NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

19.08.99  06:35

« BENZIN

Bral jsem v Lednici u takove male totalitni pumpy Natural 95 za 22.30 !!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.99  17:10

« Bez nadpisu

včera jsem bral v Uhříněvsi Natural 95 za 23,70/l
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.99  16:11

« Re:

Podle mě se ty zmr.. dohodli. Ač jsem to dřív nedělal, tak teď z principu objíľdím pumpy a beru u tý nejlevnějąí.
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.99  15:51

« Bez nadpisu

mimochodem nevite proc tady v praze behem minuleho tydne vzrostla cena benzinu o temer korunu ??? viz pumpa kde beru ja - Benzina - ale ta statni ne benzina a.s., minuly tyden 24.00 dnes 24.80, vsude jinde 25. (Natural 95)
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.99  19:31

« Pro změnu olej!

Chceme vyprodat zásobu motor.oleje,takže
    za babku: AGIP 15W40 - 275,-Kč
    10W-40- 339,-Kč
    Jsou to 5l kanistry. vok@telecom.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.99  19:23

« Re: Plzen

Není třeba se toho bát je to úplně normální benzín,rozdíl je jen v tom,že jsou to skromní soukromníci a chtějí prodávat co nejvíc i s malou marží ,která jim stačí,protože si vlastně dělají všechno sami a mají velmi malou režii. Jmenuje se to Tank ONO. Teď tam je Naturál 95 za 22,50 a Nat.91 za 21,90,včera jsem tankoval alespoň za tyhle peníze.
  • 00 Reagovat !

foto

12.08.99  17:17

« Databaze:

Zdravim vsechny ridice,..

Takoveto dohadovani o cenach nema smysl, ponevadz abyste nasli opravdu hodnotny prispevek, musite prolistovat spoustu stranek zpet..

Stranka, jenz byla uvedena jako prvni prispevek tohoto fora je sice moc pekna, ale zda se trochu nedoresene pridavani, proto jsem ukuchtil stranku jinou, kam muzete pridavat sve poznatky o cenach benzinu, ovsem muzete take starsi prispevky aktualizovat.

URL zni:
    [odkaz]. Zde si muzete pomoci jednoducheho formulare vybrat okres, ktery vas zajima, prohlednou ceny, popripade pridat ci aktualizovat zaznam.

Vetsina tabulek je jeste prazdna, projekt teprve vznikl. Presto doufam bude k uzitku. Dejte prosim vedet o teto strance co nejvetsimu poctu ridicu, abychom si navzajem pomohli pri hledani nejnizsich cen,..

Pokud najdete nejakou zavadu, ci budete mit pripominku,
    napiste mi.

./S

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.99  08:06

« Šumperk

Aktuálně ze Šumperka. JET: 24.70, SHELL: 24.80, BENZINA: 25.10. Jsou to darebáci a nic jinýho !
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.99  20:28

« Plzen

Nedavno jsem videl v Plzni (ve smeru na Rozvadov) az podezrele levny benzin (N95 - kolem 20 Kc). Nemci z toho byli u vytrzeni. Kolega tam jednou bral a rikal, ze to pak "skubalo". Nevite nekdo z mistnich co to je za firmu a jestli je to kvalitni?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.99  15:11

« Re: Natural za 22,70 Kč

Pumpa co je za Vyąkovem směrem na UH, taková ľlutá, taky 22,70.
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.99  14:39

« Natural za 22,70 Kč

Brno, hypermarket Globus, tam je Natural 95 za 22,70 Kč.
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.99  09:40

« Natural za 23Kč

Vratimov u Ostravy - Natural 95 za 23Kč/l
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  10:11

« Re: Nafta v Slovinsku za?

111 Tolarů. Kurs v polovině července byl 99 Tolarů za DM. Nafta je tam draľąí neľ benzín. Oproti minulým letům je tam nafta, ale i benzín o dost draľąí. Levnějąí je nafta Chorvatsku, kde stojí na naąe cca 19 Kč.
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.99  08:40

« Nafta v Slovinsku za?

