AUDI - vše, co k ní můžete říct
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Audi
-
-
hroch 1958 08.08.09 16:59
« A4 1,8i spadlá spona hadice chl. kapaliny
Poradí nějaká dobrá duše??? mám možnost koupit A4 1,8i, r.v. 1997, serviska, auto v cajku, motor přede, všechno se zdá OK...až na to, že sem zkusil vytočení na 2,5 tis. ot. a pak razantní odpich ze stoje. Spadla spona od hadice chlazení a vytekla chl. kapalina. Může to být důsledek skryté závady na motoru nebo jenom blbá náhoda?? Auto předtím najelo ze stavu se studeným motorem asi 5 km. Please...HELP xD xD cena auta je lákavá -
"-- skrytý --" 08.08.09 09:12
« Re: Audi A3
Ahoj, díky moc za odpověď. Strašně rád bych si koupil Audi A3, ale všichni mě odraďují kvůli ceně náhradních dílů. Že jsou cca o 50% vyšší. CO se týká škrábance, tak by to platila pojišťovna :-). Hlavně se mi jedná o to co se na Audi nejvíc kazí a kolik to oproti OII je více peněz. Srovnávám to s OII protože druhá volba je právě ona ;-\.
Díky moc za odpovědi!
-
PavelK_ 07.08.09 20:44
« Re: Audi A3
Ale naopak, dá se to srovnávat s OII. Pokud ti jde o to, co se skrývá pod karoserií, tak jsou ceny shodné, jde jen o to, za kolik to který prodejce nabízí. Pokud se staneš účastníkem nějakého toho škrábance, tak tě to (nebo pojišťovnu), bude stát ve většině případů víc. -
"-- skrytý --" 23.05.09 23:49
« dotaz
Mam A4,rok 2005,dvoulitr,diesel. Problem je pri startovani zahrateho motoru. Za studena se to nikdy nestane ,ale u zahrateho motoru se pri startu ozve z mista mezi rychlostkou a motorem takove neprirozene zarachoceni.Za studena nikdy,jen za tepla.Vite-li nekdo co to muze byt,dejte vedet,dekuji.Starterem to neni. -
« airbag & servies
Zdravim, zajimalo by me, jak dlouho by mela svitit po otoceni klickem kontrolka airbagu. Me zhasina asi po 5 vterinach, ale uz se mi jednou stalo, ze nezhasla vubec, diagnostika pak hlasila velky odpor v roznetce bocniho airbagu. Ma s tim nekdo zkusenosti? Mam a4 avant tdi, rocnik 2000, ale zatim jenom kratce, takze by me jeste zajimalo, jestli existuje v Praze nejaky solidni servis, kde by rozumeli audinam a meli trosku lidovejsi ceny, nez co jsem videl na webu u autorizovanych servisu. Diky.