NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: To ANDRE
V Moste vedle Supermaketu Edeka a jeste je tam Penny - za Kahanem na kruhaku smerem k novy Barumce - minulej mesic ti tam dali jeste pivo zadaco - no zadaco za 30l odebranejch ale za kazdejch takze kdyz jsem trochu natlacil Megana a Yarise mel jsem i tri :o))) a jeste N98. Vcera jsem tam bral takze to porad funguje. -
« Re: Andre to Stava
Jet porad N98 - 24,60
Aral porad N95 - 24,60
Rafinerska(benzina) N98 - 28,a neco (sileny!)
Jak je mozny ze cerpacka pred rafinerii(Chemopetrolem) ma stejnej benzin tj N98 drazsi o vice jak 3,-Kc/l nez JET v Moste cca 7km od rafinerie ???
A rano jsem slysel na Evrope2 ze benzin bude pres 30,-/l
-
« NEUVERITELNE!!!!
Neziju v Ceske Republice uz 11 let,(odesel jsem jeste za komunistu), ale kdyz vidim ty ceny za benzin, ktery tam platite tak se to zda az neuveritelny, jak tam jeste muze jezdit na silnicich tolik aut!Tady teda sel benzin taky trochu nahoru(asi $ 1,39 za gal)a to se mne uz zda moc.Nevim teda presne kolik jsou ted v Cesku prumerny platy, ale platit za litr benzinu 25 Kc, se mne zda moc, i kdyz nekdo vydela dejme tomu tricet tisic mesicne.Ja projedu teda tak 60l benzinu za tyden.No nic , ja jenom tak , ze jsem sem kliknul a videl jsem ty ceny co pisete ze tam stoji benzin.Doufam ze Vam ho tam uz nebudou vic zdrazovat!!!!Good luck!!!Aspon ze pivo mate porad pomerne levny. Ahoj
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Havirov vetsinou stale za 24,60.