AUDI - vše, co k ní můžete říct

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Audi

• 00 Reagovat !

foto

09.02.01  21:55

« Komu se libi Audi TT?

Pokud mate nekdo nejake obrazky nebo udaje o audi tt muzete mi je poslat na adresu fiddis@email.cz.Nebo jenom napiste nekdo, komu se audi tt libi.Diky!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.01  19:30

« Re: Mate nekdo zkusenosti s AUDI 80 AVANT 2,6i V6 QUATTRO? (

pokud vim tak audi nema vypinatelny quatro (vychazim z A100 z 94 ktery vlastnil bratranec) to tlacitko u radici paky ma napis DIFF takze to je jen elektricky zamek diferaku. Nic vic.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.01  13:59

« Re: A co takhle Audi TT?

Co rikate na takove Audi TT?O tomhle brouckovi vam muzu podat informaci, kolik budete chtit.Libi se vam vice roadster nebo coupe?Napiste nekdo, pokud se vam Audi TT libi, prosim.
    Moje adresa fiddis@email.cz.Diky!
  • 00 Reagovat !

foto

19.01.01  11:51

« Mate nekdo zkusenosti s AUDI 80 AVANT 2,6i V6 QUATTRO? (typ

Mate nekdo zkusenosti s AUDI 80 AVANT 2,6i V6 QUATTRO? (typ B4, r.v.94) Nedavno sem si tohohle "broucka" koupil a nevim na co si mam dat bacha. Servisni knizku i "navod na pouziti" mam v nemcine a vubec jim nerozumim. Jak funguje to vypinani pohonu Quattro? pri jaky rychlosti ho muzu zapinat a vypinat? do jaky rychlosti muzu jet se zapnutym 4x4 pohonem?
  • 00 Reagovat !

foto

17.01.01  22:53

« HELP

Nemuze mi nekdo poradit, jaka je roztec sroubu u kol na Audi 80 (B3 typ 89)?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.01  15:35

« Re: Cena Audi

Audini sú skutočne dost drahé a hlavne menšie modely.Ved A3 je vlastne Octavia s iným interiérom a kasnou.Lepšie zmontovaná.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 10.04.00  15:15

« Bez nadpisu

Škoda komentovat...
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.00  14:55

« původní..

...téma, vytažené ze záhrobí, mj. 14 dní je nějak malá doba na odstanění z nabídky. AUDInáři vítaji i jakýkoliv příspěvek, logický, od konkurence, ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.99  14:33

« Re: S AUDI ty nejlepší zkušenosti

Zkusenosti s A3: mam ho 2 1/2 roku, jezdim hodne, takze mam najeto uz pres 110.000 km, vcelku spokojen, ale: 3. sedadlo ridice, 2. sedadlo spolujezdce, 4. dverni box u systemu Bose 200W s CD-menicem, meneny oba ostrikovace svetel, nejdiv vpravo, pak vlevo, potah operek pro lokty vymenen, u spolujezdce uz zase bublinati... Spinac svetel vymenen (porad zapinal mlhovky, kdyz jsem to nechtel)... Jinak bych bych proti tomu vozu moc nemel (tichy, spotreba ca. 8,4l/100 km). Sice vetsinu veci menilo Audi i po roce (=po zaruce) na kulanci, ale i tak toho bylo vcelku na tu znacku (za >850.000 Kc) trochu dost, nemyslite?
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  12:23

« Rozdíl cen v regionech

Jak velké jsou rozdíly cen AUDI (konkrétně "90 2,3 Quattro" za asi 100 000 Kč, nebo "100"/"COUPE 2,8 Quattro" asi za 200 000 Kč)v jednotlivých částech republiky(západ, střední čechy a praha, východ, morava)?
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.99  15:49

