AUDI - vše, co k ní můžete říct
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Audi
-
« Re: Audi A8
Vzhladom na to, ze zakladny motor do A8 je 2.8, myslim si, ze 3.7 az taky lenoch nebude. Pokial 0-100 za 8.1s (resp. 8.6 quattro) nepovazujes za lenocha.
Ak mas moznost kupit ho za rozumnu cenu, tak by si nemal moc spekulovat, obzvlast ak nemas moc z coho vyberat. -
« Audi A8
Mohl by někdo poradit? Mám zájem a možnost koupit Audi A8 s motorem 3.7 V8. Je to model 2001, najeto asi 30t.km. Tak bych jen rád věděl, není-li lepší rovnou 4.2? Netoužím po extra výkonech, ale taky nechci lenocha. Rád přivítám jakoukoliv informaci a radu. Děkuji -
« Re: likvidace pojistné události
Čau, existuje varianta, že ti pojišťovna vyplatí paušální částku, ale je nutný si předem zjistit kolik tě bude stát oprava a pak se rozhodnout. Nepočítej s tím, že na tom vyděláš - spíš naopak. U nás to zatím bohužel funguje tak, že poškozenej je na tom vždycky blbě, pokud v tom neumí chodit. Pokud si necháš auto napřed spravit a pak zaplatit pojišťovnou, odečtou ti kde co, včetně zhodnocení opravou a nebudeš se stačit divit. Nikoho nezajímá, že by jsi s těma původníma plechama jezdil ještě kdovíjak dlouho... máš nový, tak si na ně doplať! V každým případě si pořádně zjisti na co všechno máš s povinnýho bručení nárok a co nabízí konkrétní pojišťovna té ženské. Sami ti to taky asi nepoví, spíš bude lepší je oťuknout z pozice potencionálního zákazníka a pak jednat. Držím palce a přeju dobrý nervy!
-
« likvidace pojistné události
Ahoj všem. Nemáte náhodou někdo zkušenosti s pojišťovnou? Mám Audi 80 typ B3 z roku 91 a před třemi dny mi to narvala do "zadku" jedna řidička s Fronterou. Odhad opravy v neautorizovaném servisu je kolem 60.000,- (čirou náhodou tam ona pracuje). Co mám dělat dál? Nemám se obrátit na autorizovaný servis? Nebudu pak muset něco doplácet z důvodu, že by mi dala pojišťovna míň, než kolik bude oprava stát? V těchto věcech jsem fakt amatér, poraďte mi, prosím. Děkuji. -
« Re: nakup...
No S2ka zni dobre. Ale chce to zjistit hodinovou sazbu na S2ku v servisu audi. Jinak preskoceni pangejtu muze mit fatalni nasledky nebot predni naprava je delana prevazne z hliniku. Neda se to nikde sehnat, ani v Reichu. Pak zbyva jen objednat nove. Jo a predni naraznik je taky sranda,
kvuli chladicum je unikatni a z nouze se tam da dat jen z Cabria ale i ten se blbe shani a novej je srandovne drahej. O S2kovym nemluve. -
« Re: rozdil 1.6 / 1.8
To Paia: ja kdyz mel audi 80 1.8S, tak sem tam daval original svicky audi (bila krabicka s emblemem audi/VW) Tyto svicky ale nedela Bosch nybrz BERU a daji se koupit u MCD v Praze za tretinovou cenu a lisi se pouze krabickou, BERU je modra a na svicce je namisto emblemu audi napis BERU. Pri blizsim ohledani jsem zjistil ze i ta krabicka je naprosto stejne delana. Jo a oznaceni hodnot je naprosto stejne(stejne vyrazene, stejny druh i rozmer pisma)-dela to jedna fabrika. Byly 3polove(mely kolem dokola tri dzindziky:-), menil jsem po 30000km. -
« Re: Rádio Audi Concert
AS-auto store. Je tam proto ze kdyz vjedes mimo dosah svych nastavenych stanic, tak pridrzenim se rozbehne automaticke hledani a ulozeni prvnich 6ti(nebo kolik mas predvoleb) stanic do predvolby pod AS. Pak budes mit navoleny svoje stanice pod UKV, pripadne UKV 1,2atd,paklize radio ma vice sad, dale pod MV a LV. Zde zalezi jak ktery radio je vybaveny. No a k tomu jeste pod AS ty aktualni stanice co si radio nalado samo.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!