AUDI - vše, co k ní můžete říct
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Audi
« AUDI S8
Tak jsem koukal tady na auto.cz do katalogu vozu, kolik stoji S8ka.... Cena nebyla uvedena :))))) Typuju kolem trech melounu... Tohle auto me naprosto fascinuje, zvuk te 4.2ky je jako kdyz se pred vama zjevy Petruska Faltynova (to se mi stalo vcera) :))))) To auto je pro me vrchol dokonalosti, i kdyz jsem nemel a asi ani nebu mit tu moznost si ho vyzkouset. Vychytany byly ty honicky s S8kou v Roninovi, jinak ten film nebyl nic moc... Nevite co S8ka stoji, abych mohl vytypovat tu spravnou bankovni prepazku???? :)))) -
« Re: Rychly limo
Rychla limuzina je asi to nejlepsi co existuje, pokud clovek bere v potaz stranku bezpecnosti (sportaky nemaji dobre crash-testy) a prakticnosti. Pozitek jizdy ve sportaku nicmene je ponekud odlisny. Ja sam si sportak asi nikdy nekoupim zde 2 duvodu: Audi A8/S8 je firemni (i rodinny:-) auto, zena ma svoje auto, a treti auto = sportak, bych nemel kde parkovat... Jinak si ale treba klidne koupim pro ryzi "fun-jizdy" budouci Audi TT kabriolet, sportak a zabavne auto v jednom. Pokud jedu firemne Praha-Ostrava-Praha v jednom dni a v tom je 8 hodin jednani, nemam chut na sportak, ale dokonalou limuzinu, pokud se jedu projet o vikendu k vode, Audi TT je snad to prave... -
« Rychly limo
Nazdar chlapi, pisu sem prvne a vsechny vas zdravim. Volvisto fakt s tebou souhlasim ta nova S8 bude super. Ale me stejne asi nejvic bere BMW M5 - co tomu rikas? (400HP / 0-100 5.3s). No a ted v poslednim AutoForum jsem cetl ze AMG pripravuje nejen svoji verzi pro S-klasse S55 AMG ale dokonce SL75 AMG (525HP / 0-100 4.8s ma mit omezovac az na 300km/h)!!! ale ta bude cenove asi nekde uplne jinde. Myslim ze sportaky jsou skvely a rychly ale kdyz je to jeste navic krasna poholdna limuzina tak je to fakt to pravy orechovy. Co? -
« RE: AUDI V8- 3.5 TDI
To by mně nikdy nenapadlo. Víš přece že každá tryska je napojená na stejnou "trubku = rail", tak jsem to myslel. A ten Haldex: Fakt nejsem machr na diferenciály, a určitě nebude problém ho tam nějak přidat, s tím, at´si poraděj u AUDI/VW(vždyt´je to jedno) -
« Re: AUDI V8 - 3,3 TDI
Ty si asi váľně blbej. Sorry, ale tohle je i na mě uľ moc. To si jako myslíą ľe to stříká do vąech válců současně??? Od čeho myslíą ľe tam jsou elektromagneticky ovládaný trysky? Chlape prober se, a uvaľuj neľ něco plácneą. To samý platí i o tom "elektronickym diferenciálu". -
« Re: AUDI V8 - 3,3 TDI
Proč myslíą? U Comon-Railu je dávkování paliva daleko přesnějąí neľ můľeą potřebovat. Principielně je to dost podobnej systém jako vícebodovej vstřik u benzínu. Jen se stříká do válce a ne do sacího kanálu. Navíc můľeą dělat modulovanej předvstřik a případně dodatečnej vstřik, coľ je, pokud vím, podmínka pro ten novej systém "spalování sazí".