Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: for Travexr & lakovna
znami bohuzel totalne zklamali, takze nakonec jsem koupil trochu nestandartnim zpusobem chladic novej za dealerskou cenu bez DPH... ted uz je v aute a chladi to dobre i jede to dobre... jediny co chybi je lak na prednim cele z vnejsi strany.... chtelo by to nejakyho sikovnyho a hlavne rychlyho lakyru, abych to mel do patku v laku a moh jsem jet do Tyniste.... -
« Re: for Travexr
Radime nemáš nějaký známý ve značkový opravně, možná se tam najde chladič z 1,6 po havárce na pojišťovnu bez mechanické vady. Já jsem ho takto získal a poškození bylo - pomačkané lamely o ploše cca dlaně za půlčáka Ferneta a 25 chlebíčků. Dvě hodinky práce s nožem a chladič byl jako novej. -
« Super Saloon Cars
Neviete niekdo, kde by som nasiel nejake obrazky tohoto "eRka"? [odkaz] alebo jemu podobnych? Ak sa nemylim, tak s tymto jazdil Dickinson britsku seriu tzv. Super saloon cars a malo to podvozok z formule 3000 a 3.5 litrovy motor. Nieco o jemu podobnom je na skoda-techwebe, ale viac som nenasiel nic. Zaujimaju ma HLAVNE FOTKY! Diky. -
ne nei to laminat, je to plechovy vylisek z cerneho oceloveho plechu. Neni ani nalakovany, je pouze napatlany nejakou mastnou sra.. kvuli ochrane. Neni ani pozinkovany takze se na nej dobre chyta formex (zakl barva...) a da se na nem dobre svaret Ja uz bych tam laminatovy celo nedostal, mam totiz laminatovy blatniky a uz by to bylo ve zlabku kapoty moc vysoky....prilis mnoho laminatu skodi.. :-)))
PS: Zoufale shanim chladic Felicia 1,6i - URGENT - nevite nekdo o necem? Vrakoviste nemaji a novej je trosku drahej... stacil by i druhak za cenu do 2000 Kc
-
"...docela presne udelane..." To je laminatove? Tiez si sa vrhol na "nekorodovatelne" diely? Ja som teraz cez vikend "skrotil" (napasoval) predne laminatove celo (vlastnej vyroby :o). Sedi celkom dobre, akurat laminat je hrubsi ako plech a predne blatniky mi hore na podbehoch v miestach kre konci celo odstavaju od sleletu o hrubku toho laminatu. No, silikonovy tmel to isti... -
predni celojsem nakonec koupil v Benesove u Sokolovny. Sice stalo necelych 1100 (5% sleva), ale zase jsem nemusel cekat nekolik tydnu az se najde dobrodinec co mi usetri 200 Kc.... doporucuju, je docela presne udelany, prevrtaval jsem jenom diry ve zlabku kapoty.... -
« RE: to MITOM
Luf> To eRko som samozrejme videl - ten casopis pravidelne kupujem. To eRko ma SPZ UH*-**-**, takze ho vsetci poznaju, lebo je ceske (aj ked je v sekcii domaca scena). Linky ma z hlavy nenapadaju, ale obrazky su snad na vsetkych weboch (www.tuning.cz/s110r, skoda.panda.cz/,...). Dost s tym chodi na zrazy, takze fotky su pri clankoch o zrazoch... -
« Re: Chladas origo a motor favo
tuhle kombinace (fel+origo chladic) ma Marek v Rapidu a potvrzuje moje slova o zhorsenem chlazeni ve vybranych rezimech (stani v kolone a trvala jizda ve vysokych otackach). Nevim, o vikendu jsem vybouchal zadni chladic ven z auta vcetne prepazky a uvidime co to bude delat.... -
« Re: favas v erku
dekuju Vam za rady, ale stranky tuning.cz/s110r znam stejne jako Dzona a ten mi radi leda chladic vykuchat, stejne jako to udelal on. A co se tyka toho clanku na TW, tak kdyz se podivate poradne na fotky tak ten clovicek v sedivy bunde s kladivem v ruce, cigarem v hube a brejlema na nose jsem ja. Ten Rapid je markuv a motor jsem tam s nim daval ja osobne....Jenze ja nemam rapida, ale erko a prekazi mi chladic. Rad bych chladic zachoval, preci jen to neni tak pekny jako kdyz ho vyhodim, ale zase je to overena vec a vyvoji chlazeni jsem venoval skoro dva roky. Nechci zacinat znova a taky uz jsem nechtel vymyslet uz nekde jednou vymyslene. Na fotkach ze srazu se najde leccos, ale potreboval bych se domluvit s nekym, kdo to delal...To tady opravdu neni nikdo, kdo ma motor za z Favorita spolus chladicem vzadu v erku?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!