AUDI - vše, co k ní můžete říct

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Audi

• 00 Reagovat !

foto

10.12.01  11:06

« Audi A6

Panove,nevite nahodou neco o A6 100 z roku 95?Je to obsah 2.8. Jde mi o spotrebu,na co si dat pozor,jestli odchazi elektronika atd.Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.01  14:16

« Re: Audi A8

Vzhladom na to, ze zakladny motor do A8 je 2.8, myslim si, ze 3.7 az taky lenoch nebude. Pokial 0-100 za 8.1s (resp. 8.6 quattro) nepovazujes za lenocha.
    Ak mas moznost kupit ho za rozumnu cenu, tak by si nemal moc spekulovat, obzvlast ak nemas moc z coho vyberat.
  • 00 Reagovat !

foto

05.12.01  22:23

« Audi A8

Mohl by někdo poradit? Mám zájem a možnost koupit Audi A8 s motorem 3.7 V8. Je to model 2001, najeto asi 30t.km. Tak bych jen rád věděl, není-li lepší rovnou 4.2? Netoužím po extra výkonech, ale taky nechci lenocha. Rád přivítám jakoukoliv informaci a radu. Děkuji
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.11.01  11:26

« Audi 90 2,8 quattro

Zdar lidi, prosim o radu,mate nekdo zkusenosti s Audi 90 2,8 quattro r.v. 92 ci neco podobneho? Jak tojezdi,jaka je spolehlivost, kolik to zere, co na tom nejvic odchazi a tak.. Dikas moc za kazdej postreh!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.01  00:00

« Re: likvidace pojistné události

Čau, existuje varianta, že ti pojišťovna vyplatí paušální částku, ale je nutný si předem zjistit kolik tě bude stát oprava a pak se rozhodnout. Nepočítej s tím, že na tom vyděláš - spíš naopak. U nás to zatím bohužel funguje tak, že poškozenej je na tom vždycky blbě, pokud v tom neumí chodit. Pokud si necháš auto napřed spravit a pak zaplatit pojišťovnou, odečtou ti kde co, včetně zhodnocení opravou a nebudeš se stačit divit. Nikoho nezajímá, že by jsi s těma původníma plechama jezdil ještě kdovíjak dlouho... máš nový, tak si na ně doplať! V každým případě si pořádně zjisti na co všechno máš s povinnýho bručení nárok a co nabízí konkrétní pojišťovna té ženské. Sami ti to taky asi nepoví, spíš bude lepší je oťuknout z pozice potencionálního zákazníka a pak jednat. Držím palce a přeju dobrý nervy!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.01  12:22

Obávám se, že za tuhle sumu těžko... nevim.
  • « 00 Reagovat !

foto Kolik80

Kolík80 23.11.01  10:55

Neni lepší za tyhle peníze koupit na papíry jinou, teoreticky nebouranou...
  • 00 Reagovat !

foto

22.11.01  17:14

« likvidace pojistné události

Ahoj všem. Nemáte náhodou někdo zkušenosti s pojišťovnou? Mám Audi 80 typ B3 z roku 91 a před třemi dny mi to narvala do "zadku" jedna řidička s Fronterou. Odhad opravy v neautorizovaném servisu je kolem 60.000,- (čirou náhodou tam ona pracuje). Co mám dělat dál? Nemám se obrátit na autorizovaný servis? Nebudu pak muset něco doplácet z důvodu, že by mi dala pojišťovna míň, než kolik bude oprava stát? V těchto věcech jsem fakt amatér, poraďte mi, prosím. Děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.01  12:10

« Re: Audi 100 doutník

Mam spoustu zkusenosti a vim kam kouknout, kde tlaci bota a na co dat bacha, faktem je ze to bylo draze zaplaceny. Pokud nekdo potrebujete info o 100 a jeste v D ozvete se.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  16:00

« Re: nakup...

Tohle jsem si rikal taky, jenze v servisu si proste nevyberes. Jinak jsem jeste uvazoval o A100 se starou A6-tkovou kastlou (rocnik '91 a vyssi).
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  15:56

« Re: nakup...

No S2ka zni dobre. Ale chce to zjistit hodinovou sazbu na S2ku v servisu audi. Jinak preskoceni pangejtu muze mit fatalni nasledky nebot predni naprava je delana prevazne z hliniku. Neda se to nikde sehnat, ani v Reichu. Pak zbyva jen objednat nove. Jo a predni naraznik je taky sranda,
    kvuli chladicum je unikatni a z nouze se tam da dat jen z Cabria ale i ten se blbe shani a novej je srandovne drahej. O S2kovym nemluve.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  15:47

« Re: rozdil 1.6 / 1.8

To Paia: ja kdyz mel audi 80 1.8S, tak sem tam daval original svicky audi (bila krabicka s emblemem audi/VW) Tyto svicky ale nedela Bosch nybrz BERU a daji se koupit u MCD v Praze za tretinovou cenu a lisi se pouze krabickou, BERU je modra a na svicce je namisto emblemu audi napis BERU. Pri blizsim ohledani jsem zjistil ze i ta krabicka je naprosto stejne delana. Jo a oznaceni hodnot je naprosto stejne(stejne vyrazene, stejny druh i rozmer pisma)-dela to jedna fabrika. Byly 3polove(mely kolem dokola tri dzindziky:-), menil jsem po 30000km.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  15:38

« Re: A4-motor 1,8T - poradte mi s pojistenim

To Macho: pocitej tak 5% z ceny noveho vozu.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  15:36

« Re: Rádio Audi Concert

No a jeste jednou. Kdyz se tam ty stanice ulozi a jsi v rezimu AS (melo by to svitit na displeji), tak si zde pak muzes hledat a ukladat sam podle sebe.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  15:31

Shrnu-li to, je to tam kvuli tomu aby jsi si nemusel rozhazet sve vlastni predvolby, kdyz jsi nekde daleko od domova. Funguje ale jen na UKV.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  15:27

AS-auto store. Je tam proto ze kdyz vjedes mimo dosah svych nastavenych stanic, tak pridrzenim se rozbehne automaticke hledani a ulozeni prvnich 6ti(nebo kolik mas predvoleb) stanic do predvolby pod AS. Pak budes mit navoleny svoje stanice pod UKV, pripadne UKV 1,2atd,paklize radio ma vice sad, dale pod MV a LV. Zde zalezi jak ktery radio je vybaveny. No a k tomu jeste pod AS ty aktualni stanice co si radio nalado samo.
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.01  08:45

« Ahoj, ahoj, ahoj.

Ahoj lidi. Nevite proc se kazdej den rano musim holit?
  • 00 Reagovat !

foto

29.10.01  21:15

« Rádio Audi Concert

Ahoj,
    nevíte někdo, k čemu je na tomto rádiu tlačítko AS? Díky, Rosťa.
  • 00 Reagovat !

foto

29.10.01  15:12

« Díly na Audiny

Ahoj lidi pořídil jsem Audi 80 bé3, je to sice starší kárka, ale stále dost dobrá, poraďte pleaz kde se dají v Brně, nebo okolí sehnat levně ND.
  • 00 Reagovat !

foto

25.10.01  17:15

« A4-motor 1,8T - poradte mi s pojistenim

Ahoj vsichni, uvazuju o koupi A4, 1.8T. netusite kde se pohybuje rocni havarijni
    pojistne? Díky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…