AUDI - vše, co k ní můžete říct

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Audi

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.09  13:44

« AUDI A3 Sportback

Cawte...mozete mi prosim niekto poradit ci je lepsie Audi A3 Sportback alebo BMW 1 ???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.09  17:25

« Re: Audi A3

Díky...

• « 00 Reagovat !

foto PavelK-

PavelK_ 09.08.09  15:53

« Re: Re: Audi A3

Pořád nechápu, o co vám jde? O brzdy, rozvody, filtry nebo o plechařinu? Dám ti námět, zjisti si ceny techto dílů:
    071115562C
    1K0127434B
    1K0129620
    1K1819653B
    N 90813202
    5K0698151
    Ve stejném servisu budou pro všechny značky koncernu stejné, mimochodem jsou to všechny čtyři filtry, olejová zátka a přední desky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.09  13:54

Nie všetky súčiastky sú zas tak rovnaké ako sa zdá, sú síce postavené na rovnakom základe, ale niektoré "technické drobnosti" sú u Audi odlišné a stojí to peniaze...
    Ja si myslím, že pri bežných verziách (napr 1,6MPI, 2,0TDI)bude rozdiel v cene nahraných dielov malí, ale keď si priplatíš nejaký nadštandard a ten sa pokazí tak ceny opráv a súčiastok budú podstatne vyššie ako pri VW či Škode.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.09  10:36

beru to s pohledu značky. Vím, že OII, Golf a Audi A3 jsou v základu totožné, ale náhradní díly na jednotlivá auta jsou stejně různě drahá ne? Nebo nemusí být?:)

Kohokoliv jsem se ptal (automechanici; lidi, kteří dováží auta...), tak říkali, že náhradní díly na audi jsou o 30 - 50% dražší než třeba na OII. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli to je pravda...

CO se týká ceny za pojištění apod, to je jasný, že Audi je 100% dražší a s tím se musí taky počítat:) ale nechtěl bych třeba platit za součástku 20tis u Audi když tu samou bych pořídil na OII za třeba 13tis :-!

Děkuju moc za odpověď!
  • « 00 Reagovat !

foto hroch-1958

hroch 1958 08.08.09  19:32

« Re: A4 1,8i spadlá spona hadice chl. kapaliny

dík za info...ta cena je ale poněkud výš..kolem 70 t. Na levnější s prokázaným původem sem nikde nenarazil.
    Luboš
  • « 00 Reagovat !

foto wikinko

wikinko 08.08.09  18:17

« Re: A4 1,8i spadlá spona hadice chl. kapaliny

co znamena lakava cena? ak je to menej ako 30t Ck, tak je lakava, ak je to len o trochu viac tak nebrat. extremne kazive auto s hlinikovymi napravami, ktore to uz po 12 rokoch maju urcite za sebou. takych prekvapeni ako s tou hadickou budes s tymto autom zazivat dost vela a casto...
  • « 00 Reagovat !

foto wikinko

wikinko 08.08.09  18:15

neviem celkom ako tu otazku myslis, ci su diely na audi A3 drahsie ako na OII? ved su to dve do poslednej skrutky uplne totozne auta. postavene na golfe V. rovnaky podvozok, rovnake motory, rovnake prevodovky, rovnaka klima, rovnaky central atd atd atd....
  • 00 Reagovat !

foto hroch-1958

hroch 1958 08.08.09  16:59

« A4 1,8i spadlá spona hadice chl. kapaliny

Poradí nějaká dobrá duše??? mám možnost koupit A4 1,8i, r.v. 1997, serviska, auto v cajku, motor přede, všechno se zdá OK...až na to, že sem zkusil vytočení na 2,5 tis. ot. a pak razantní odpich ze stoje. Spadla spona od hadice chlazení a vytekla chl. kapalina. Může to být důsledek skryté závady na motoru nebo jenom blbá náhoda?? Auto předtím najelo ze stavu se studeným motorem asi 5 km. Please...HELP xD xD cena auta je lákavá
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.08.09  09:12

Ahoj, díky moc za odpověď. Strašně rád bych si koupil Audi A3, ale všichni mě odraďují kvůli ceně náhradních dílů. Že jsou cca o 50% vyšší. CO se týká škrábance, tak by to platila pojišťovna :-). Hlavně se mi jedná o to co se na Audi nejvíc kazí a kolik to oproti OII je více peněz. Srovnávám to s OII protože druhá volba je právě ona ;-\.

Díky moc za odpovědi!

• « 00 Reagovat !

foto PavelK-

PavelK_ 07.08.09  20:44

Ale naopak, dá se to srovnávat s OII. Pokud ti jde o to, co se skrývá pod karoserií, tak jsou ceny shodné, jde jen o to, za kolik to který prodejce nabízí. Pokud se staneš účastníkem nějakého toho škrábance, tak tě to (nebo pojišťovnu), bude stát ve většině případů víc.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.09  19:58

« Audi A3

Zdravím,
    chtěl bych se zeptat na ceny náhradních dílů na Audi A3 2,0Tdi rok výroby od 2004. V jakých cenových relacích se pohybují? Vím, že se to nedá srovnat s Octavií II, ale kdyby ano, jak velký rozdíl to asi je.

Díky moc za odpovědi!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.09  23:49

« dotaz

Mam A4,rok 2005,dvoulitr,diesel. Problem je pri startovani zahrateho motoru. Za studena se to nikdy nestane ,ale u zahrateho motoru se pri startu ozve z mista mezi rychlostkou a motorem takove neprirozene zarachoceni.Za studena nikdy,jen za tepla.Vite-li nekdo co to muze byt,dejte vedet,dekuji.Starterem to neni.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.04.09  18:58

« Re: Audi A6 avant quattro 2.5 Tdi

Souhlasím s tebou ;-) Protože Audiny jsou nejlepší auta na světě :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.04.09  18:54

« Nevím si radyyyyy

Kluci jakým způsobem lze odblokovat radio v Audi A6 :-) Táta si hrál s pojistkama a ono se zablokovalo, než pojedem do servisu chci vyzkoušet všechny možnosti ;-) Děkuju :-!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.09  22:12

« Audi A6 avant quattro 2.5 Tdi

Auta se daji rozdelit do ctyr skupin:auta spatna,auta dobra,auta vyborna, a AUDI... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.08  11:32

« Re: Libový autíčka

to mas sice pravdu ale audi si drzi cemu urcite dele nez naky citron ,nissal nahradni dily au au mas asi hodne penez že?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.08  11:27

« zateka mi voda do vozu prosim o radu

važeni ctenari prosim o radu : vlasnim audi a3 a zateka mi voda na koberecek u spolujezdce po vetsim desti tam mam nadilku 0,5 l prosim o radu ty kteří mely stejny problem a zdarne to vyřesily diky moc za radu
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.08  18:09

« Libový autíčka

POdle me sou audiny (RS4,A5,S5,A6,S6,RS6,A8 a S8) enom auticka pro frajirky a ten kdo chce poradny auto tak si koupi Nissan nebo Citroën za polovic s lepsi vybavou. Jiste, jsou nadherny ale asi bych si to nekoupil... :no: :no: :no:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.08  15:53

« Pneumatiky

Lidičky mohli byste mi pomoct... mám nové pneumatiky a je to rozměr 225/55/R16 jenže na můj Volkswagen se mi nevlezou. Nechce někdo na Audi???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…