Autoturistika - tipy a rady
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Aquaparky a jiné ....
Ahoj v nemecku viem o dvoch kde som bol
Movieworld - pri Wuppertale (asi 50 km), vstupenka v 1997 stála 35 DM, ale ked odchadzas predloz ju u okienka a oni ti daju poukazku na 10 DM za ktorú si mozes daco v parku kupit. Inac je to tam bohovske.
Phantasialan - je tiez pri Wuppertali, vstupenka neviem kolko stoji (zabudol som), ale oplati sa ti tam ist.
V Rakusku som bol len v Pratri a to iste musis vidiet je to tam super.
V Nedaleko Rakuskzch hranic s Talianskom v mestecku LIgnanao je perfektný park Aquaspalsh, nieje velmi drahy a odparucam ti tam ist po 15:00. CAU! -
« Zatmeni
Ja jsem byl Praze a celyho zatmeni mam prd, protoze lilo jako z konve. Nevidel jsem nic ani v televizi, protoze jsem hakoval v praci. Nic natocenyho taky nemam, videl jsem jen obrazek v novinach. Kdyby se nasla dobra duse, ktera ma zatmeni natocene, pripadne nejake fotky z pasu totality a byla by ochotna se podelit o zazitek, poslete mi info na galaxi@atlas.cz. Diky. -
« Re: Zatmeni (to Radimbo)
Ty srpecky jsou jednoduchy. Skvirky mezi listim fungujou v podstate jako cocka ve fotaku, tzn obraceji obraz a promitaji ho na zem. Kdyz se pod nejakej strom kouknes ted, tak uvidis kolecka. Neni to tim, ze vsechny svirky mezi listim by byly kulaty, ale je to jenom promitnutej obraz slunce. -
« Re: Zatmeni
Jo, tech mesicku na zemi pod listim jsem si vsiml (resp. byl jsem na ne upozornen), mam je natocene. Myslim, ze ta atmosfera byla vsude zhruba stejna: Potlesk, vykriky nadseni a tak. Nahrat ? Zalezi odkud ses ? Ja jedu zitra na 2 tydeny do Brna na dovolenou. Kameru (Hi8) s natocenym materialem budu mit s sebou, ale zase nevim, jestli ti tech par sekund stoji za to, se hnat nejam daleko. Podobne (a kvalitnejsi) obrazky v digi-kvalite urcite lze nahrat i z TV. Ale jak rikam, jestli to mas blizko a fakt to ches, mne je to fuk. Ale na drate jsem jeste tak dve hodiny, pak zase az koncem srpna. Cau.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!