Autoturistika - tipy a rady
« Routeplaner
« Re: Normandie a Bretaň
Ta ulice se přesně jmenuje "Allée de Longchamp".
Já jsem parkoval hned na jejím začátku, hned vedle
je dětský vláček. To proto abych to měl blízko na METRO, ale můžete si vybrat lepší místo na přespání někde hlouběji v parku.Parkovat se tam může všude. Jinak na konci parku je i Camping, jsou tam ukazatele směru. -
Místo na dobré parkování ( Bois de Boulogne )leží
na západní straně Paříže.Sjedeš z okruhu na výjezdu Pte de Maillot/La Defense, přejedeš rovně křižovatku a jsi tam. Musíš se směřovat po okruhu na výjezd na dálnici A13 ( pokuď jedeš od severu z dálnice A1 ). Podívej se na to do mapy a napiš
jestli ti to je jasné. -
« Re: Normandie a Bretaň
>Ale našel jsem docela pěkné místo kousíček od >metra. Je to v Bouloňském lesíku, kde se může >parkovat zadara. Sjedeš z okruhu, >zaparkuješ a za deset minut jsi metrem v cenru. >Jestli budeš chtít nějaké info o Paříži, tak jsem >k dispozici. Je to moje nejoblíbenější město na >světě a jezdím tam každý rok autem na výlet.
Jasně, zajímá mě cesta i vlastní Paříž. Kde že je to místečko na parkování (Paříž jsem procházel jenom prstem po mapě .... ZATÍM)
Díky -
Já jsem spal v Hotelu blízko centra asi 100m od
metra za 1200,- na noc ( dvoulůžkáč s příslušenstvím ). Jediný problém je tam s parkováním, jako vlastně v celé Paříži. Ale našel jsem docela pěkné místo kousíček od metra. Je to
v Bouloňském lesíku, kde se může parkovat zadara.
Sjedeš z okruhu, zaparkuješ a za deset minut jsi metrem v cenru. Jestli budeš chtít nějaké info o Paříži, tak jsem k dispozici. Je to moje nejoblíbenější město na světě a jezdím tam každý rok autem na výlet. -
« Re: Normandie a Bretaň pro Bobana
Jestliže se chcete podívat na Luxembourg, je to nejlepší cesta, vyhnete se tak všem poplatkům na
Francouzkých dálnicích. Jinak já sjíždím z E50 ve Forbachu a pak jedu po krásných cestách přes Saint Avold,Fouligny,Méty,Etain,Verdun do Chalons-sur-Mare kde doporučuji krátkou zastávku na prohlídku, dále pak přes Etoges,Sammeron, Meaux a dojedu na Pařížské předměstí Livry. Je to asi o dvě hodiny delší, ale ušetřím cca 1500Kč.
Jinak z Luxembourgu chcete jet asi přes Stenay a Cauroy, že ? Moc pěkná cesta.
a Rakousku? Potřebuji si trochu dopředu naplánovat cestu po Itálii. Jestli máte někdo nějaké jiné novinky a zajímavosti z těchto zemí, pište a pište, ať mě nic nepřekvapí :-)