AUDI - vše, co k ní můžete říct
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Audi
-
« Re: Hodnota
Jo díkes, žes mne srovnal (o: v mý radosti. Původně jsem taky doufal, že to pude stáhnou tna těch dvěstě, ale maník tlačil, že to mrskne do Áček atd....až nás přesvědčil. Zase je to koupený od Schonera, v Čechách a až na tu děsnou nápravu je tam vsjo ok. Vlastně ta náprava už je taky OK (o: a do zítra bude lak. V pondělí sbíhavost.. a pak snad to bude kluk pěknej konečně. -
« Re: Hodnota
A nevíte rovnou jak se nuluje servisni cyklus? Vymenili sme volej a zatim tam sviti ten service 2.
BTW: S tou cenou jste mne potěšili, koupili jsme jí za 220 a měl jsem pocit, že jsme přeplatili. Dlouho jsme váhali nad BMW 318TDS taky 1995, vlastně už jsme byli rozhodlí, ale nakonec se to v rychlosti zvrtlo v tuhle A4. -
« Hodnota
Jaká myslíte, že je hodnota A4, 1.6 beňoš, 120nalítáno, el. přední okna, bez klimy, vínová metla, orig alu 15", ve slušným stavu, oprava vyřízený přední nápravy (čepy ramena atd) odhadem 15tis., mírně poškrábaný lak (oprava není akutní, ale byla by za 8 tisíc včetně dání zrcátek a klik do barvy kastle), jinak vše v pohodě, originál shitozni radio, žádnej palubní počítač, palubka ve dřevě, vzadu křidlo s brzdovým... Kolik je za ní rozumný dát kočiček? -
« ¨kufr
Ja mám v B3 taky rezervu vlevo, nevím, že by se dávala jinam. B4 má jinak řešenou zad. nápravu, tak se už pak na dno kufru vešla. To první uspořádání bylo terčem kritiky a myslím, že oprávněně. Kufr má sice velkej objem, ale malej vstup a díky nádrži je krátkej a neprůchozí. Tapecirung se dá novej určitě koupit, záleží jen za kolik. Doporučoval bych mrknout po vrakovištích -
« Re: B3 - B4
Jo, taky mam na mysli B3. Mimochodem, shanim tapecirung do kufru nebo aspon navod, jak to udelat. V Brne na tuningovym srazu mi jeden clovicek s B4 rikal, ze tapecirung se da normalne koupit. Problem ovsem je v tom, ze ja mam rezervu v levym boku, kdezto novejsi B3 a B4 na dne.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!