NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

06.11.99  10:21

« Praha

Globus Praha 9-Černý Most:Special 24,20Kč,Natural 24,40 Kč,nafta 19,90 Kč.Jinak v Praze Natural přes 25.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.99  03:36

« Re: Č. Krumlov

Souhlas.Kdyz jsem poprve nastoupil do prace v r.1973,bylo to za 900 Kcs cisteho,nasi meli Trabose,do nej plna nadrz stala 62 korun.Paradoxne jsem mel nejvice penez na vejsce,kde jsem si vozil zadek v aute,pivo za 1.70 taky pamatuju.Ale uprimne - nechci,aby se to vratilo.Benzin uz bude drahy furt,mame namireno do EU,staci srovnat.Jenom proboha nechtejte vedet,kdy budeme mit jejich platy.
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.99  17:12

« lacino je:

kolem Jihlavy a Třebíče - teď do 24,- za Natural95, jinde je o 2,- dráž.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.99  11:03

Tomáší,ono to s tím zdražením benzínu,tuším v 1974,nebylo tak horké.Současně se totiž zrušila daň z motorových vozidel-u auta to bylo asi 1200 Kčs ročně (jen 50 ccm to neplatili).Cena šla z 2,40 na 4,30 Kčs u Speciálu.Takže na to vlastně doplatili hlavně ti,co hodně jezdili a také majitelé Fichtlů (můj případ),Mustangů a "kozích dechů".Naopak strejci,co najeli 1000 km ročně si vlastně polepšili.V té době byla ještě jedna zvláštnost u nafty.U pumpy za hotové 1,90 ale kdo si koupil na poště poukázky na "topnou naftu" platil jen 0,90 Kčs.Jenže osobní diesely byly vzácností.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.99  13:48

Nejsem tak starej, je mi 35, ale na pivo za korunu sedmdesát jsem chodil a benzín za 2,70 Kč jsem tankoval do Mustanga. Pak ho zdražili na 4,30 Kč a všichni říkali, že se zruší silnice, protože za tak zlodějskou cenu nikdo jezdit nebude. Zajímavé je to, že v té době byla marka na černém trhu za 12 Kč. Dnes je marka na 150 procentech a benzín na 600 procentech. Do telefonních automatů se házely pětadvacetníky a když si někdo koupil svačinu celkem za 10 Kč, byl rozhazovačný. Jenže mladej nastupoval do práce za 700 - 1200 Kč / měsíc a kdo starej měl 3 500 Kč, byl boháč. Maximální rychlost byla neomezená a na strupatejch silnicích (to je pořád) jste z embéčka vyrazili 110 km / h.
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.99  09:59

« Liberec

Panove (a damy??) nevim zrovna aktualni ceny po republice, ale celej Liberec a okoli je dneska za 24,70 ..........LOPATA
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.99  18:32

« svabky

na svabkach sem vcera koukal ze maj natural jen za 24.9, ale ta znacka ty pumpy mi nic nerika, radsi vezmu drazsi aral nebo tak. 60kc na nadrzi mne uz tolik nevytrhne a palivovej filtr stoji moc :)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.99  09:56

« Re: Šťáva

V Mostě a v Litvínově ??? - vždyť tam je ta rafinérka nebo ne??? To tam máte nejspíš nejlevnějc, ale zato nejrychlejší ceny, takže všude jinde bude muset bejt brzo dráž. Do boha!! a nebo Do ryti?? a nebo kam?? (se to posunujeme??) ........................................… Určitě to všichni znáte: Co to je? : je to černý a zvenčí ti to krumpáčem vylamuje dveře - ??? - No přece naše růžová budoucnost! ......................... Vivat optimizmus!
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.99  08:52

« Šťáva

Chlapi, hlavně nejezděte do Mostu a Litvínova!!! Jsme tady skoro na 26.-/l!!! Bída, fakt!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.10.99  08:43

Jo to mi taky otec vyprávěl, kdyľ koupili novou 120cítku v roce 1976, tak natankovali litr za 2.20, sakra to bejt dneska, tak jezdím i v noci a nechodím vůbec spát.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.99  07:29

a onehdá mi jeden chlap vykládal, že prej kdysi stálo pivo korunu sedumdesát a benzím dvě koruny - ale to buď kecal nebo mluvil aspoň ve švédskejch korunách, a nebo se to tehdá prodávalo po dvoudeckách - jinak to přece nejni možný!!! ale jako úplnej blb taky nevypadal - jsem od té doby lehce zmaten ... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.10.99  14:06

Jo, a jaký byly časy, když jsem do Simsona tankoval litr za osmičku. Áááááá to byly časy, pak za 12, 16, limit na auto ... a za chvíli jsme na 30,- za litr.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  13:52

jo jo, to byly krásný časy, když jsme letos na jaře hudrali, že je benzín za 19..., jo jo, to byly krásný časy... Do * práce!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.99  07:07

« Č. Krumlov

Tak, a nejlevnější benzín máme už pár dní za 25,70 Kč - sakra to je pálka. Už začínám věřit tomu, že na konci roku by to mohlo atakovat 30 korun za litr. Kdo na to má vydělávat? Benzín drahej, jídlo drahý = všechno drahý !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.99  14:21

« Re: nejlevnější benzin

to: radimbo . . . . . tak to tam snad pro něj budu jezdit tejdně z Pelhřimova s autem plným kanystrů i vypujčenejch vod sousedů. Je to 3,90 na litru, tak to se to za chvíli zaplatí.... Jenomže: neraduj se. Voni ti ho taky zdražej. U nás to šlo vo korunu ze dne na den (někdy z ponělka na úterek). Tak se koukni, až budeš dneska poblíž, jestli to ještě platí. Docela bych řekl, že do zejtra ti tahle cena nevydrží... Takže s těma kanystrama asi nepřijedu.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.99  09:05

« Re: nejlevnější benzin

Ostrava-Centrum, ARAL - NATURAL za 22,90 !!!!
  • 00 Reagovat !

foto

01.10.99  06:56

« nejlevnější benzin

Dobrej název kapitoly, když se nám to vyšplhlo ke 26,- Kč za 1 litr. Tahle ceny by mi vyhovovala za galon... za 1 (slovy jeden) galon.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.99  05:19

« Re: Ještě levnější benzín v Plzni

Jazda autobusom je aspon na SK urcite drahsia ako jazda na LPG. /myslim pre normalne auta do dvoch litrov/
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  07:56

A po výbuchu můžete jezdit autobusem, což je ještě levnější.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  23:21

ANO nejlemnější benzín v ČR NENÍ. Nejlevnější palivo je PLYN: LPG (Propan-butan)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…