AUDI - vše, co k ní můžete říct
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Audi
-
pepek79 04.06.11 23:41
« levné díly
S těma internetovejma obchodama se roztrh pytel.Ale je fakt, že je to výhodnější než v normálnim krámě nebo servisu.Souhlasim s kolegama, že Bosal stojí za starou bačkoru a některý ty polský taky.Já sázim už nějakou řádku let na osvědčenej Walker.Co jsem tak koukal na netu, tak jsou asi nejlevnější tady [odkaz] dávaj 4 roky záruku a to jsem nikde jinde nenašel. -
pepek79 14.04.11 08:28
« vejfuk
Máte někdo zkušenost s tímto dodavatelem www.vyfukovesystemy.cz ?Koukal jsem, že maj hodně dobrý ceny výfuků na naše auta a hlavně to nejsou žádný poláci, ale značový originály.Já měl nějakýho poláka a vydržel mi přesně rok a půl, tak jsem si řekl, že si připlatim za kvalitu a koukám, že tady je to skoro za tu samou cenu co jsem kupoval to šitózního polmostrowa nebo jak se to jmenovalo."
-
"-- skrytý --" 24.01.10 02:24
« Audi A 6 Avant 2,5Tdi,132kw tiptronic
nemate nekdo zkusenosti s automatickou prevodovkou,dnes jsme prijeli domu po kratke projizdce a bez sebemensi kolize jsme zastavili u domu asi po dvou minutach jsme chteli odjet ale auto se ani nehlo motor sel do otacek ale kola se netocila pak jsem zjistil pod autem vytekly olej z prevodovky ale vubec mne nenapada jak mohl vytect nemate s timto problemem nekdo zkusenost a co musim ted udelat aby bylo auto opet v poradku diky za odpoved -
PavelK_ 09.08.09 15:53
« Re: Re: Audi A3
Pořád nechápu, o co vám jde? O brzdy, rozvody, filtry nebo o plechařinu? Dám ti námět, zjisti si ceny techto dílů:
071115562C
1K0127434B
1K0129620
1K1819653B
N 90813202
5K0698151
Ve stejném servisu budou pro všechny značky koncernu stejné, mimochodem jsou to všechny čtyři filtry, olejová zátka a přední desky. -
"-- skrytý --" 09.08.09 13:54
« Re: Re: Audi A3
Nie všetky súčiastky sú zas tak rovnaké ako sa zdá, sú síce postavené na rovnakom základe, ale niektoré "technické drobnosti" sú u Audi odlišné a stojí to peniaze...
Ja si myslím, že pri bežných verziách (napr 1,6MPI, 2,0TDI)bude rozdiel v cene nahraných dielov malí, ale keď si priplatíš nejaký nadštandard a ten sa pokazí tak ceny opráv a súčiastok budú podstatne vyššie ako pri VW či Škode. -
"-- skrytý --" 09.08.09 10:36
« Re: Audi A3
beru to s pohledu značky. Vím, že OII, Golf a Audi A3 jsou v základu totožné, ale náhradní díly na jednotlivá auta jsou stejně různě drahá ne? Nebo nemusí být?:)
Kohokoliv jsem se ptal (automechanici; lidi, kteří dováží auta...), tak říkali, že náhradní díly na audi jsou o 30 - 50% dražší než třeba na OII. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli to je pravda...
CO se týká ceny za pojištění apod, to je jasný, že Audi je 100% dražší a s tím se musí taky počítat:) ale nechtěl bych třeba platit za součástku 20tis u Audi když tu samou bych pořídil na OII za třeba 13tis :-!
Děkuju moc za odpověď! -
wikinko 08.08.09 18:17
« Re: A4 1,8i spadlá spona hadice chl. kapaliny
co znamena lakava cena? ak je to menej ako 30t Ck, tak je lakava, ak je to len o trochu viac tak nebrat. extremne kazive auto s hlinikovymi napravami, ktore to uz po 12 rokoch maju urcite za sebou. takych prekvapeni ako s tou hadickou budes s tymto autom zazivat dost vela a casto...
nabízím tyto doplňky za skvělý ceny, v případě zajmu piště nebo rovnou objednávejte
www.msdoplnky.webnode.cz
Martin :-)