Autoturistika - tipy a rady
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Zpět k tématu
Všem vřele doporučuji výlet bo Benátek, auto musíte nechat na centralním parkovišti za mostem.
Cely den stojí cca 35000lir. Jinou měnu než liry neberou!!! Cestou zpět je dobrá zastávka v Klagenfurtu (Rakousko) a zde navštívit Minimundus,
což jsou zmenšeniny známých staveb, maj tam i Staroměstskou radnici.Vstup je cca 120 ATS.
No a smažák si dáte už u nás doma. -
« Re: oživení :
Pán se nám urazil a zase rozčílil!!!! Kdybych byl ten PAN CHYTRÝ jak říkáš, tak bych asi takovou blbost neudělal a dělal bych všechno perfektně a bezchybně jako ty !!! A že žiješ mi tedy vůbec nevadí, kdo by mě pak poučoval, moje máma o počítačích nic moc neví ........ -
No super, ty tam bez mezer namlátíš xxx vykřičníků bez jediné mezery a ještě si stěžuješ, že za to může MC. Pod sebe by se to psalo, pokud bys to prokládal mezery. Ale víš co, ty jsi tady ten PAN CHYTRÝ. Moc se omlouvám, že jsem si dovolil se ozvat kvůli takové maličkosti a osočovat VÁS, VAŠE NEPOUČITELNÁ DŮLEŽITOSTI. Moc se omlouvám, že jsem tak hnusná povaha, chtějící všechny poučovat. Koneckonců, co je mi po tom, tohle téma stejně moc nenavštěvuju a tobě vůbec nebude vadit, že bude celé rozhozené buď navždy, nebo do té doby, než ho někdo z auto.cz smaže. Tak si to tu užij a sorry, že žiju já. -
Přijde mi spíše, že tady děláš takovou mamku a každého poučuješ ......Příště budu čekat, že když se naloguju do MC, tak se mi objeví hláška od Kinga, ať tam nedávám moc vykřičníků !!! Jestli tě to uklidní, tak jsem to neudělal schválně a myslím, že je to i chyba MC, že se to neřadí pod sebe.... -
No, nevím, možná pokud má cca 25" monitor, tak to nevadí, že je stránka 3x delší, než má být. Já mám 17" a docela mě vadí, že teď budu muset rolovat v "kdo je tady" po liště do té doby, než tvůj geniální vykřičníkový nadpis zmizí. Nepřijde ti, žes udělal kravinu? Tak to pak fakt nevím. To jsem asi rozhozený já, no. -
« oživení :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
Bylo by dobré, kdyby se podařilo zase obnovit diskusi k tomuto tématu. Určitě někdo budete mít nějaké zážitky ze zimního cestování a taky nějaké rady, ať už z dovolené něbo odněkud jinud, které můžou pomoci nám ostatním .........takže pište !! -
« Re: Vermont
Máš pravdu, nějak jsem se nesháněl po přesných cenách, protože to všechno bude zařizovat rodina v USA. Takže čistě teoreticky to bude stát okolo těch 13 000,- a to už je o trošku dražší než v Evropě, ale zase by to mohlo být zajímavější cestování. Ale největší problém bude asi vízum, pokud ho ještě nemáš, tak stojí cca 2000 na 10let.
Bližší informace bych mohl říci až po dovči. Zatím se můžeš kouknout na tuto stránku, bude tam určitě vše co potřebuješ !!! [odkaz] -
« Re: Vermont
Muzes trochu blize vycislit naklady na ten zbytek? to jest na permice, ubytovani, stravu, dopravu z NY do Vermontu a pod. Asi si nebudes brat sebou lyze, takze i pujcovne tak na tyden. Ono, kdyz se to secte, tak to asi moc lacine nevyjde. Francii ve skromnych podminkach s vlastnim jidlem poridim do 13-15000 pro jednu osobu . To neni zas tak moc.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!