AUDI - vše, co k ní můžete říct
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Audi
-
« ¨kufr
Ja mám v B3 taky rezervu vlevo, nevím, že by se dávala jinam. B4 má jinak řešenou zad. nápravu, tak se už pak na dno kufru vešla. To první uspořádání bylo terčem kritiky a myslím, že oprávněně. Kufr má sice velkej objem, ale malej vstup a díky nádrži je krátkej a neprůchozí. Tapecirung se dá novej určitě koupit, záleží jen za kolik. Doporučoval bych mrknout po vrakovištích -
« Re: B3 - B4
Jo, taky mam na mysli B3. Mimochodem, shanim tapecirung do kufru nebo aspon navod, jak to udelat. V Brne na tuningovym srazu mi jeden clovicek s B4 rikal, ze tapecirung se da normalne koupit. Problem ovsem je v tom, ze ja mam rezervu v levym boku, kdezto novejsi B3 a B4 na dne. -
« TT
Tak sem teda sedel v tom tetecku. No nevim co si o tom mam myslet. Mam pres 190 a nemoh sem se tam nak nacpat. Sedacku jsem musel dat uplne dozadu a jeste trochu sklopit. Dosah sem na pedaly, ale ne na poradne na volant.. Interier je fakt super, to se jim povedlo. Vubec neni videt ven, predni okno je maly, o bocnich ani nemluvim. A kufr... tohle bylo quattro... fakt nevim jeslti bych si ho koupil kdybych na nej mel.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!