OCTAVIA 1,8 Turbo...máte ji taky ??

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

07.04.00  09:47

« Re: 1,8T

to IVO: kolik myslis, ze je tecj zadrenych turbomotoru, kdyz rikas "ze je jich uz prilis mnoho" - mas k dispozici absolutni, nebo relativni hodnoty ? Mas vubec NEJAKE hodnoty ? Nebo soudis jen podle "jedna pani povidala" ? Pri poctu prodanych motoru 1.8T v Octavii, Audi, VW a SEATU si myslim, ze je jejich poruchovost hluboko pod prumerem ....
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.00  08:51

No, docela by mne zajimalo co to znamena "kolega to trochu prehnal". Pokud je motor dobry, tak mu nemuze vadit, ze to kolega trochu prehnal. Permanenti razantni jizdou muzu v dobe procesorem rizenych motoru zvysit jeho opotrebeni, ale ne zpusobit fatalni poruchu. Je treba si priznat, ze ten motor ma "konstrukcni problemy" a jit si znovu koupit stejny motor je na povazenou... Sorry, tech zadrenych turbo motoru 1.8T je uz prilis na to, aby se tvrdilo, ze to je nahoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.00  21:04

Gratuluji k té Š 1.8. Jak to tak vypadá, budeme mít asi dalšího přispivatele do rubriky "Konstrukční vady".
  • 00 Reagovat !

foto

06.04.00  20:31

« 1,8T

Tak se nam zadrelo turbo na Passatu a jeste musime menit poloosu! Stejne tomu motoru i auto duveruju! Proste to s tim turbem jeden kolega trochu prehnal na ceste do Nemecka! Za tyden jdu se znamou kupovat toho Laurina 1,8T automat - uz se tesim!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.00  17:11

« Bez nadpisu

To Cokes: mam ho od lonskeho leta a je to `95,
    Se subaru se znam od `94 (Bratr impreza a pak Legacy)
    To Octavianus: to, ze muj vek zacina 2 muze byt taky 200 :-)
    P.S.: mas docela postreh, uz si nasel ten cudlik :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.00  15:43

« Re: Vloupání, krádeže

Radek: Jak ty máš vlastně dlouho svoje Legacy? Kupoval's to nový?
  • 00 Reagovat !

foto

05.04.00  12:58

« RADEK

je sice pěkné že se ptáš na věk ale proč když už jsi chtěl uvést ten svůj tak si vlastně nic neuved začíná 2))???? to může být taky 20 nebo 29
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  18:03

To Octavie:
    Kolik mas najeto uz vime, dovolis mi otazku kolik Ti je? Ja osobne nejsem dedek muj vek zacina 2 :-)
    Jo a oknem klidne prolezou, me vykrad` auto 13 letej hajlz Marian Pistol z diagnostaku v Brne!!!
    A stejny "stesti" melo jeste 18 lidi!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  17:41

to rozbyté sklo se docela dobře rozsype právě proto, aby nikomu pokud možno neublížilo. (bohužel ani zlodějovi)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  17:39

« Re: autoalarm s pagerem za 9,5

bude nejlepší, když si tam zavoláš a zeptáš se sám. jedinou výhradu k té sestavě kterou mám já je to, že když vysílá pager (při poplachu) tak se hádaj kmitočty pageru a dálky alarmu a jde to špatně ovládat. ale jinak bez výhrad. je to firma Cabrio v Dolních Chabrech a telefon na šéfa je: 0601236048
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.00  17:34

« Vloupání, krádeže

My mámme a asi všechny Octavie tu diodu co bliká + nálepku o zabezpečení a já si myslím že amatér nopozná jestli to houká nebo je to zamykač páky, protože všichni co vylupují Octavie jsou amatéři ti lepší je rovnou odvezou. A ještě nechápu jak můžou odnést autorádio po rozbití okna když ani kladivem nejdou otevřít dveře!! To se tam souká přes to rozbité sklo??
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.00  09:30

« Re: autoalarm s pagerem za 9,5

js> jsem z Prahy, dík za info.
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.00  20:11

