Autoturistika - tipy a rady

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

18.05.99  11:42

« Ceny naturalu v Rakousku a Itálii ?

Nevíte někdo jaké jsou teď ceny Naturalu v Itálii
    a Rakousku? Potřebuji si trochu dopředu naplánovat cestu po Itálii. Jestli máte někdo nějaké jiné novinky a zajímavosti z těchto zemí, pište a pište, ať mě nic nepřekvapí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.99  11:34

« Re: Routeplaner

Docela dobré stránky, hlavně ta od Opela. Ale vzhledem k tomu, že nemám nervy čekat pár minut na každé kliknutí, používám CD Route 66. Je to trošičku rychlejší.
  • 00 Reagovat !

foto

13.05.99  11:20

« Routeplaner

Někdo se tady ptal na adresu "plánovačů". Sám pouľivám nejčastěji [odkaz] nebo [odkaz] (ten je vąak dost ucpaný a daleko méně podrobný) pokud vás zajímají podrobné mapy německých měst, tak jsou na [odkaz] Zajímavé stránky jsou i [odkaz] kde jsou veąkeré informace o cestování.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.99  11:15

« Re: Normandie a Bretaň

Skvělý, moc děkuju. Napíšu, jak to dopadlo, chceme jet někdy koncem července. Ještě jednou díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.99  11:23

Ta ulice se přesně jmenuje "Allée de Longchamp".
    Já jsem parkoval hned na jejím začátku, hned vedle
    je dětský vláček. To proto abych to měl blízko na METRO, ale můžete si vybrat lepší místo na přespání někde hlouběji v parku.Parkovat se tam může všude. Jinak na konci parku je i Camping, jsou tam ukazatele směru.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.99  10:49

Ahoj. Díky za popis, přesně ta ulice tu není, ale bude to asi jedna z těch okolo Buloňského lesa (parku). Myslíš, že by se tam dalo 2-3 noci přespat ??
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 06.05.99  19:38

« Re: Pallas?

Sorry, je to z www.opel.de, ale uz to zmizlo zo servera. Napisem ti, ako sa tam dostat.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.99  11:49

Místo na dobré parkování ( Bois de Boulogne )leží
    na západní straně Paříže.Sjedeš z okruhu na výjezdu Pte de Maillot/La Defense, přejedeš rovně křižovatku a jsi tam. Musíš se směřovat po okruhu na výjezd na dálnici A13 ( pokuď jedeš od severu z dálnice A1 ). Podívej se na to do mapy a napiš
    jestli ti to je jasné.
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.99  08:05

« Pallas?

Nepodarilo sa mi otvorit tie tvoje mapky - je
    to spracovane z Route66?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.99  11:16

Díky za ochotu, myslím, že bychom tam mohli být asi 3-4 dny a vidět bychom chtěli samozřejmě co nejvíc (myslím, ale že i měsíc by byl málo). Hlavně nevím, jak s tím spaním (jsme studenti), protože i 1200 je až moc. Díky předem.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.99  14:59

Podívám se doma do mapy a zítra ti to přesně popíšu. Na jak dlouho jedeš do Paříže a co chceš
    všechno vidět?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.99  13:07

Posledně se mi to nějak nepovedlo.
    Jasně, zajímá mě cesta i vlastní Paříž. Kde že je to místečko na parkování (Paříž jsem procházel jenom prstem po mapě .... ZATÍM) Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.99  12:36

>Ale našel jsem docela pěkné místo kousíček od >metra. Je to v Bouloňském lesíku, kde se může >parkovat zadara. Sjedeš z okruhu, >zaparkuješ a za deset minut jsi metrem v cenru. >Jestli budeš chtít nějaké info o Paříži, tak jsem >k dispozici. Je to moje nejoblíbenější město na >světě a jezdím tam každý rok autem na výlet.
    Jasně, zajímá mě cesta i vlastní Paříž. Kde že je to místečko na parkování (Paříž jsem procházel jenom prstem po mapě .... ZATÍM)
    Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.99  11:55

Já jsem spal v Hotelu blízko centra asi 100m od
    metra za 1200,- na noc ( dvoulůžkáč s příslušenstvím ). Jediný problém je tam s parkováním, jako vlastně v celé Paříži. Ale našel jsem docela pěkné místo kousíček od metra. Je to
    v Bouloňském lesíku, kde se může parkovat zadara.
    Sjedeš z okruhu, zaparkuješ a za deset minut jsi metrem v cenru. Jestli budeš chtít nějaké info o Paříži, tak jsem k dispozici. Je to moje nejoblíbenější město na světě a jezdím tam každý rok autem na výlet.
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.99  09:26

« Normandie a Bretaň

Bobanovi díky za zajímavou trasu a rady. Nevíte někdo o nejakym levným spaní v Paříži nebo okolí, případně dá se tam někde spát "pod širákem" ???
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.99  10:00

« Re: Normandie a Bretaň pro Bobana

Stojí cca tolik co u nás ! Naposled jsem kupoval
    na ARALce za 21Kč/l !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.99  11:59

Díky za upřesnění, musím to prohlídnout na mapě. Jinak v Lucembursku je prý docela laciný benzín...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.99  14:27

« Re: bubaky n a mytne...

Muchas gracias, za takuto vycerpavajucu odpoved by som Ti mal poslat kaloricke... :))))
    Prestudujem tu uzasnu cestu podla mapy a potom sa Ti pripadne sem este ozvem po nejake rady.
    Zatial D
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.99  10:29

Jestliže se chcete podívat na Luxembourg, je to nejlepší cesta, vyhnete se tak všem poplatkům na
    Francouzkých dálnicích. Jinak já sjíždím z E50 ve Forbachu a pak jedu po krásných cestách přes Saint Avold,Fouligny,Méty,Etain,Verdun do Chalons-sur-Mare kde doporučuji krátkou zastávku na prohlídku, dále pak přes Etoges,Sammeron, Meaux a dojedu na Pařížské předměstí Livry. Je to asi o dvě hodiny delší, ale ušetřím cca 1500Kč.
    Jinak z Luxembourgu chcete jet asi přes Stenay a Cauroy, že ? Moc pěkná cesta.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.99  09:18

Kudy jezdis do te Parize ??
    My planujeme: Norimberk-Saarbruecken-Luxemburg- Riems-Paris, co Ty na to?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…