Autoturistika - tipy a rady

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  11:03

« Re: Aquaparky a jiné .... pro Radimba

Díky Jirko, budu čekat na nějaké info ........
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 26.08.99  13:17

« Re: Pallas, whera are you?

RnaliM, som tu, len teraz nemám moc času ... ale ozvem sa! Napíš zatiaľ, ako bolo! Boli si aj na Stifserjochu? Stálo to za to? A Col de Tende? Alebo budú aj fotky ????
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  12:05

« Re: Aquaparky a jiné .... pro Radimba

Nezapomněl jsem na ty aquaparky, jenom nemůžu dohnat toho člověka, co se tam cachtal, tak ještě vydrž .... Jestli si vzpomínáš, před prázdninama jsem z Tebe tahal rady ohledně cesty do Paříže a po Francii. Ještě jednou moc děkuju. Nakonec to dopadlo trošku jinak, ale bylo to moc dobrý. Trasa: Č.Budějovice-Luxembourg-Aarlon-Stenay-Re… jsme ve F1)-Rouen-Caen-Bayeux-St.Michel-St. Malo-Brest-Nantes-La Rochelle-Bourges-Besancon-Basel-a domu. Celé za 19 dnů, značení ve Francii mi přišlo docela zmatené, hlavně v okolí velkých měst. Jakmile něco zjistím (Aquapark) určitě napíšu. Jirka
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  15:55

« Re: Chorvatsko - Plitvicka jezera

Pokud máš málo marek tak u moře celkem běžně mění české koruny, vyjde to prakticky na stejno jako kdybys měnil marky. Loni v Trpaju brala koruny přímo Banka Dubrovačka, letos v Primoštenu pouze jeden soukromník u "hotelů" jinak nikdo i když všichni měli CZK na kurzovním lístku.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  15:19

Jedes -li pres Retz, potom vem benzin u Aralu na zacatku Znojma. Retz je mirne stranou od Hati. Benzin neber v Rakousku. Jestlize mas marky vem ve Slovinsku, vrati ti ale asi nejake jejich tolary, jinak bys mel vydrzet az do Chorvatska. V kazdem pripade si tam vymen prachy na kuny, jinak te u pumpy oberou. U hranic men jen nezbytne mnozstvi, u more men tam kde je nejlepsi kurz. Male soukrome smenarnicky davaji lepsi kurz a bez provize. Chorvatsky benzin i nafta (INA) jsou perfektni, neni treba se bat.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  12:28

Jeste jsem se chtel zeptat, kde tankovat benzin. Jednak naposledy u nas (kdyz stihnu ten Retz, predpokladam, ze v Hatich je nejaka benzinka), a pak po ceste, kdyz mam dojezdnost nejakych 600 km.
    Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  09:51

« Re: Návrat z Chorvatska

jo kolem cetiny jsme jeli. Jeli jsme i do hor. Tam je teda bída.
    Asi pojedu jeste koncem zaří znova. Je to docela fajn.
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.99  15:33

« Pallas, whera are you?

Pallas, mám pre teba odloženú flašku Cabernetu - za všetky tipy a rady. Som doma z Nice síce už dva týždne, no nemal som zatiaľ žiadny čas odpísať...
    Bolo to super!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  15:06

V Omiši je krasny kousek usti Cetiny. Kdyz se jede seshora z hor, je to krasny pohled. Projeli jste si udoli podel Cetiny? Je to docela zajimave.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  14:07

Byl jsem v Omiši. Ale byl jsem jen ubytován. Omiš mně moc nezaujal. Málo služeb turistům. Ubytování mě stálo 16DEM na osobu a noc. Normálně manželská postel se skříněma, kuchyňský kout s ledničkou a sporátek, koupelna a záchod, terasa. Celkem slušně vybavené. Jak jsem viděl v jaké šopě spí oni tak jsem byl rád. Jezdili jsme každý den jinam. Duborovník, Makarska, Tučepi, Podgora, živogošče, baška voda, Brela, Split apod.
    Řekl bych že nejehzčí a nejkrásnější koupání bylo na Tučepi.Opravdu nejčiščí moře. Noční život už na Makarské. Baška voda je něco mezi tím.
    Ceny byly šílené benzín vyšel za 21 Kč (natural 95). Jinak 1,5 litrová voda na 35 kč, 2 litrová sodovka v plastu na 80 kč. To je šílený peníz. Pivo jak kde, většinou za 50kč. Jeli jsme na Ostrov Brač (bol)za 375 kč na hlavu. 5 Ryb, chleba,salát a neomezeně pití, včetně slivovice. Oficiálně výlet stojí 450 kč. My jsme byly čtyře a proto jsme to měli levnější. Výlet byl z Omiše.
    Policajti stáli v obci. Zastavaili mě a táhl z nich alkohol. Dal jsem jim pivo a pustili mě dále. Jinak měří všude. Rakouské dálnice jsem projel rychlostí 160 - 170 km/h. České 150-160km/h. Slovinsko do 100 km/h.Chorvatsko když se zadařilo tak jsem zařadil pětku. Jinak spousta aut.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  09:40

Muzes trochu popsat, kde jsi byl, zkusenosti s policii, pripadne mista ktera jsi navstivil (mimo Plitvic a Krku - o tech vime). Zajimaly by me trasy, mozne prujezdy, objizdky a pod. Dale treba cenove relace, vylety lodi a pod. Ja jezdim zasadne na zacatku prazdnin, potom uz nemam srovnani.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  09:30

« Re: Karlštejn

Frickové jsou všude, jeden frajer vedle druhého, kdyby se aspoň uměli chovat slušně.........
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  09:04

24.7.1999. Bylo tam spousta Němčourů, ale někteří také nešli dovnitř. Asi se jim to zdálo moc drahý!
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.99  08:11

« Návrat z Chorvatska

Absolvoval jsem cestu do Chorvatska a zpět.
    Jednoduše. Krásné moře, krásná příroda, památky, plitvice super, krky taky, dubrovník byl zajímavý.
    Nejhorší jsou policajti a cesty.
    Čechy za 2.30 hod.
    Rakousko za 3.30 hod.
    Slovinsko za 1 hod.
    Zbytek do 14 hodin Chorvatsko.
    Bouračky, zácpy, déšť a svinstvo na oknech. No hrůza. Doporučuji jet Čechy a rakousko přes noc. Choratsko za vidoka. Ve tmě to vypadá jako v divočině.
    Jinak díky Martene za dobré rady.
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.99  18:59

« Zimni dovolena

Leto pomalu konci, uz premyslite kam na zimni dovolenou. Mate nejaky dobry tip do Alp?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  18:59

« Re: to: Marten

někdy v roce 2003, teď přesně nevím :-( ,ale to má ještě čas ..............
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  18:25

« Re: to: Marten (Radimbo)

Dik za optani, koukl. Ale na zivo je to urcite lepsi. Na Madagaskar asi nepojedu. Je to daleko, mamina by chtela urcite taky, jak ji znam a to by byla dost draha sranda. A kdy bude zatmeni na Madagaskaru? Na druhou stranu ten Madagaskar by mohla byt docela fajn dovolena.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  14:27

kdys tam byl naposledy ???
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  14:25

Vstupné je 200,-Kč dospělí a 100,- studenti !!! Docela drahý, co?
    Prohlídky jsou kazdou pul hodinu.
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.99  13:34

« to: Marten

Tak co Martene, už jsi se koukl na ty odkazy o zatmění ??? Pojedeš na Madagaskar :-)???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…