OCTAVIA 1,8 Turbo...máte ji taky ??
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« Re: antiradar
No já jezdím slušně, zatím to moc nepotřebuju, ale upřímně řečeno mám obavy z toho přiblblého bodového systému třikrát a dost. Kdo jezdí denně, ví, že za tři roky udělat tři větší přestupky není zas tak velký problém. Až budu mít puntík, začnu o tom možná uvažovat. papíry prostě potřebuju ...... ALE HURÁ !!! Našel jsem NOSIČE NA OCTAVII COMBI !!!! Alespoň to tam bylo přímo napsáno !!! Byly nějaké universální a byly v Makru ( Ostrava ) . -
« antiradar
hlavní čidlo je v nárazníku, laser čidlo (asi jako zapalovač) je nalepený zezadu na zp. zrc., infor. panel je jako krabička od sirek s diodama. vše je moc pěkně provedené běžnou prohlídkou na to nikdo nepřijde. zrovna dnes jsem dostal hlášku asi šedesát metrů před policejní mazdou, která byla v křoví na Evropské (naproti Essu) a fotila. jel jsem stovkou a ani jsem při brždění nepřevrhl colu :-))) také prý jde domontovat zařízení, které vyruší signál z radaru takže si potom můžete vychutnat jejich oblečeje alá reklama na gambrinus .-))) -
« Re: Tajomstvo !
Více informací o motorech je na CD OCTAVIA - Skodovka Ti ho obratem zašle, alespoň to tak bylo. Technický popis parametrů, nákresy , řezy apod. jsou v knize Mario René Cedrycha AUTOMOBILY ŠKODA OCTAVIA. Tam jedině jsem zatim našel všechny křivky všech motorů ( kromě 2,0l ). Cena asi 300,00 Kč. Překvapuje mě, že Škoda se k této knize nezná...........a svoji žádnou nemá !! -
Diamant 17.08.99 23:09
« Tajomstvo !
Nevedel som, ze krivka vykonu a tociveho momentu je tajna, lebo zo Skodovky mi zaslali ako odpoved na moju otazku toto:
Vazeny pane XXX,
dekujeme Vam za projeveny zajem o nase vyrobky. K Vasemu pozadavku vsak
sdelujeme, ze presentace slouzi vyhradne k poskytnuti vseobecnych a
zakladnich informaci zakaznikum, kteri se rozhoduji, ci spise jiz vybiraji
konkretni typ vozidla. Technickou dokumentaci nezasilame. Pro konzultace v
technickych otazkach slouzi nasim zakaznikum predevsim nase servisni sit,
t.j. smluvni obchodnici Skoda, v zahranici pak i importerska organizace, ve
Vasem pripade SKODA AUTO Slovensko.
Dodavam, ze som chcel poslat internetom spominane krivky tociveho momentu a vykonu motorov montovanych do Octavie. Nemate niekto nieco take? Staci aj oskenovane vo vyssom rozliseni.
-
« meluzína
zkrátka když je vypnutý ventilátor i přívod vzduchu tak je slyšet. vypnu-li vnitřní cirkulaci (pustím vzduch) tak to přestane. jinak mám manuál. občas mě ale štve, protože to chladí až moc takže mám dilema vypínat nebo přitápět. když to vypnu a nechám běžet ventilátor na vnitřní cirkulaci tak to za chvíli začne smrdět.
jinak kolega si teď koupil 1.9TDI (81kW) tak mu to trochu otestuji :-) -
« Re: Kola INTRA 16
SIRE, protože jsi z Ostravy, tak na Novinářské, nebo u Kauflandu nebo v Porubě jsou myčky IMO, které nabízejí právě i čištění disků kol ( asi za 10 Kč). Mám s tím dobrou zkušenost. Nastříknou to nějakým spec. přípravkem, pak to trochu ojedou a v myčcce se veškerý sajrajt spláchne. Docela dobrý..... -
« Kola INTRA 16"
SKODOVKA nabizi jako priplatkovou vybavu kola 16" INTRA s pneu DUNLOP 2000 SPORT 205/55 za 10500,-. Sedi to prima, ale kola jsou 20-ti paprskova a jejich udrzba je bohuzel velmi narocna. Zkousel jsem to i tlakovou cistickou (KARCHER ci WAP), ale nic moc. Nemate na to nekdo nejakou fintu ? -
« pazvuky
já mám 18 tis. a už se v autě začínají ozývat pazvuky. také mi skřípou dveře jako když jsou uvolněné (to už mi dělala i 1.6) v servisu se tvářili, že bude všechno ok, ale nic se nezměnilo. taky při rychlostech nad 120 a zapnuté vnitřní cirkulaci se ozývá meluzína od profukujícího vzduchu. v servisu na to: to bude velkým podtlakem, podíváme se na to. podívali, ale nic s tím neudělali. asi si moc vymýšlím...