Neviete niekto kolko stoji nafta v Slovinsku? vlados@coopexsoft.sk
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.99  14:06

« Polsko

Minulý týden jsem byl v Kudowě-to je u Náchoda jenže za hranicí.Ceny:olovnatý 94=2,32 PLN,naturál 95=2,32PLN,naturál 98=2,52PLN,olovnatý 98=2,58PLN,nafta (olej napedowy)=1,83 PLN.Za 100PLN=910Kc,je třeba měnit na naší straně,v Polsku je kurs méně výhodný.Dá se platit i v korunách,ale to je taky méně výhodné.Jinak taky fest zdražují.V květnu stál N95= 2,09PLN,v unoru 1,82PLN.
    LPG je tam taky levnější,ale nevím kolik ted stojí.Vloni 0,65PLN.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.99  13:56

« Re: Aral

Pumpa SLOVNAFTu je taky napůli cestě mezi Prahou a Kolínem.
  • 00 Reagovat !

foto

30.07.99  10:54

« Aktualita

konktétně : Cena bena NATURAL 95 je v Nezamyslicich u Vyškova 22,50,-.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  11:57

« Aral

Pár konkrétních informací: Prakticky všechny firmy, které provozují u nás čerpací stanice, berou benzín od několika málo dodavatelů, a to je především Česká rafinérská, a.s., Chemopetrol Litvínov, Kaučuk Kralupy. Výjimkou je pouze Slovnaft na Moravě, který vozí svůj benzín ze Slovenska /pumpy má výhradně na Moravě kvůli nižším přepravním nákladům/. Aral jako jedna z mála firem přidává do benzínu aditiva, takže je ověřeno mnohaletými zkušenostmi /mě i mých známých/, že benzín je vyxoce kvalitní a auta na něj lépe jedou. Takže ne proto, že ,,modrá je dobrá", ale proto, že mají vysoce kvalitní PHM. Je to taky jedna s firem /další jsou OMV, Total, Shell,Benzina, a.s. a některé další zahraniční/, která dbá pečlivě na kvalitu PHM, takže tam zpravidla nehrozí, že byste natankovali špatný nebo znečištěný benzín. To naopak hrozí u malých pump nebo u Benziny, s.p. /nevím, jestli už není v likvidaci, mají pumpy v bílé barvě/, kde je pravděpodobnost větší. Před Benzinou, s.p. musím varovat, mají pumpu v Litovli a když jsem tam kdysi natankoval do staré Š 105, dostala takový záhul, že musela po čase jít na GO. Já osobně tankuji na malé pumpě u nás, její název nic neřekne, ale vždy no problem - vyjma obecně vysokých cen. A ohledně čistoty benzínu - pokud se neprovádí pravidelná údržba a čištení nádrží, hrozí, že se do benzínu dostane bordel a výsledky potom známe. A jinak - benzín i nafta se vozí ve stejných cisternách, takže v každém benzínu, byť u sebelepší pumpy, je nějaké promile nafty nebo jiného benzínu - ale to na funkci motoru nemá vliv. A ještě úpřimně lituju ty, kteří musejí jezdit na N 98 - dokud nebudu milionář, tak si takový auto určitě nekoupím.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.99  07:01

« Re: BENZIN To: radimbo

Určitě jo, ale myslím, ľe by byl radąi, kdyby jsi mu místo peněz dával podíl v čokoládě a podobných cukrovinkách. A hlavně má rád vąechny auta, pracovní stroje, prostě to co dělá hluk (to je mu teprve rok), takľe by tam na tebe dohlíľel. Mimo to včera jsem tankoval a ty * zase zvedli cenu benzínu. Aktuální cena ze včerejąího odpoledne (15:40 hodin) je za Natural 95 - 23.80 Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  15:19

« Re: BENZIN To: radimbo

A stačil by mu za zapůjčení jeho technologie k vrtům tak cca 50% podíl ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…