AUDI - vše, co k ní můžete říct

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Audi

• 00 Reagovat !

foto

26.08.01  10:54

« S2

Zajimalo by me jaky mate nazor na S2 a jestli nevite jaky je rozdil mezi RS2 A S2 myslim konkretne, co je na motoru jine? dikz
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.01  11:29

« NOVY

Omlouvám se zapomněl jsem typ. Takže znovu AUDI 80 coupe 2,2i rok 1982 5 valcu
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.01  09:31

« nový

Nazdarek lidi.
    Sháním manuál nebo jakoukoliv jinou knihu na mou AUDI. Mám 2,2i coupe rok 1982 5 valců.
    Taky jestli někdo víte o nějakých fotkách na netu právě tohoto typu audi, protože já jsem nikde žádnou nenašel.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  15:24

« Re: Hodnota

No to sem tomu pošukovi kolegovi taky říkal, že ho ten parchant lakoval, ale bohužel jsem u toho posledního jednání nebyl...
    JInak Audina byla v laku a lak zkurvili, takže je v laku znova a budou ji lakovat celou.... (o:
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 21.08.01  22:18

« Audi TT - kto bol dizajner?

nahodou som sa dostal na stranku jedneho Inda, ktory pravdepodobne navrhol zakladny koncept TT-cka. Na stranke [odkaz]%20Bambra.htm su jeho prve navrhy. Alebo ze by sa to na TT nepodobalo?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.01  17:09

Neni zac. Mimochodem prodejem do acek by ten clovicek jenom prodelal. Za vic jak 170 by to tam neprodal.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  14:26

Jo díkes, žes mne srovnal (o: v mý radosti. Původně jsem taky doufal, že to pude stáhnou tna těch dvěstě, ale maník tlačil, že to mrskne do Áček atd....až nás přesvědčil. Zase je to koupený od Schonera, v Čechách a až na tu děsnou nápravu je tam vsjo ok. Vlastně ta náprava už je taky OK (o: a do zítra bude lak. V pondělí sbíhavost.. a pak snad to bude kluk pěknej konečně.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  14:09

95? To jsou jedny z prvnich kousku, takze spis ta spodni hranice 200 tisic.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  13:16

A nevíte rovnou jak se nuluje servisni cyklus? Vymenili sme volej a zatim tam sviti ten service 2.
    BTW: S tou cenou jste mne potěšili, koupili jsme jí za 220 a měl jsem pocit, že jsme přeplatili. Dlouho jsme váhali nad BMW 318TDS taky 1995, vlastně už jsme byli rozhodlí, ale nakonec se to v rychlosti zvrtlo v tuhle A4.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  12:37

Sorry 1995 je ten rok.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  09:16

Kolem 200-250 tisic. Zalezi na roku a stavu.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  20:42

Zapomněl jsi udat ročník. Taky mně to s*re, ale je to dnes dost podstatnej údaj ke stanovení ceny. Ty najetý km.... víš jak.... Já se svým ujedu měsíčně v průměru 900 km. Se služebním 9 - 11000 km.
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.01  12:21

« Hodnota

Jaká myslíte, že je hodnota A4, 1.6 beňoš, 120nalítáno, el. přední okna, bez klimy, vínová metla, orig alu 15", ve slušným stavu, oprava vyřízený přední nápravy (čepy ramena atd) odhadem 15tis., mírně poškrábaný lak (oprava není akutní, ale byla by za 8 tisíc včetně dání zrcátek a klik do barvy kastle), jinak vše v pohodě, originál shitozni radio, žádnej palubní počítač, palubka ve dřevě, vzadu křidlo s brzdovým... Kolik je za ní rozumný dát kočiček?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  12:06

« Re: ¨kufr

kde se da koupit ten tapecirung? me nic nenapada. jinak do nejake specialky na Audi by me mel vzit dneska jeden kamos. no doufam, ze tam sezenu vse, co potrebuju a potrebuju toho opravdu hooooodne.
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.01  11:44

« A4 1995 popelník (o:

Malá blbůstka, na A4ce nám nedrží zavřenej popelník. Nevíte jakým systémem je to udělaný? Asi někdo něco ulomil, že jo, jde to nějak chytře poopravit nebo vyměnit jen ten popelník?
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.01  21:58

« ad Vrakoviste

Celkem dobra vrakarna je prej kdesi v Novym Straseci, kdysi jsme tam sehnali za par tisic vecky sedacky + dverni vyplne pro 80ku...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  22:01

« ¨kufr

Ja mám v B3 taky rezervu vlevo, nevím, že by se dávala jinam. B4 má jinak řešenou zad. nápravu, tak se už pak na dno kufru vešla. To první uspořádání bylo terčem kritiky a myslím, že oprávněně. Kufr má sice velkej objem, ale malej vstup a díky nádrži je krátkej a neprůchozí. Tapecirung se dá novej určitě koupit, záleží jen za kolik. Doporučoval bych mrknout po vrakovištích
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  17:39

« Re: TT

Ja mam 165 a ve svoji A80 vidim sotva pres volant. Je to i diky tomu, ze nemam vyskove stavitelnou sedacku (do novejsich se davaly ty pumpovaci).
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  17:38

« Re: B3 - B4

Jo, taky mam na mysli B3. Mimochodem, shanim tapecirung do kufru nebo aspon navod, jak to udelat. V Brne na tuningovym srazu mi jeden clovicek s B4 rikal, ze tapecirung se da normalne koupit. Problem ovsem je v tom, ze ja mam rezervu v levym boku, kdezto novejsi B3 a B4 na dne.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.01  22:27

« Re: TT

No taky nejsem nejmenší 193cm a asi tohle nejsou moc vozy pro nás. Seděl jsem v Z3 a přemýšlel jsem, jestli se budu dívat ven nad oknem, nebo zhrbenej přes okno.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…