředit, o ředění nebyla řeč. Jde spíą o bordel v nádrľích nebo v čem. Kamarád po dojetí po natankování, pak vypustil nádrľ a na dně nadrľe byl takovej asfalt různý velikosti. Takľe větąinou nejde o ředění, ale o to co a jak ti zanese benzínovej filtr. A můľeą si bejt jistej, ľe ty asfaltový sráče nebyly jenom v jedný nádrľi. Aľ pojedeą přes Č. Krumlov, zajeď si tam a natankuj, ale mě pak v Krumlově nesháněj !!! A ľe Aral je modrej a velkej, je to firma, která u mě vzbuzuje klid a pohodu, coľ G-Tank určitě ne. -
No důvod že je modrá a velká je hodně dobrý, asi tam taky začnu jezdit :-) Jinak já jsem za ty roky co jezdím bral benzín snad všude a nikdy jsem neměl žádný problém a moc tomu nevěřím, že by si někde dovolili u "neznačkových" pump prodávat benzín něčím ředěný !!! -
"-- skrytý --" 27.07.99 13:45
« Re: BENZIN
Aľ teď koukám, ľe vąichni říkáte, ľe se zdraľovalo. Cena 23.50 Kč je ze začátku července, kdy jsem bral plnou a jel do Plzně. Dneska jedu tankovat, protoľe mám suchou (poznámka: na plnou zdaleka uľ nemám), takľe uvidíme kolik stojí benzín teď. -
« Re: BENZIN
No jestli můžu radit, tak nejezděte pro benzín do severních Čech. V pátek jsem jel do Německa a u podniku Chemopetrol (!!!!!) v Litvínově jsem tankoval Natural 98 (musím) za 29,40Kč/l. Paradoxně u zdroje je to nejdražší. Pro vás Natural 24,60.-/l, Diesel 20,20.-/l. Ach jo. Jo čerpací stanice Benzina, Jet nebo OMV. -
"-- skrytý --" 27.07.99 13:33
Vzal jsem to konkrétně na Č. Krumlov. Máme tady pumpy čtyři: Benzina, Agip, Aral. Výhradně tankuju u Aralu, protoľe je největąí a modrá barva se mi líbí. Údajně by měli být v benzínu i aditiva. No a poslední je neznačková - G-Tank, a tam kdyľ někdo natankuje, tak taky po několika metrech končí a jde domů pěąky (znám osobně několik případů, kterým se to stalo). Takľe tohle je u mě neznačková pumpa, kde já osobną benzín nikdy nevezmu by» je o 0.30 aľ 0.50 Kč levnějąí. Jeątě jednou říkám, uvedl jsem to konkrétně na Č. Krumlov !!!