Autoturistika - tipy a rady

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

25.01.00  09:51

« Re: Zpět k tématu

To parkovné je docela vysoké, v přepočtu cca 600Kč !!! Spíše se vyplatí nechat auto v Mestre a dojet autobusem, ušetříte tak 500 Kč a to není zrovna málo :-) Jinak motorky jsou v pohodě, můžou zadara parkovat přímo u toho parkingu.
  • 00 Reagovat !

foto

06.01.00  09:20

« Zpět k tématu

Všem vřele doporučuji výlet bo Benátek, auto musíte nechat na centralním parkovišti za mostem.
    Cely den stojí cca 35000lir. Jinou měnu než liry neberou!!! Cestou zpět je dobrá zastávka v Klagenfurtu (Rakousko) a zde navštívit Minimundus,
    což jsou zmenšeniny známých staveb, maj tam i Staroměstskou radnici.Vstup je cca 120 ATS.
    No a smažák si dáte už u nás doma.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.99  11:46

« Re: oživení :

Jsem rád, že jsi alespoň uznal, že to byla blbost.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.99  11:22

Pán se nám urazil a zase rozčílil!!!! Kdybych byl ten PAN CHYTRÝ jak říkáš, tak bych asi takovou blbost neudělal a dělal bych všechno perfektně a bezchybně jako ty !!! A že žiješ mi tedy vůbec nevadí, kdo by mě pak poučoval, moje máma o počítačích nic moc neví ........
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.99  11:08

No super, ty tam bez mezer namlátíš xxx vykřičníků bez jediné mezery a ještě si stěžuješ, že za to může MC. Pod sebe by se to psalo, pokud bys to prokládal mezery. Ale víš co, ty jsi tady ten PAN CHYTRÝ. Moc se omlouvám, že jsem si dovolil se ozvat kvůli takové maličkosti a osočovat VÁS, VAŠE NEPOUČITELNÁ DŮLEŽITOSTI. Moc se omlouvám, že jsem tak hnusná povaha, chtějící všechny poučovat. Koneckonců, co je mi po tom, tohle téma stejně moc nenavštěvuju a tobě vůbec nebude vadit, že bude celé rozhozené buď navždy, nebo do té doby, než ho někdo z auto.cz smaže. Tak si to tu užij a sorry, že žiju já.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.99  10:59

Přijde mi spíše, že tady děláš takovou mamku a každého poučuješ ......Příště budu čekat, že když se naloguju do MC, tak se mi objeví hláška od Kinga, ať tam nedávám moc vykřičníků !!! Jestli tě to uklidní, tak jsem to neudělal schválně a myslím, že je to i chyba MC, že se to neřadí pod sebe....
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.99  10:52

No, nevím, možná pokud má cca 25" monitor, tak to nevadí, že je stránka 3x delší, než má být. Já mám 17" a docela mě vadí, že teď budu muset rolovat v "kdo je tady" po liště do té doby, než tvůj geniální vykřičníkový nadpis zmizí. Nepřijde ti, žes udělal kravinu? Tak to pak fakt nevím. To jsem asi rozhozený já, no.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.99  10:41

Hlavně že jsem rozhodil tebe, jsi nějaký podrážděný !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.99  10:23

Ty ptáku, těmi svými vykřičníky jsi rozhodil celé MC. Moc díky.
  • 00 Reagovat !

foto

30.12.99  09:52

« oživení :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…

Bylo by dobré, kdyby se podařilo zase obnovit diskusi k tomuto tématu. Určitě někdo budete mít nějaké zážitky ze zimního cestování a taky nějaké rady, ať už z dovolené něbo odněkud jinud, které můžou pomoci nám ostatním .........takže pište !!
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.99  10:47

« databaze benzinek

na adrese [odkaz] je databaze benzinek a muzete v ni hledat i pomoci mobilu pres SMS dotaz
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  10:52

« Re: Prima TV

nějak to tady umírá :-(, copak nikdo nikam nejezdí ???
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  16:44

hmmmmmmm
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.99  11:07

to byl prehmat...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.11.99  17:44

že se ptáš zrovna tady :-) já bych to zkusil v Toyotě.......
  • 00 Reagovat !

foto

17.11.99  08:15

« Prima TV

Vcera na Prime rikali ze auto roku je Yaris... Slysel to jeste nekdo ???
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.99  10:24

« Re: Vermont

Máš pravdu, nějak jsem se nesháněl po přesných cenách, protože to všechno bude zařizovat rodina v USA. Takže čistě teoreticky to bude stát okolo těch 13 000,- a to už je o trošku dražší než v Evropě, ale zase by to mohlo být zajímavější cestování. Ale největší problém bude asi vízum, pokud ho ještě nemáš, tak stojí cca 2000 na 10let.
    Bližší informace bych mohl říci až po dovči. Zatím se můžeš kouknout na tuto stránku, bude tam určitě vše co potřebuješ !!! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  14:53

Ty ceny jsou opravdu tak nízké, 7500 ??
    Jak dlouho platí a kde se je dozvím ?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.99  20:17

Muzes trochu blize vycislit naklady na ten zbytek? to jest na permice, ubytovani, stravu, dopravu z NY do Vermontu a pod. Asi si nebudes brat sebou lyze, takze i pujcovne tak na tyden. Ono, kdyz se to secte, tak to asi moc lacine nevyjde. Francii ve skromnych podminkach s vlastnim jidlem poridim do 13-15000 pro jednu osobu . To neni zas tak moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.99  22:57

« Re: gde je gdo ???

Tu som :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…