OCTAVIA 1,8 Turbo...máte ji taky ??

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 20.08.99  21:57

« Krivky

Nemáte niekto tú knihu o Octavii? Chcel by som poprosiť o oskenovanie kriviek toč. momentov/výkonu všetkých dostupných motorov. Ďakujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  10:15

« Re: Turbo

Problém se zsdřením určitě neexistuje :-)))) Už jenom proto, že jedu za chvíli s rodinkou na jih Itálie , tak se nebudu stresovat :-))) Mějte se , za týden !!! Ať vám to šlape !
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.99  09:38

« Turbo

Byt dealeri mi tvrdi, ze problem se zadrenim neexistuje, co to je "pry" za nesmysl. Vcera jsem se dozvedel, ze znamy jedno zadrel u Passata, najeto 120 tis., rok a pul stare auto. VW neprijalo reklamaci. :-(
  • 00 Reagovat !

foto

19.08.99  19:15

« antiradar

taky nejezdím jak prase (pr. spotřeba 7.8), ale na přehledných rovinkách, na dálnici a pod. situace často umožňuje jet bezpečně vyšší rychlostí než jsou povolené limity. jinak bližší inf. jsou na cyberdine.cz, radary.cz aj.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  11:06

« Re: antiradar

Muzes mi nejak poslat kontakt, nebo kde a za kolik je mozny ten antiradar koupit
    marcel@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  10:52

No já jezdím slušně, zatím to moc nepotřebuju, ale upřímně řečeno mám obavy z toho přiblblého bodového systému třikrát a dost. Kdo jezdí denně, ví, že za tři roky udělat tři větší přestupky není zas tak velký problém. Až budu mít puntík, začnu o tom možná uvažovat. papíry prostě potřebuju ...... ALE HURÁ !!! Našel jsem NOSIČE NA OCTAVII COMBI !!!! Alespoň to tam bylo přímo napsáno !!! Byly nějaké universální a byly v Makru ( Ostrava ) .
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:02

But the price, my guy.?!
  • 00 Reagovat !

foto

18.08.99  19:32

« antiradar

hlavní čidlo je v nárazníku, laser čidlo (asi jako zapalovač) je nalepený zezadu na zp. zrc., infor. panel je jako krabička od sirek s diodama. vše je moc pěkně provedené běžnou prohlídkou na to nikdo nepřijde. zrovna dnes jsem dostal hlášku asi šedesát metrů před policejní mazdou, která byla v křoví na Evropské (naproti Essu) a fotila. jel jsem stovkou a ani jsem při brždění nepřevrhl colu :-))) také prý jde domontovat zařízení, které vyruší signál z radaru takže si potom můžete vychutnat jejich oblečeje alá reklama na gambrinus .-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.99  13:09

« Re: Tajomstvo !

Více informací o motorech je na CD OCTAVIA - Skodovka Ti ho obratem zašle, alespoň to tak bylo. Technický popis parametrů, nákresy , řezy apod. jsou v knize Mario René Cedrycha AUTOMOBILY ŠKODA OCTAVIA. Tam jedině jsem zatim našel všechny křivky všech motorů ( kromě 2,0l ). Cena asi 300,00 Kč. Překvapuje mě, že Škoda se k této knize nezná...........a svoji žádnou nemá !!
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 17.08.99  23:09

« Tajomstvo !

Nevedel som, ze krivka vykonu a tociveho momentu je tajna, lebo zo Skodovky mi zaslali ako odpoved na moju otazku toto:

Vazeny pane XXX,
    dekujeme Vam za projeveny zajem o nase vyrobky. K Vasemu pozadavku vsak
    sdelujeme, ze presentace slouzi vyhradne k poskytnuti vseobecnych a
    zakladnich informaci zakaznikum, kteri se rozhoduji, ci spise jiz vybiraji
    konkretni typ vozidla. Technickou dokumentaci nezasilame. Pro konzultace v
    technickych otazkach slouzi nasim zakaznikum predevsim nase servisni sit,
    t.j. smluvni obchodnici Skoda, v zahranici pak i importerska organizace, ve
    Vasem pripade SKODA AUTO Slovensko.

