NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

19.11.99  09:45

« Ostrava

Od minuleho tydne mala zmena. Na vetsine benzinek v Ostrave 24,- , u vybranych ale plati 23,80 (ARAL u UANu, DEA na Tesinske, OMV na Rudne). Na jedne zastrcene Benzine blizko Zarubku jsem videl dokonce za 23,70.
    Havirov vetsinou stale za 24,60.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.99  11:57

« Re: To Lubino

Jo jo ted uz zase jo.OMV Litvinov disel 19,90 Kc vcera vecer sem si te ceny vsiml.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.99  08:45

« Re: To ANDRE

V Moste vedle Supermaketu Edeka a jeste je tam Penny - za Kahanem na kruhaku smerem k novy Barumce - minulej mesic ti tam dali jeste pivo zadaco - no zadaco za 30l odebranejch ale za kazdejch takze kdyz jsem trochu natlacil Megana a Yarise mel jsem i tri :o))) a jeste N98. Vcera jsem tam bral takze to porad funguje.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.11.99  23:24

« To ANDRE

Nevíš prosím Tě který JETy mají ještě N98 za stejnou cenu jako N95. V Mostě říkali, že vybraný, což mi moc nepomohlo.Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.11.99  11:14

« To Lubino

Nazdarek Lubino este ti ten Diesel jezdi :o)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.11.99  11:13

« Re: Benzin jde dolu? urcite nejde!

Jenze cesky pivo se o USA taha z cech(snad) ale ten benzin se dela tady...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.11.99  11:11

« Re: Andre to Stava

Jet porad N98 - 24,60
    Aral porad N95 - 24,60
    Rafinerska(benzina) N98 - 28,a neco (sileny!)
    Jak je mozny ze cerpacka pred rafinerii(Chemopetrolem) ma stejnej benzin tj N98 drazsi o vice jak 3,-Kc/l nez JET v Moste cca 7km od rafinerie ???
    A rano jsem slysel na Evrope2 ze benzin bude pres 30,-/l
  • 00 Reagovat !

foto

16.11.99  05:39

« Benzin jde dolu

Tak jsem psal minulej tyden ze stoji 1 gal. $ 1,39,tak ho dnes slevnili na $ 1,29.Beru teda nejlepsi , CHEVRON ,ostatni stoji jeste trochu min, ale zase Cesky pivo je tady drahy, tak to si nevyberete!!! Ahoj :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

15.11.99  18:02

« JIH

Nejlevnější benzín je kousek za Jindřichovým Hradcem ( cca 5 km )směr na Pelhřimov. Ta obec se jmenuje Jarošov a mají tam natural 95 za 24,90 Kč. Docela rozdíl, když si vemu, že v Jindřichově Hradci stojí 26,90 Kč. Tak šťastný kilometry!
    Mára.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.99  16:34

« Re: Č. Krumlov

Ojoj Daline, to je bída. Takhle jsme na tom byli před měsícem u rafinerie! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.99  16:33

« Re: Šťáva to Andre

Bohudík do Mostu nejezdím (dělá se mi tam špatně a nevím čím to je), ale v Litvínově byl vždycky o něco dražší. Teď jsme Vás trochu dotáhli. N95 24,80 a 24,60 OMV a Jet. Co Most, jak to vypadá teď???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.11.99  10:00

« Č. Krumlov

Natural 95 - 25.90 Kč, sakra to jsou prachy !!!
  • 00 Reagovat !

foto

15.11.99  09:40

« Bez nadpisu

Ja sem dieselovej na Mostecku ted asi 20,50 ale vcera sem byl v Chomutove a tam je to vsude 21,30 - cili zadna slava.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.99  15:11

« Re: Šťáva

Hele ty "hlavo" u Aralu byl benzin v Moste porad kolem 24.60 a to i pred mesicem a pokud se mrknes k "Rokasovi" tam je N95 porad pod touhle cenou akorat je to OMV a ten ja neberu protoze je hnusnej...
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.99  14:01

« Cenik

Co jsem videl benzinek v Ostrave, vsude N95 23,80
    Nejlevneji mozna na DEA Slezska O. Tesinska a dal na Havirov OMV.
    V Havirove opet draz nez v okoli N95 pres 24,-.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.99  09:33

Hmm, tak se podívej, kdy jsem to psal ty hlavo! Teď možná jo, ale před měsícem bys to za 24,60 za N98 musel leda stáčet od Vietnamců. To fakt miluju, když někdo reaguje na příspěvek starej měsíc a dělá chytrýho!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.99  09:27

Kecy u JETu maji benzin N98 za 24.60 a jeste vam za kazdych 30l daji Gambrinus zadaco a to nemluvim o tom ze za 100l (nacitane) davaji pullitry s napisem JET :o))) ale jinak pred Rafinerkou je benzin nejdrazsi a to je lumparna!!!
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.99  09:24

« Most

Most JET (Ceska Rafinerska) Natural 98 24.60Kc/l
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.99  14:38

« Re: NEUVERITELNE!!!!

$1.39 za galon ??? to musí být pohoda...k tomu tady bohužel nikdy nedojde...:O(
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.99  06:18

« NEUVERITELNE!!!!

Neziju v Ceske Republice uz 11 let,(odesel jsem jeste za komunistu), ale kdyz vidim ty ceny za benzin, ktery tam platite tak se to zda az neuveritelny, jak tam jeste muze jezdit na silnicich tolik aut!Tady teda sel benzin taky trochu nahoru(asi $ 1,39 za gal)a to se mne uz zda moc.Nevim teda presne kolik jsou ted v Cesku prumerny platy, ale platit za litr benzinu 25 Kc, se mne zda moc, i kdyz nekdo vydela dejme tomu tricet tisic mesicne.Ja projedu teda tak 60l benzinu za tyden.No nic , ja jenom tak , ze jsem sem kliknul a videl jsem ty ceny co pisete ze tam stoji benzin.Doufam ze Vam ho tam uz nebudou vic zdrazovat!!!!Good luck!!!Aspon ze pivo mate porad pomerne levny. Ahoj
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…