NEJLEVNĚJŠÍ BENZÍN - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

30.05.00  11:21

« Re: Musim se s vami podelit - www.idnes.cz

Jo, je tu jenom jeden mensi problem. A sice - ve chvili, kdy nekdo zacne vyrabet naftu (benzin) z uhli, tezit draho ap., tak ti * na chvili zlevni, cimz takovy nadsenec zkrachuje. Nejlepsi by bylo brat ropu z Iraku a na Unii se *. Benal by pak stal petikacku (N 98 :-). Ono ostatne buhvi, za kolik Rafinerska tu ropu z Ruska bere.
  • 00 Reagovat !

foto

30.05.00  10:03

« Musim se s vami podelit - www.idnes.cz

Sejkove zvysi tezbu ropy. Podle reditele Ceske rafinerske by ceny benzinu v tomto roce uz nemely stoupat a ocekava se pokles o 20 haleru/litr (nezavisle na avizovanem zvyseni tezby ). KDU-CSL nepodpori avizovane zvyseni spotrebni dane o 70 haleru od 1.1.2001. Mistostarosta ODS tvrdi, ze byla chyba zvyseni spotrebni dane o 1,4 Kc v tomto roce a navrhuje toto zvyseni zrusit formou novely zakona, na coz bychom si museli asi par mesicu pockat, nez to projde parlamentem. A nejlepsi nakonec: a ted mne nebijte, nevymyslel jsem si to: Pri cene barelu kolem 35 dolaru ( dnes 25 ) bude efektivni vyrabet benzin z HNEDEHO uhli !!!!!!!. Pri cene 35 dolaru bude efektivni i otevreni ruznych ropnych poli, ktere se doposud kvuli drahe tezbe neotevrely. Same zajimave zpravy...
  • 00 Reagovat !

foto

30.05.00  08:56

« Natural

Orlova - BA 95 N - 1l - 28.90 na slevovou kartu
  • 00 Reagovat !

foto

30.05.00  08:48

« Bez nadpisu

A bude hůř.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.00  17:29

« Re:

Z toho právě mám strach.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.00  17:14

« Bez nadpisu

Myslím, že je úplně jedno, koho zvolíme.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.00  16:34

« Re: Prognoza

Tak se každej koukněme okolo sebe. Každý třetí z nás je zvolil a každý další třetí zvolil stranu, která je podporuje. A to Zeman mluvil o zvyšování daňových sazeb minimálně rok před svým vstupen do vlády (slyšel jsem ho na vlastní uši). Máme co jsme chtěli. Je ovšem otázkou, jestli jsme měli jinou volbu.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.00  15:54

« Bez nadpisu

Dneska V Lokti nad Ohří N95 - 30,60 v Kč
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.00  12:15

« Bez nadpisu

Vždyť to říkám! Do konce roku je máme a pak je možná i předběhnem!
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.00  09:08

« Prognoza

Vcera jsem se dival na zpravy. Oznamovaci zprava, ze stat ma v planu od 1.1.2001 zvysit spotrebi dan z 1 litru o 70 haleru bez DPH. Ti pitomci rikali, ze je to nutne, a je treba postupne pripravovat lidi na dalsi zdrazovani, protoze v EU se ma dan zvysit z 13 Kc (prepocteno) na 18 Kc v prubehu nasledujicich 3 let. Ted to nejlepsi: v unii jeste nejsme a jestli tam budem, tak to nebude za 2, za 3 ale za 10 let (prognoza 2007-2010), uz nyni splnujeme ve spotrebni dani limit dany EU, Ceska republika zazadala o odklad ve zvysovani spotrebni dane benzinu po prijeti CR do EU, a nejlepsi nakonec - EU bude revidovat planovane zvyseni spotrebni dane, protoze ma z dnesnich cen benzinu v EU tolik penez, kolik by ji prineslo avizovane zvyseni spotrebni dane. Takze u nas je to zasrany Kocourkov. Musime byt v cenach nejen benzinu pripraveni na vstup do EU uz 10 let dopredu.
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.00  11:45

