AUDI - vše, co k ní můžete říct

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Audi

• 00 Reagovat !

foto

02.06.99  15:29

« S8

Četl jsem v Anonnci prodej: AUDI S8, asi 1 rok stará, absolutně plná výbava vč. nezávislého top., solární střecha, xenony, a další nej.... 2.500.000 Kč. můžeš si vybrat!
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.99  10:19

« AUDI S8

Tak jsem koukal tady na auto.cz do katalogu vozu, kolik stoji S8ka.... Cena nebyla uvedena :))))) Typuju kolem trech melounu... Tohle auto me naprosto fascinuje, zvuk te 4.2ky je jako kdyz se pred vama zjevy Petruska Faltynova (to se mi stalo vcera) :))))) To auto je pro me vrchol dokonalosti, i kdyz jsem nemel a asi ani nebu mit tu moznost si ho vyzkouset. Vychytany byly ty honicky s S8kou v Roninovi, jinak ten film nebyl nic moc... Nevite co S8ka stoji, abych mohl vytypovat tu spravnou bankovni prepazku???? :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.99  16:18

« Re: Rychly limo

Rychla limuzina je asi to nejlepsi co existuje, pokud clovek bere v potaz stranku bezpecnosti (sportaky nemaji dobre crash-testy) a prakticnosti. Pozitek jizdy ve sportaku nicmene je ponekud odlisny. Ja sam si sportak asi nikdy nekoupim zde 2 duvodu: Audi A8/S8 je firemni (i rodinny:-) auto, zena ma svoje auto, a treti auto = sportak, bych nemel kde parkovat... Jinak si ale treba klidne koupim pro ryzi "fun-jizdy" budouci Audi TT kabriolet, sportak a zabavne auto v jednom. Pokud jedu firemne Praha-Ostrava-Praha v jednom dni a v tom je 8 hodin jednani, nemam chut na sportak, ale dokonalou limuzinu, pokud se jedu projet o vikendu k vode, Audi TT je snad to prave...
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.99  15:42

« Re: Audi Sport Quattro

Jedine, že by jsi se u mě stavil a mrknul se na to. PS: Je jich opravdu jen pár
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.99  13:49

« Re: Rychly limo

Ne.
    ;-)))))))))
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.99  10:57

« Rychly limo

Nazdar chlapi, pisu sem prvne a vsechny vas zdravim. Volvisto fakt s tebou souhlasim ta nova S8 bude super. Ale me stejne asi nejvic bere BMW M5 - co tomu rikas? (400HP / 0-100 5.3s). No a ted v poslednim AutoForum jsem cetl ze AMG pripravuje nejen svoji verzi pro S-klasse S55 AMG ale dokonce SL75 AMG (525HP / 0-100 4.8s ma mit omezovac az na 300km/h)!!! ale ta bude cenove asi nekde uplne jinde. Myslim ze sportaky jsou skvely a rychly ale kdyz je to jeste navic krasna poholdna limuzina tak je to fakt to pravy orechovy. Co?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.99  18:44

« Re: Audi Sport Quattro (

Mas nejaky navrh na reseni?
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.99  17:38

« Re: Audi Sport Quattro (

Nemůžu, mám je totiž na papíře a nemám scaner.
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.99  17:13

Myslím, že mám doma pár snímků tohohle auta, jestli bys měl zájem.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.99  22:18

Jo byl..byl
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.99  21:29

Byl to základ pro rally "B"?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.99  21:14

Vyrabelo se mezi 1983-1986, vykon asi 306 ks..
  • 00 Reagovat !

foto

27.05.99  15:16

« RE: AUDI V8- 3.5 TDI

To by mně nikdy nenapadlo. Víš přece že každá tryska je napojená na stejnou "trubku = rail", tak jsem to myslel. A ten Haldex: Fakt nejsem machr na diferenciály, a určitě nebude problém ho tam nějak přidat, s tím, at´si poraděj u AUDI/VW(vždyt´je to jedno)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.99  15:06

« Re: AUDI V8 - 3,3 TDI

Ty si asi váľně blbej. Sorry, ale tohle je i na mě uľ moc. To si jako myslíą ľe to stříká do vąech válců současně??? Od čeho myslíą ľe tam jsou elektromagneticky ovládaný trysky? Chlape prober se, a uvaľuj neľ něco plácneą. To samý platí i o tom "elektronickym diferenciálu".
  • 00 Reagovat !

foto

27.05.99  14:40

« Re: Haldex u AUDI

Když dokázali elektronickou cestou udělat EDS, resp. Haldex, vysvětli mi prosím, proč by nešel naprogramovat do elektroniky něco jako diferenciál.
  • 00 Reagovat !

foto

27.05.99  14:38

Protože systém UIS dávkuje do válců jednotlivě, ale C R má celou vstřikovací jednotku propojenou
  • 00 Reagovat !

foto

27.05.99  14:34

« Bez nadpisu

Uved alespoň rok výroby, nebo výkon apod ....
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.99  19:20

« Audi Sport Quattro

Beru jakekoliv informace o tomto audi, pripadne je tu nekdo kdo ho vlastni??
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.99  18:56

Proč myslíą? U Comon-Railu je dávkování paliva daleko přesnějąí neľ můľeą potřebovat. Principielně je to dost podobnej systém jako vícebodovej vstřik u benzínu. Jen se stříká do válce a ne do sacího kanálu. Navíc můľeą dělat modulovanej předvstřik a případně dodatečnej vstřik, coľ je, pokud vím, podmínka pro ten novej systém "spalování sazí".
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.99  18:51

« Re: Haldex u AUDI

Coľe?!?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…