NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.99  15:14

« Re: BENZIN To: radimbo

Ale kup i nějakej ventil, aby jsi to mohl pak zastavit. Lopatičku a kyblíček nekupuj, zeptám se mojeho prcka, jestli by ti to nepůjčil.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  15:12

« Re: BENZIN To: Dalin

Už jsem na tím přemýšlel, asi si zajdu ještě dneska koupit lopatku a kbelíček !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.99  15:09

« Re: BENZIN To: Dalin

Ale nějakej soukromej vrt by nebyl špatnej co?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.99  15:04

Já taky, ale u ARALu. Ropu pod zahradou bohuľel nemáme.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  15:00

Já ropu nečerpám, já dávám přednost natankování přímo u pumpy ( nechtěl jsem si poničit zahradu ).......
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.99  14:57

Jo máą pravdu, ropu čerpáme vąichni ze země.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  14:54

Jó a nepsal jsem že všichni berou benzín na stejném místě, ale že od stejných dodavatelů berou značkové i neznačkové pumpy !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.99  14:54

Věř, nevěř, je to tak !!! A jak jsem uľ jednou uvedl, je to příklad G-Tanku v Č.K. Kdyľ se můľe do Coca-Coly dostat bordel, tak se můľe dostat i do benzínu.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  14:52

Já jsem ti chtěl jenom naznačit " že není všechno pravda co bába povídala " !!! Jinak moc tomu nevěřím, že by někdo načerpal viditelné kousky bordelu !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.99  14:44

Kdyľ tam jsou filtry, tak jak to, ľe kamarádi natankovali bordel zrovna tam a stejnej? Není ti to nějaký divný. Uľ jsme zase u toho, třeba ta pumpa má blbou obsluhu, která se na nějaký filtry vysrala a hotovo. A ľe vąichni berou benzín na stejným místě, jdu se zasmát. A teď mě jeątě napadlo, kdyľ to tam přiveze ąpinavá cisterna, tak se tomu taky neubrání. No comment, tam prostě tankovat nebudu - tankuj si kde chceą.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  14:27

« Re: BENZIN To: dalin a harous

A to si fakt myslíte, že můžete nabrat nějaké kusy nečistot do nádrže? Snad existují nějaké fitry, nebo né ? A jinak pro vaší klidnou duši, i "značkové" pumpy berou benzín tam kde "neznačkové" !!!
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.99  14:02

« Bez nadpisu

No když vezmu, že tankuju asi 60 litrů do plný a bohužel musím N98, tak to vyjde měsíčně na veliké peníze. A bohužel na severu jsou ceny opravdu velice podobné, takže když se dostanu ze skoro 30.- na skoro 29,5.-, tak si teda polepším. Jinak na Moravě u známých, neznačková pumpa, letos červen, N95 - 21,9.- bez problémů!!! Jsou to takový férový a fajn chlapi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.99  13:56

« Re: BENZIN To: all

Já vzal u neznačkový v Sázavě a doslova sem odskákal. Bratr kdysi u neznačkový v Kolíně a dojel. Musel vyčistit nádrž a karbec. Jinak Kolín - Natural 95 za 24.10 Kč. Nemyslim si, že by ten benzín ředili, ale v nádržích asi budou mít pěknej bordel a nechávaj to asi až do "skoroprázdna".
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.99  13:55

Ani ho nemusíą ředit, o ředění nebyla řeč. Jde spíą o bordel v nádrľích nebo v čem. Kamarád po dojetí po natankování, pak vypustil nádrľ a na dně nadrľe byl takovej asfalt různý velikosti. Takľe větąinou nejde o ředění, ale o to co a jak ti zanese benzínovej filtr. A můľeą si bejt jistej, ľe ty asfaltový sráče nebyly jenom v jedný nádrľi. Aľ pojedeą přes Č. Krumlov, zajeď si tam a natankuj, ale mě pak v Krumlově nesháněj !!! A ľe Aral je modrej a velkej, je to firma, která u mě vzbuzuje klid a pohodu, coľ G-Tank určitě ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  13:50

No důvod že je modrá a velká je hodně dobrý, asi tam taky začnu jezdit :-) Jinak já jsem za ty roky co jezdím bral benzín snad všude a nikdy jsem neměl žádný problém a moc tomu nevěřím, že by si někde dovolili u "neznačkových" pump prodávat benzín něčím ředěný !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.99  13:45

« Re: BENZIN

Aľ teď koukám, ľe vąichni říkáte, ľe se zdraľovalo. Cena 23.50 Kč je ze začátku července, kdy jsem bral plnou a jel do Plzně. Dneska jedu tankovat, protoľe mám suchou (poznámka: na plnou zdaleka uľ nemám), takľe uvidíme kolik stojí benzín teď.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  13:43

No jestli můžu radit, tak nejezděte pro benzín do severních Čech. V pátek jsem jel do Německa a u podniku Chemopetrol (!!!!!) v Litvínově jsem tankoval Natural 98 (musím) za 29,40Kč/l. Paradoxně u zdroje je to nejdražší. Pro vás Natural 24,60.-/l, Diesel 20,20.-/l. Ach jo. Jo čerpací stanice Benzina, Jet nebo OMV.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.99  13:33

Vzal jsem to konkrétně na Č. Krumlov. Máme tady pumpy čtyři: Benzina, Agip, Aral. Výhradně tankuju u Aralu, protoľe je největąí a modrá barva se mi líbí. Údajně by měli být v benzínu i aditiva. No a poslední je neznačková - G-Tank, a tam kdyľ někdo natankuje, tak taky po několika metrech končí a jde domů pěąky (znám osobně několik případů, kterým se to stalo). Takľe tohle je u mě neznačková pumpa, kde já osobną benzín nikdy nevezmu by» je o 0.30 aľ 0.50 Kč levnějąí. Jeątě jednou říkám, uvedl jsem to konkrétně na Č. Krumlov !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  13:29

Můžeš mi prozradit nějaké důvody proč netankovat u neznačkových pump ? Jó a ještě mi řekni co považuješ za značkovou pumpu ? Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.99  13:25

Č. Krumlov - značkový pumpy Natural 95 - 23.50 Kč, u neznačkový netankuju ani nejezdím kolem !!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…