NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Plzen
Není třeba se toho bát je to úplně normální benzín,rozdíl je jen v tom,že jsou to skromní soukromníci a chtějí prodávat co nejvíc i s malou marží ,která jim stačí,protože si vlastně dělají všechno sami a mají velmi malou režii. Jmenuje se to Tank ONO. Teď tam je Naturál 95 za 22,50 a Nat.91 za 21,90,včera jsem tankoval alespoň za tyhle peníze. -
« Databaze:
Zdravim vsechny ridice,..
Takoveto dohadovani o cenach nema smysl, ponevadz abyste nasli opravdu hodnotny prispevek, musite prolistovat spoustu stranek zpet..
Stranka, jenz byla uvedena jako prvni prispevek tohoto fora je sice moc pekna, ale zda se trochu nedoresene pridavani, proto jsem ukuchtil stranku jinou, kam muzete pridavat sve poznatky o cenach benzinu, ovsem muzete take starsi prispevky aktualizovat.
URL zni:
[odkaz]. Zde si muzete pomoci jednoducheho formulare vybrat okres, ktery vas zajima, prohlednou ceny, popripade pridat ci aktualizovat zaznam.
Vetsina tabulek je jeste prazdna, projekt teprve vznikl. Presto doufam bude k uzitku. Dejte prosim vedet o teto strance co nejvetsimu poctu ridicu, abychom si navzajem pomohli pri hledani nejnizsich cen,..
Pokud najdete nejakou zavadu, ci budete mit pripominku,
napiste mi.
./S
-
« Polsko
Minulý týden jsem byl v Kudowě-to je u Náchoda jenže za hranicí.Ceny:olovnatý 94=2,32 PLN,naturál 95=2,32PLN,naturál 98=2,52PLN,olovnatý 98=2,58PLN,nafta (olej napedowy)=1,83 PLN.Za 100PLN=910Kc,je třeba měnit na naší straně,v Polsku je kurs méně výhodný.Dá se platit i v korunách,ale to je taky méně výhodné.Jinak taky fest zdražují.V květnu stál N95= 2,09PLN,v unoru 1,82PLN.
LPG je tam taky levnější,ale nevím kolik ted stojí.Vloni 0,65PLN. -
« Aral
Pár konkrétních informací: Prakticky všechny firmy, které provozují u nás čerpací stanice, berou benzín od několika málo dodavatelů, a to je především Česká rafinérská, a.s., Chemopetrol Litvínov, Kaučuk Kralupy. Výjimkou je pouze Slovnaft na Moravě, který vozí svůj benzín ze Slovenska /pumpy má výhradně na Moravě kvůli nižším přepravním nákladům/. Aral jako jedna z mála firem přidává do benzínu aditiva, takže je ověřeno mnohaletými zkušenostmi /mě i mých známých/, že benzín je vyxoce kvalitní a auta na něj lépe jedou. Takže ne proto, že ,,modrá je dobrá", ale proto, že mají vysoce kvalitní PHM. Je to taky jedna s firem /další jsou OMV, Total, Shell,Benzina, a.s. a některé další zahraniční/, která dbá pečlivě na kvalitu PHM, takže tam zpravidla nehrozí, že byste natankovali špatný nebo znečištěný benzín. To naopak hrozí u malých pump nebo u Benziny, s.p. /nevím, jestli už není v likvidaci, mají pumpy v bílé barvě/, kde je pravděpodobnost větší. Před Benzinou, s.p. musím varovat, mají pumpu v Litovli a když jsem tam kdysi natankoval do staré Š 105, dostala takový záhul, že musela po čase jít na GO. Já osobně tankuji na malé pumpě u nás, její název nic neřekne, ale vždy no problem - vyjma obecně vysokých cen. A ohledně čistoty benzínu - pokud se neprovádí pravidelná údržba a čištení nádrží, hrozí, že se do benzínu dostane bordel a výsledky potom známe. A jinak - benzín i nafta se vozí ve stejných cisternách, takže v každém benzínu, byť u sebelepší pumpy, je nějaké promile nafty nebo jiného benzínu - ale to na funkci motoru nemá vliv. A ještě úpřimně lituju ty, kteří musejí jezdit na N 98 - dokud nebudu milionář, tak si takový auto určitě nekoupím.
-
"-- skrytý --" 28.07.99 07:01
« Re: BENZIN To: radimbo
Určitě jo, ale myslím, ľe by byl radąi, kdyby jsi mu místo peněz dával podíl v čokoládě a podobných cukrovinkách. A hlavně má rád vąechny auta, pracovní stroje, prostě to co dělá hluk (to je mu teprve rok), takľe by tam na tebe dohlíľel. Mimo to včera jsem tankoval a ty * zase zvedli cenu benzínu. Aktuální cena ze včerejąího odpoledne (15:40 hodin) je za Natural 95 - 23.80 Kč.