« Bez nadpisu

Anglie, 24.5.2000, 1 litr NATURAL 98 - 0,895 liber. To je krása, co? Strašně se mi ulevilo, že že ještě máme u nás kam jít s tím srovnáváním se světem. Ještě máme asi 20 korun rezervu!!! Nádhera. Měli bychom si pospíšit, aby jsme je dohnali do konce roku (nebo i do léta?). To bude pocit, až bude benzín stát 50Kč, naleju si plnou za 3000Kč a budu se láskyplně usmívat na stojan a říkat si "Tak, a jsme mezi nejvyspělejšími státy světa". Už aby to bylo. Že nám k tomu nějak neseděj výplaty? Ale přece nemůžete chtít všechno hned, nejdříve benzín, pák dál. známky, pak chlast, kuřivo, byty, pozemky, spotřební zboží, potraviny... Hmm, nějak na ty platy v plánu na dalších 20 let nezbyl čas.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.00  09:07

« Re: Nevím, nevím

Ja nejsem oni, ja jsem prumerna mzda! :-) Nebo cos myslel?
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.00  08:12

« Zvyšování spotřební daně

Chápu, že naše státní pokladna je prázdná, když je permanentně vykrádána a pro její naplnění vymejšlej furt dokola to nejjednoduší - zvyšování spotřební daně. Ale spotřební daň se stále zvyšuje i ve státech EU včetně Německa! Proč to furt šponujou? A my je samozřejmě musíme dohánět. Státní kasy jsou všude teda nenažraný. Jak je možný, že před pár lety stačilo, když byla spotřební daň mnohem menší - nejen u nás, ale i v tom Německu???
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.00  07:53

« můj názor

Asi se nás "někdo" snaží donutit jezdit do práce autobusem, nebo vlakem. Vlak u nás zrušili, autobus jezdí 2x denně a já to mám 20 km do práce. Tak mě ale napadlo, že bych mohl chodit pěšky jako za starých časů. 4 hodiny ráno, 4 večer. Nebo bych mohl být nezaměstnaný, ať se ten "někdo" o mě postará. Ale to by zase šlo z daní těch kdo makaj. Tak vám nevím. Budu chodit na stopa a stopnu maximálně povoz.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.00  13:24

« oprava - omluva

"líbí nebo ne"
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.00  13:15

« Vím, vím

Naše vláda se zřejmě rozhodla, že nás donutí si koupit diesely ať se nám to líbí ne - jinak si ten rozdíl ve zvyšování (a výší) spotřební daně u benzinu a nafty neumim vysvěttlit. (že by to odkoukali v EU)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.00  12:43

Vy jste "ONI" ? Čím víc pracujete tím je dražší benzín? ...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.00  12:27

To je zajimava teorie s tim, ze kdo vic dela, ten si muze koupit vic benzinu. To by znamenalo, ze kdo vic pracuje, ten dostane vic penez. :-))))) Tak jsem se jeste dlouho nezasmal. :-)

Ale urcitou logiku to ma - Cim vic clovek pracuje, tim je drazsi benzin. :-) O co vic se vybere na danich z benzinu, o to jsou silnice v horsim stavu. Atd.
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.00  11:44

« Nevím, nevím

Když se podívám na množství vozů na našich silnicích, tak to nevypadá, že by benzín byl příliš drahý.
    Mzdy nejspíš odpovídají odvedené práci. A tomu i odpovídá množstí benzínu, jaké si kdo může koupit.
    Kdo jsou "ONI" mi zůstává tajemstvím, skoro to vypadá, jak kdyby se u nás skrýval někdo kdo řídí celý svět.? :-)
    Máte někdo tabulku, na které by bylo vidět kolik benzínu si bylo možné koupit za průměrnou mzdu za posledních 20-30let?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.00  11:12

« Re: Ale zdrazili .....

Jo tak to jsem taky cetl. Porad se ti magori srovnavaj s EU v cenach, ale tak nejak zapominaji porovnavat ty platy !!!! Ono je asi sakra rozdil kolik litru benzinu si koupi nemec za prumernou mzdu a kolik si litru benzinu koupime za prumernou mzdu u nas. No a to bohuzel jeste patrim k tej "lepsi" skupine zamestnanych, ktera zdaleka nema ani prumernou mzdu ... Jsem zvedavej kam tohle vsechno dojde? Vyhazet ty magory z oken a ti co by prisli po nich by si to sakra rozmysleli, jestli s tim neco udelaji (a to neni jenom benzin) nebo poleti po pul roce z okna a spadnou primo na drzku!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…