OCTAVIA 1,8 Turbo...máte ji taky ??
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« Re: 1,8T
to IVO: kolik myslis, ze je tecj zadrenych turbomotoru, kdyz rikas "ze je jich uz prilis mnoho" - mas k dispozici absolutni, nebo relativni hodnoty ? Mas vubec NEJAKE hodnoty ? Nebo soudis jen podle "jedna pani povidala" ? Pri poctu prodanych motoru 1.8T v Octavii, Audi, VW a SEATU si myslim, ze je jejich poruchovost hluboko pod prumerem .... -
« Re: 1,8T
No, docela by mne zajimalo co to znamena "kolega to trochu prehnal". Pokud je motor dobry, tak mu nemuze vadit, ze to kolega trochu prehnal. Permanenti razantni jizdou muzu v dobe procesorem rizenych motoru zvysit jeho opotrebeni, ale ne zpusobit fatalni poruchu. Je treba si priznat, ze ten motor ma "konstrukcni problemy" a jit si znovu koupit stejny motor je na povazenou... Sorry, tech zadrenych turbo motoru 1.8T je uz prilis na to, aby se tvrdilo, ze to je nahoda. -
« Re: Vloupání, krádeže
To Octavie:
Kolik mas najeto uz vime, dovolis mi otazku kolik Ti je? Ja osobne nejsem dedek muj vek zacina 2 :-)
Jo a oknem klidne prolezou, me vykrad` auto 13 letej hajlz Marian Pistol z diagnostaku v Brne!!!
A stejny "stesti" melo jeste 18 lidi!!! -
« Re: autoalarm s pagerem za 9,5
bude nejlepší, když si tam zavoláš a zeptáš se sám. jedinou výhradu k té sestavě kterou mám já je to, že když vysílá pager (při poplachu) tak se hádaj kmitočty pageru a dálky alarmu a jde to špatně ovládat. ale jinak bez výhrad. je to firma Cabrio v Dolních Chabrech a telefon na šéfa je: 0601236048 -
« Vloupání, krádeže
My mámme a asi všechny Octavie tu diodu co bliká + nálepku o zabezpečení a já si myslím že amatér nopozná jestli to houká nebo je to zamykač páky, protože všichni co vylupují Octavie jsou amatéři ti lepší je rovnou odvezou. A ještě nechápu jak můžou odnést autorádio po rozbití okna když ani kladivem nejdou otevřít dveře!! To se tam souká přes to rozbité sklo?? -
« Re: ZÁMEK > to DIM
Přehled o cenách nemám, mám tam METU bez otřesového spínače a jednoduše funguje dobře. Na feldě předtím jsem ji měl taky, a jednou mi zachránila tašku i s věcma. Auto houkalo, já jsem byl asi 100 m od něho, lidi SI ZAPISOVALI značku auta, do kterého ti parchanti naskočili a za hodinu mi volali policajti, že jak se mi daří a tak a pak že všechno už našli, pachatele zatkli.... a pak jsem na tu tašku čekal asi 3 měsíce, protože to byl předmět doličný...:-))) A od té doby zatím nic. -
DIM> ty kecy o tom, že alarm je na nic, byly asi ode mně (potrefená husa... :-)))). Byly ale podloženy vlastní zkušeností. Nicméně uznávám, že zloděj půjde raději na auto bez alarmu než s alarmem. Takže si ho asi taky co nejdřív pořídím, jenom jsem zvědav, jestli se ta investice vyplatí. Ono je to asi to jediné, co se proti vykrádání dá dělat. P.S. Pokud máte někdo typ na dobrý alarm za rozumnou sumu, tak bych vám byl vděčný... díky. -
Kolega co sedí naproti mě má už na své Octávce takto otevřené dveře asi 4 krát, a ty zámky máme tady před sebou včetně celé té kliky. Proto si to můžu prohlédnout ze všech stran. Octávie, je to prostě neskutečně jednoduché, musíš vědět kam ten šroubovák zasunout a cuknout správným směrem. Nic jiného se pak nezničí, jenom ta vložka a mechanismus kliky- možná. Chci jenom zdůraznit, že do mého auta s alarmem , které stojí na stejném místě, se nikdo zatím nevloupal ani neloupal. Podle mě jsou kecy o tom, že je alarm na nic, daleko od pravdy. Já myslím, že lépe je vykrádat auto nehoukavé než houkavé. I když už to údajně nikoho nevzrušuje, já se tedy po houkajícím autě určitě ohlédnu....... -
"-- skrytý --" 02.04.00 16:34
to technicke mysleni je z clanku videt,je to slusny rozbor.Podobne mam "schovane" zamky sam a zatim dobry.Kolega takove stesti nemel.Kdyz mu obesli auto a zjistili,ze teda zamek se nekona,rozbili mu obe !! bocni skla -HOVADA.Protoze nemohli ani silou otevrit dvere,polamali mu plast na pristr.desce,jak rvali panel s radiem a protoze nejaky ten gauner se porezal o sklo,zaprasili mu oba sedaky prednich sedadel krvi.Bylo toho jak z vola. -
« Re: zámek
OCTAVIÁNE, tak nevím teď, jestli ta Oktávie je tvoje nebo vaše, můžeš to kdyžtak objasnit?
No aby ses' nečertil, já to podotýkám jen, že z tvých příspěvků to nějak není jasné...;-)... pokud máte aspoň takové zabezpečení jako já vs. ani po rozbití okna se u naší octavie nedají otevřít. -
« Re: zámek
Nebojte se ono to zas až tak jednoduché nebude. Protože strčit do té mezery šrubovák a páčit se nepovede každýmu a stejně podle statistik jdou do Ocatvií více oknama . A pokud máte aspoň takové zabezpečení jako já tak můžete být klidní::::imobilizér, zamknutí volantu, zamikač řadící rychlosti"zpátečky"+ to nejdůležitější ani po rozbití okna se u naší octavie nedají otevřít dveře!!!!!