Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

10.03.00  08:21

« Re: Weber

Jo vrci dobre, jen me jeste neotvira na plno druhej stupen, jelikoz ma skodovackej plynovej pedal malej chod. Ted o vikendu bych to mel (snad) doladit. Taky konecne mam opiskovane disky (anglicky plechace) a ted je vezu na nastrikani. Uz by mohlo byt leto. Jizda na tech zimnich traktorech neni spatna, ale ty letni gumy - to se neda srovnat. Mejte se.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.00  16:11

« Re: Za kolik?

slusnej kus s minimalnima upravama od 15 kKc (to chce trochu stesti) jinak tak 25 kKc a vyse. Kolem 35 kKc (pokud te nechtej natahnout) by melo ve velmi solidnim stavu. Jinak to chce vzdycky videt atd atd... Zrovna minulej tejden jsem videl celkem krasny eRko za 41 kKc. (bez jakykoliv koroze, super lak, motor favorit, petikvalt, posilovac...)
  • 00 Reagovat !

foto

09.03.00  11:53

« Za kolik?

Kontrolni otazka: za kolik se ted da priblizne sehnat Erko v dobrem stavu (nemam bohuzel cas se v nem porad hrabat - jen se mi to auto proste libi - koneckoncu proto jsem tady kdysi zalozil tohle tema ;-), pokud mozno s trosku vykonnejsim motorem a petikvaltem? Ale nemusi to byt zrovna zadny kit s kotoucovkama vpredu, posilovacem, laminatovou karoserii a tak za sto tacu... To vite, konci mi leasing na auto a premejslim co budu delat s prachama, kdyz uz je nebudu cpat skofinu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.00  08:10

nazdar johny, jsem rad ze ti spravne vrci...... a dlouho jsme se nevideli.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.00  16:42

Nejakou teorii jsem studoval, takze vim jak se skodovky upravovaly a i to ze se nejaky karburator Weber pro sportovni upravy pouzival. Ale jelikoz jsem tu knizku mel v rukach pred 2 roky a mel jsem ji asi tyden, tak bohuzel jsem si nezapamatoval presne cislo karburatoru. No a kdyz se kamarad zminil ze nejaky Weber ma, tak se ve me rozsvitila jiskricka nadeje, ze by to mohl byt kdyz ne presne ten o kterem jsem cetl, tak alespon nejaky podobny. Jestli je to presne on to do dneska nevim, ale kazdopadne jsem z vysledkem spokojen. Jo a je dobre si obcas misto studovani techniky precist alespon zakladni pravidla gramatiky :-). Mejte se. JOHNY_R
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.00  15:42

kdybi jsi študoval teorii tak víš, že tento karburátor se používal po přetrikování na závody
    bzl homologován pro 110 R a LS /A2
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.00  12:10

« Weber

Cau lidi, tak jsem nejakou dobu uvazoval jak na aute(110R) jeste neco motoricky vylepsit a hlavne aby to moc nestalo, az jednou jsem potkal kamarada a pri vasnive debate o tom jak to slape jsme se dostaly ke karburatoru. Samozrejme padla i rec na Webery pouzite ve S130 RS a ja tak rikam: "Mit v eRku Webera, to by bylo neco!!" A kamarad povida:" Covece, jednoho Webera mam na chalupe ve stodole..." Tak ho po nejake dobe dovezl a ja koukam ze je to dvoustupnovy Weber(neco jako 34DMS -1.3Renault) bez podtlakoveho otvirani 2. stupne. Priruba vypadala stejna, jen ovladani plynu a sytice bylo uplne jine. Take mel 3cm silnou chlazenou podlozku. Na prirubu sednul uplne super, jen to chtelo delsi stefty, no a plyn se syticem jsme pak celkem lehce (asi po 18 hodinach badani a zkoumani) vyresily. A vysledek? Auto startuje studene o hodne lepe, jede bez sytice na 40° uplne super, drzi volnobeh bez problemu studeny i teply, teply startuje lepe, v nizkych a strednich otackach to tahne o hodne (subjektivne 40%)lepe. Merit to budu az na letnich gumach. A spotreba? Pri sportovni jizde a rychlosti 120-145 to zere asi (zatim moc nemereno) o 0.5-0.8 litru vice (tj.asi 8,5l/100). Pri normalni jizde a rychlosti 80-110 to zere asi uplne stejne. Presnejsi vysledky budu mit asi tak za tyden. Jo a jde mnohem lehceji ovladani plynu. Takze spokojenost nejvyssi. Jen me to nejak uz neprenasi spojka a docela silne prokluzuje (hlavne pri rozjezdu). Preji pekny vikend.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.00  12:11

« Re: Kde jste????

aha, a uz jste to docetli? Jste tam uz nejak dlouho.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.00  11:38

« Re: Kde jste????

Sli jsme na novinky.cz, aby jsme precetli Tvuj prispevek :o)
  • 00 Reagovat !

foto

25.02.00  08:03

« Kde jste????

kam jste vsichni zmizeli?.....
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.00  13:05

« Re: Sraz

ja uvazuju o dvou ruznych profilech..... u mne je spis problem ze se ty tesneni tvarove prizpusobily dle skla a to trvale, takze to netesni jak by melo. Nejvic mne na tom vadi, ze mi do auta tece v mycce (neni to moc, ale deci to da.....)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.00  11:54

...od 200 km/h vyssie :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.00  11:48

ja som povodne pirely odrezal a hrube som dal len tam kde su skla, ono si to potom pekne sadne na sklo... je to dost velky rozdiel, prestalo to hucat pri vyssich rychlostiach...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.00  08:55

to jsi mel spatny pocit, mne nesedej taky, chci to vymenit uz se tesim az mi nepotece v mycce do auta a nebudu mit v aute pruvan i pri zavrenych oknech.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.00  16:52

v melniku som bol minuly rok este bez skodulky, tento rok sa tam urcite ukazem aj s nou... som si vcera nahodil pirely do prednych dveri z fiata tipo... su o dost hrubsie ako povodne a tym padom je ovela jednoduchsie dopasovat stahovacky (ja som mal z bocnych okien dojem, ze su z ineho auta)...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.00  16:17

« koupě

máte někdo nějakou stopu na 130RS v dobrém stavu.
    Napište:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.00  12:49

staci vyrazit v patek rano a vecer jste tam......ty vase rakety tam budou nadosup.....uz se na Vas tesim
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.00  10:31

No to aby sme z Kosic vypadli par dni dopredu ak sa vyberieme(Kosicky fan club skodovakov) na Melnicky zraz.Akoze sa tam i chystame.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.00  11:56

« Re: Olej II.

to s nasim aolejema sedi, davam ti za pravdu. K tomu vyplachovacimu oleji, samozrejme ze ho nejake mnozstvi zustane v motoru takze se smicha s novou naplni, ale kdyz mas motor starsi a slusne zanesenej je to celkem dobra vec. Jinak do motoru v dobrem stavu bych ho nenalil.

to CMT - co by staly dlouhy svody k RS vyfuku, popripade vcetne vyfuku?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.00  11:51

tak to je naprosta bomba, mozna jsem se nechal trochu i nspirovat Melnikem, kde v sobotu dopoledne uz neslo sehnat misto ani na stan. Uz se tesim.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…