AUDI - vše, co k ní můžete říct
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Audi
-
« rozdil mezi Audi 80 B3 a B4
Minulej tyden jsem mel moznost kompletne prolezt B4-kovou audinku a musim uznat, ze oproti B3 je tam opravdu velkej rozdil. Kdybych si ted mel vybrat, tak na 100% jdu do B4, i kdyz se mi vic libi celo z B3, ma to takovej sportovnejsi vyraz. Neco malo postrehu, co me na B4 zaujalo: rezerva je na dne kufru (nikoliv v boku), nadrz je take na dne, kufr je sice nizsi, ale vic do hloubky, zadni sedacky je mozno sklopit, takze vznikle misto lze pouzit pro delsi veci. -
« Re: Audi 100 doutník
Lucky:Díky za informace,myslel jsem si to.Já jsem totiž měl relativně nedávno dilema mezi Scorpiem a doutníkem.Nakonec to vyhrálo Scorpio a vůbec toho nelituju.Tím ovšem neříkám,že doutník je špatnej,to vůbec ne.Každý z těchhle aut má svoje.Píves -
Kolík80 29.08.01 11:19
« Re: Audi 100 doutník
Naprosto super auto, měl jsem ho rok a kdyby nebyl ze dvou, tak ho mam asi do teď. Podle mě měly starší ročníky lepší antikorozní ochranu, zdá se mi, že ty nový 1988 a výš víc reznou. Nekupoval bych slabši než 2l, spíš 2,2, nebo 2,3 protože 1.8 neudělá s 1360 kily pohotovostní hmotnosti žádný zázraky. Na to jak je veliká nemá nic moc kufr(Avant), hlavně je nízkej, protože pod podlahou je schovaná plnohodnotná rezerva.U některých jsem viděl kufr větší, měli tam jenom rezervu na dojeti, jako to maji sedani, ale zase po sklopení sedaček nebyla rovná podlaha. Spotřeba cca 10l/100km, někteří tvrdí, že jezdí za 8l, ale tomu moc nevěřím. Protože v tomhle autě ja 120tka procházka růžovým sadem, tak proč jezdit 90, hlavně je to neuvěřitelnej tahoun. Tuším, že Doutník Avant má cca 4.8 metru, šířku bohužel už nevím. -
« Re: Audi TT - kto bol dizajner?
Je dost možné, že jde o návrh podobný AUDI TT. Ale myslím, že jméno autora návrhu AUDI TT automobilka určitě netají, takže by neměl být problém ho zjistit. Prohlédl jsem téměř všechny návrhy na techto stránkách a myslím že jsou zdařilé. I když při pohledu na některé z nich doufám že se nikdy nebudou vyrábět (můj názor, nemusíte souhlasit). -
« Re: Audi TT - kto bol dizajner?
Zajímavá stránka, když jsem byl malej, tak jsem třeba obkreslil Š 100 L a dělal varianty kombi, pickup atd. Samo že mi vůbec nevadil motor vzadu. Tady pán jenom odstranil 4 kruhy. Ale vůbec není špatný zabloudit takhle někam k exotům... -
« Re: Hodnota
Jo díkes, žes mne srovnal (o: v mý radosti. Původně jsem taky doufal, že to pude stáhnou tna těch dvěstě, ale maník tlačil, že to mrskne do Áček atd....až nás přesvědčil. Zase je to koupený od Schonera, v Čechách a až na tu děsnou nápravu je tam vsjo ok. Vlastně ta náprava už je taky OK (o: a do zítra bude lak. V pondělí sbíhavost.. a pak snad to bude kluk pěknej konečně. -
« Re: Hodnota
A nevíte rovnou jak se nuluje servisni cyklus? Vymenili sme volej a zatim tam sviti ten service 2.
BTW: S tou cenou jste mne potěšili, koupili jsme jí za 220 a měl jsem pocit, že jsme přeplatili. Dlouho jsme váhali nad BMW 318TDS taky 1995, vlastně už jsme byli rozhodlí, ale nakonec se to v rychlosti zvrtlo v tuhle A4. -
« Hodnota
Jaká myslíte, že je hodnota A4, 1.6 beňoš, 120nalítáno, el. přední okna, bez klimy, vínová metla, orig alu 15", ve slušným stavu, oprava vyřízený přední nápravy (čepy ramena atd) odhadem 15tis., mírně poškrábaný lak (oprava není akutní, ale byla by za 8 tisíc včetně dání zrcátek a klik do barvy kastle), jinak vše v pohodě, originál shitozni radio, žádnej palubní počítač, palubka ve dřevě, vzadu křidlo s brzdovým... Kolik je za ní rozumný dát kočiček?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!