Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

27.04.00  13:09

« Re: Pro travexr!

on tu dlouho nebyl snad nikdo, nemas za co....
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  10:38

« Pro travexr!

Dlouho jsem tu nebyl, ale zatim diky za radu!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  16:10

« Re: New eRko

jasne sem s tim, ja dam vsanc fotky az to cely predelam taky. Sice uz to bylo udelany komplet jako eRko, ale zdalo se mi trochu malo RS
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.00  13:20

« New eRko

Caute vsichni,
    prave jsem dodelal moje eR, no predtim to vy padalo celkem hrozne, a tak zkusim udelat i foto jak to vypada ted a dat to na web, pokud teda nekdo bude mit zajem.
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.00  13:18

« New eRko

• 00 Reagovat !

foto

21.04.00  08:48

« proberte se

nejak to tu umira
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.00  22:55

« Re: Prestavba (vetsi nez perestrojka)

No takze se hrouti moje mylna predstava, ze to sfouknu za vikend :-)) Takze se pustim zatim do ty predni napravy. Kdybych mel problemy, ozvu se. Dik Honza
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.00  12:47

Popíšu ti svou zkušenost.Vyřezal jsem konec tunelu úhlovou bruskou-potřebnou délku,ale nad podlahou-těsně nad lemem(kakže zůstala zachována kvůli tuhosti)zadní dvojité čelo jsem nařízl v rozích a probouchal dovnitř tunelu.Chybějící část jsem vytvořil z plechu a nanýtoval protahovacíma nýtama. Řízení-použil jsem původní hřídel volantu 120,k ní jsem si udělal držáky ze železa U a L do původního uchycení v kastli.Kloubový hřídel(z hřebenového říz.) jsem zkrátil asi o 7 cm.(rozřízl na soustruhu v prostřed-vložil středící kolík a zavařil),ještě pak dodělat držáčky páček blinkrů a světel.Ještě udělal nový deklík kolem kloubového hřídele a celkem hotovo.Pár dní poctivé práce a máš to taky hotový. Jo a ještě musíš samozřejmě zkrátit táhlo řazení. Kdybys chtěl vědět víc-email ladislav.ondrasek@zdarns.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.00  07:58

tunel budes muset na konci rozsirit, protoze petikvalt je delsi a nevejde se tam. Takze konec tunelu "vybouras" (vystrihas a vyrezes) a svaris tam novej konec tunelu, akorat ze sirsi. Stejne tak se musi posunout pricka uvnitr tunelu smerem dopredu. K tomu rizeni: budes muset vytvorit otvor v karoserii kterym prochazi ridici tyc do vozu. Ridici tyc pouzijes ze 120 (dvakrat lomenou). Protoze je ale tahle tyc kratka, budes ji muset vhodnym zpusobem prodlouzit. Nejlepe kombinaci stare a nove ridici tyce.....reseni je vsak nekolik.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.00  22:43

Jeste mi vysvetli co to znamena bourat... myslis uriznout konec a prodlouzit? nebo do nej staci jenom prastit?
    A k tomu rizeni nemoh bys to upresnit? Ja myslel ze to prehodim komplet.
    Honza
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  20:40

« Re: Karburator

napis mi na travex@mujmail.cz rad bych se dozvedel vic a taky bych si rad pokecal o cene...... zajem by byl....
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.00  18:38

« Karburator

Kdysi muj bratr mel Skodu 110R. Kdyz ji kupoval, dostal k ni B-ckovy karburator se sanim. Nechtel by jste ho nekdo, uz mi dost dlouho lezi doma. Je to pekny zvire. :-))

• « 00 Reagovat !

foto

03.04.00  09:33

Pro pětikvalt budeš muset bourat tunel a pro hřeben udělat tyč volantu v kombinaci 110R - 120 M. Jinak pohoda.
  • 00 Reagovat !

foto

31.03.00  21:33

« Prestavba (vetsi nez perestrojka)

Cau, potrbuju poradit, chci tedko az zacne bejt trochu teplo se pustit do prestavby eRka. Napravy z eMka, hreben posilovac, petikvalt, zkratka do toho prehazet celou stopetadvacu... Zadni agregat bych asi menil komplet celej (motor + prevodovka + poloosy) Mate s tim nekdo zkusenosti co me asi tak ceka za neprijemny prekvapeni? Tunel na petikvalt budu muset varit? Dika za kazdej tip. Honza
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.00  08:38

« Re: Zdar panove!

s tim prehrejvanim ti toho moc neporadim, byt resim podobne problemy. Jakej mas chladic? Mas v aute olejovej chladic? co mas presne za motor? to jsou veci, ktery by bylo dobry vedet.
    Co se tyka spoleru, tak neco se da sehnak u KOSY v Brandyse ([odkaz] jinak ja ted nakupuji u firmy Pascalplast na Slovensku. Vyrabej spoustu docela zajimavejch spoileru apod za jeste zajimavejsi ceny. Muzem o tom kdyztak pokecat obsirneji - napis na travex@mujmail.cz.
  • 00 Reagovat !

foto

30.03.00  17:08

« Zdar panove!

Mam 110R po kompletni rekonstrukci, novej cervenej lak a elektrony. Mam dva problemy. Prvni ze se mi nejak moc hreje motor, pritom je taky po kompletni generalce, a dale nemuzu sehnat nejake solidni zadni kridlo, to stare se nejak polamalo!. Poradi nekdo?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.00  13:07

« Re: jen tak

clovece, za tim bukem jsi ale dobre zasitej skoro te neni videt.... uz se tesim na tu slovac, na ty blatniky se ti zeptam, mozna budu mit seboukameru, tak ti to i muzu natocit
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.00  12:23

« Re: jen tak

Za bukem. Nekteri v buku, ci na buku, zvlaste pokud je v zatacce.
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.00  12:02

« jen tak

nechcete mi namluvit, ze se Vam po zime ty Vase kary rozpadly.... kde jste vsichni?
  • 00 Reagovat !

foto

13.03.00  14:09

« 130RS

potrebuju najit schpnou lakovnu za rozumny penize pro nalakovani meho zihadla, prestavuji karoserii na eRSo (blatniky, kapoty naporak..... a protoze mi na dolakovani zbyva jenom strecha, dvere a zadni celo tak to chci vylakovat cely.... nemate nekdo kontakt na solidni lakovnu?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…