« .. nový stránky

1) pěkně me ty nové stránky zmátly. 2)Aľ zase bude otevřenej internet zadarmo(nemyslete se, ono to je taky na pěknejch ąunkách), tak tady budu jen co mě to čas dovolí. 3)Je tady za ty prázdniny něco nového?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.99  13:25

« Re: audi

98 - 101 kW, coľ je asi 134 - 137 k. Záleľí na tom, jestli máą na mysli karoserii "B3(88-8/91)...kolem 100kw, nebo B4(9/91 - konec výroby modelu COUPE)....98 kw.
  • 00 Reagovat !

foto

13.08.99  10:39

« Audi coupe S2 1992

Zvažuji nabídku na koupi Audi Coupe S2 / 1992
    Má někdo z Vás zkušenosti na co si dát při koupi pozor??
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.99  20:28

« Re: Kam jezdit do servisu? NE do Porsche Praha

Podobný názor na kvalitu služeb u PORSCHE Praha jsem slyšel od více lidí. Dobrou osobní zkušenost mám u AUTO EXNER. Což je ale na druhý straně Prahy než PORSCHE, a to Praha 9 - Dolní Počernice. AUTO JAROV má taky slušný reference, a je blíže centru.
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.99  15:57

« Kam jezdit do servisu? NE do Porsche Praha

Cela nase firma jezdi se svymi VW a AUDI uz par let do Porsche Praha. V posledni dobe uroven jejich servisu klesla natolik, ze vazne uvazujeme o zmene servisu. Pravidelne se nam stava, ze mame objednano auto do servisu 2 tydny predem a kdyz prijedeme tak je nam receno, ze nemaji soucastku; stava se, ze s autem za den prace vubec nic neudelaji, ze je potreba techniky horkotezko presvedcovat o zavade. Obecne, ze se jejich sluzeb musime ponizene doprosovat. Mate nekdo jiny pozitivni zkusenosti s jinym prazskym servisem?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.99  19:09

« Re:Re: audi

Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.99  15:04

« Re: audi

Přesně nevím, ale jestli je to pětiválec s Bosch K-E jetronic vstřikováním tak asi 130 koní. Poznáą to tak, ľe kdyľ se podíváą zepředu na motor, tak vlevo na blatníku je taková kulatá věc do který vede doprostřed jedna kovová hadička a kolem dokola je daląích pět kovovejch hadiček, který vedou k sání do motoru. To je vstřikovací čerpadlo.
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.99  18:08

« audi

nevite nekdo kolik ma koni 80 coupe 2.3E r.v stary asi 9 let
  • 00 Reagovat !

foto

07.07.99  13:45

« přímo na mě

Protože se na intrernet přes prázdniny málokdy dostanu, v případě potreby mě kontakktujte na "audijaste@post.cz"
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  22:29

« Re: Cena Audi

Jeden můj známej měl několik let Formana. Vąechno co na něm ąlo vylepąit tam měl. Motor 1500 ccm, závodní převodovku, závodní brzdy, podvozek atd. Auto za cca 500 000,- v pořizovacích cenách. Pak se rozhodl, ľe uľ je Forman pod jeho úroveň a v té době zrovna představili A3. Peněz má, ľe by si mohl z fleku koupit A6, ale chtěl malý auto. Toho skoro půl roku, co A3 bylo představený a nevyrábělo se, furt o něm básnil. Kdyľ ho začli prodávat, ąel do krámu, ľe si ho koupí. Ale kdyľ mu řekli, ľe si na něj musí půl roku počkat, tak ąel pryč a z fleku si koupil Oktávku. Asi uľ to bylo i na něj moc. Mimochodem, nedávno jsem někde četl srovnávací test VW Bora 2.3 VR5 versus Octavia 1.8Turbo. Skoro vąechny parametry jsou prakticky totoľné, jen Bora stojí o 150 000,- víc a o litr víc ľere. A podle mě i hůř vypadá, ale to je věc vkusu. A přesto jsem tohle auto uľ viděl jezdit, takľe si ho někdo koupil.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…