« měření

nebyl jste někdo se svojí O1.8T na měření výkonu a t.m.? zajímalo by mě v jakých "mantinelech" se pohybují rozdíly těchto motorů.
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.00  20:08

« autoalarm s pagerem za 9,5

pokud máš zájem a jsi náhodou z prahy tak ti pošlu jaký je to typ a kde jsem ho pořídil (teď to nemám zrovna u sebe) dálka funguje tak na 150m v přímém dohledu a pager tak 500m v zástavbě podle výrobce 1500m na volné ploše (Jablotron).
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  16:48

« Re: ZÁMEK > to DIM

Přehled o cenách nemám, mám tam METU bez otřesového spínače a jednoduše funguje dobře. Na feldě předtím jsem ji měl taky, a jednou mi zachránila tašku i s věcma. Auto houkalo, já jsem byl asi 100 m od něho, lidi SI ZAPISOVALI značku auta, do kterého ti parchanti naskočili a za hodinu mi volali policajti, že jak se mi daří a tak a pak že všechno už našli, pachatele zatkli.... a pak jsem na tu tašku čekal asi 3 měsíce, protože to byl předmět doličný...:-))) A od té doby zatím nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  15:57

DIM> ty kecy o tom, že alarm je na nic, byly asi ode mně (potrefená husa... :-)))). Byly ale podloženy vlastní zkušeností. Nicméně uznávám, že zloděj půjde raději na auto bez alarmu než s alarmem. Takže si ho asi taky co nejdřív pořídím, jenom jsem zvědav, jestli se ta investice vyplatí. Ono je to asi to jediné, co se proti vykrádání dá dělat. P.S. Pokud máte někdo typ na dobrý alarm za rozumnou sumu, tak bych vám byl vděčný... díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  14:31

Kolega co sedí naproti mě má už na své Octávce takto otevřené dveře asi 4 krát, a ty zámky máme tady před sebou včetně celé té kliky. Proto si to můžu prohlédnout ze všech stran. Octávie, je to prostě neskutečně jednoduché, musíš vědět kam ten šroubovák zasunout a cuknout správným směrem. Nic jiného se pak nezničí, jenom ta vložka a mechanismus kliky- možná. Chci jenom zdůraznit, že do mého auta s alarmem , které stojí na stejném místě, se nikdo zatím nevloupal ani neloupal. Podle mě jsou kecy o tom, že je alarm na nic, daleko od pravdy. Já myslím, že lépe je vykrádat auto nehoukavé než houkavé. I když už to údajně nikoho nevzrušuje, já se tedy po houkajícím autě určitě ohlédnu.......
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.00  16:34

to technicke mysleni je z clanku videt,je to slusny rozbor.Podobne mam "schovane" zamky sam a zatim dobry.Kolega takove stesti nemel.Kdyz mu obesli auto a zjistili,ze teda zamek se nekona,rozbili mu obe !! bocni skla -HOVADA.Protoze nemohli ani silou otevrit dvere,polamali mu plast na pristr.desce,jak rvali panel s radiem a protoze nejaky ten gauner se porezal o sklo,zaprasili mu oba sedaky prednich sedadel krvi.Bylo toho jak z vola.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.00  00:00

« Re: zámek

OCTAVIÁNE, tak nevím teď, jestli ta Oktávie je tvoje nebo vaše, můžeš to kdyžtak objasnit?

No aby ses' nečertil, já to podotýkám jen, že z tvých příspěvků to nějak není jasné...;-)... pokud máte aspoň takové zabezpečení jako já vs. ani po rozbití okna se u naší octavie nedají otevřít.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.00  21:31

« Re: zámek

Nebojte se ono to zas až tak jednoduché nebude. Protože strčit do té mezery šrubovák a páčit se nepovede každýmu a stejně podle statistik jdou do Ocatvií více oknama . A pokud máte aspoň takové zabezpečení jako já tak můžete být klidní::::imobilizér, zamknutí volantu, zamikač řadící rychlosti"zpátečky"+ to nejdůležitější ani po rozbití okna se u naší octavie nedají otevřít dveře!!!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…