Dodavam, ze som chcel poslat internetom spominane krivky tociveho momentu a vykonu motorov montovanych do Octavie. Nemate niekto nieco take? Staci aj oskenovane vo vyssom rozliseni.

• « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  13:03

To je ten systém nalepený na přední sklo??? A kolik to obnáší...? To víš, pro nás opatrné, co platíme za rychlost tak jednou za dva roky, to je dost nákladné...a ta návratnost...:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.99  12:06

« antiradar

mám teď nainstalovanou pevnou sadu Belltronic 815Sti a funguje moc dobře. zatím reaguje včas a planý poplach je např. na dálnici když proti jede auto s radarem, nebo když měří v protisměru.
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.99  12:03

« meluzína

zkrátka když je vypnutý ventilátor i přívod vzduchu tak je slyšet. vypnu-li vnitřní cirkulaci (pustím vzduch) tak to přestane. jinak mám manuál. občas mě ale štve, protože to chladí až moc takže mám dilema vypínat nebo přitápět. když to vypnu a nechám běžet ventilátor na vnitřní cirkulaci tak to za chvíli začne smrdět.
    jinak kolega si teď koupil 1.9TDI (81kW) tak mu to trochu otestuji :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.99  12:29

« Re: Kola INTRA 16

SIRE, protože jsi z Ostravy, tak na Novinářské, nebo u Kauflandu nebo v Porubě jsou myčky IMO, které nabízejí právě i čištění disků kol ( asi za 10 Kč). Mám s tím dobrou zkušenost. Nastříknou to nějakým spec. přípravkem, pak to trochu ojedou a v myčcce se veškerý sajrajt spláchne. Docela dobrý.....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.99  20:18

« Re: Kola INTRA 16

Kup si obyčejný žlutý Mr. Proper, trochu zřeď vodou a nanášej takovým kartáčkem s rukujetí - prodávaj takový na hrnce. Nech působit a občas přejeď kartáčem a pak opláchni. Funguje. Pak ošetři gumy, naprosto je odmastíš.
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.99  20:12

« Kola INTRA 16"

SKODOVKA nabizi jako priplatkovou vybavu kola 16" INTRA s pneu DUNLOP 2000 SPORT 205/55 za 10500,-. Sedi to prima, ale kola jsou 20-ti paprskova a jejich udrzba je bohuzel velmi narocna. Zkousel jsem to i tlakovou cistickou (KARCHER ci WAP), ale nic moc. Nemate na to nekdo nejakou fintu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.99  20:42

« Re: pazvuky

Dveře si nech promazat resp přitáhnout takové ty mostíky na sloupcích karoserie, kam zapadá zámek, směrem dovnitř....A meluzím¨nu neznám. Máš klimatronic nebo klasiku ?? Já ruční klasiku, takže si stupeň ventilátoru prostě zvolím.
  • 00 Reagovat !

foto

13.08.99  16:18

« pazvuky

já mám 18 tis. a už se v autě začínají ozývat pazvuky. také mi skřípou dveře jako když jsou uvolněné (to už mi dělala i 1.6) v servisu se tvářili, že bude všechno ok, ale nic se nezměnilo. taky při rychlostech nad 120 a zapnuté vnitřní cirkulaci se ozývá meluzína od profukujícího vzduchu. v servisu na to: to bude velkým podtlakem, podíváme se na to. podívali, ale nic s tím neudělali. asi si moc vymýšlím...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  12:53

« Re: stresny nosic na Octaviu Combi

Viděl jsem nějakého Holanďana s nosičem na zadku, měl na jeho koncích klasická světla. Takže i pesto, že je zakrýval u vozu, fungovaly mu na nosiči.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  12:48

« Re: stresny nosic na Octaviu Combi

Pokud se nepletu, tak to snad není schválené kvůli tomu, že to zakrývá blinkry a světla. A to je pravda, není přes to vidět vůbec nic. Do kufru se dá vnitřkem :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…