AUDI - vše, co k ní můžete říct
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Audi
-
« Re: Mate nekdo zkusenosti s AUDI 80 AVANT 2,6i V6 QUATTRO? (
Musim to upresnit...
Koupil jsem ne Audi 80 AVANT 2,6 V6 Quattro ale AUDI S2 AVANT ( coz je to same, teda skoro...prece jen to neni AUDI RS2... skoda!)
S tim diferencialem mate pravdu Opravdu je tam trvaly pohon vsech kol a uzaverka differencialu. Jedine co jsem nepochopil je proc se ta uzaverka vypina pri rychlosti vyssi nez 40 Km/h...?
Jinak je to delo na ctyrech kolech (220 pro ni neni problem...)
O poznatky s timhle vozem se rad podelim...
-
« Re: Mate nekdo zkusenosti s AUDI 80 AVANT 2,6i V6 QUATTRO? (
80 2,6 Q ma permanentni pohon vsech kol pomoci snekoveho diferencialu. Tlacitko, DIF, jak bylo zmineno, slouzi k elektr. uzavreni zadniho difer. Vic info:Muzes mi napsat na AUDIJASTE@POST.CZ Preji statnou jizdu, jakou bych chtel taky zazit§ -
« Mate nekdo zkusenosti s AUDI 80 AVANT 2,6i V6 QUATTRO? (typ
Mate nekdo zkusenosti s AUDI 80 AVANT 2,6i V6 QUATTRO? (typ B4, r.v.94) Nedavno sem si tohohle "broucka" koupil a nevim na co si mam dat bacha. Servisni knizku i "navod na pouziti" mam v nemcine a vubec jim nerozumim. Jak funguje to vypinani pohonu Quattro? pri jaky rychlosti ho muzu zapinat a vypinat? do jaky rychlosti muzu jet se zapnutym 4x4 pohonem?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!