Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

17.05.00  08:40

« Re: 120 / 120 LS / 110 LS ???

Ještě když jsem četl ten tvůj dotaz tak mě napadlo nechceš doufám dávat LS-ovou hlavu na L-kovej motor???? Pak by ti komprese dost klesla a naopak už to vůbec nezkoušej, s největší pravděpodobností se ti to potká.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.00  08:34

Hlava 110 LS a 120 LS je téměř stejná a dá se zaměnit. 120 LS má větší ventily a kanály, ale když jí použiješ na motor se zdvihem 68mm (110 LS) tak bude mít nižší kompresi, mám to doma někde spočítaný možná to najdu. Jinak hlavu na motor 110 LS(R) poznáš podle znaku škoda, je natřen bíle.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  12:00

« Re: Policie

Za rychlost dikybohu ne a to ze dvou duvodu. Tady v okoli od patku stoji hromada policajtu, takze jsem byl opatrnejsi i kdyz jsem si rikal ze si za patek uz vybrali dost a v sobotu daj pokoj - nedaly a jeste vcera jich bylo jak much. A za druhe - pres Kostelec n.O. jezdim sice jen obcas, ale skoro porad tam vidim stat u vyjezdu cerveneho favorita z radarem, tudiz v Kostelci jezdim radsi porad podle predpisu. Jinak ta silnice je peknej humus - siroka, v okoli celkem nic, tak proc nejet 80km/h? Hlavne doufam ze to dobre dopadne a ze budu usetrenej i te chvilkove prestavby na "normalni" auto. Zatim ted jezdim na ten kus papiru co me napsali a jsem zvedavej jestli me ho seberou kdyby me ted zase zastavili? Zkouset to radsi ale nebudu. Jo nevite nekdo o novych gumach kolem zadniho a predniho skla? Ted tam mam ze 120, jenze je mensi, na slunci se jeste vic stahne, nevypada to uplne nejlepe a ani to nejlepe netesni.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.00  09:17

To Te nestaveli za rychlost? V Kostelci nO je ta silnice siroka jako prase a svadi to jet rychlejc.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.00  16:58

At zije policie, narazil jsi na typ snehulaku, ktery doufam ze nepotkam...... at ti ho vratej mrchy....
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.00  16:57

ty hlavy jsou skoro stejny... zamena mezi 110LS a 120LS zadnou zmenu neprinese....
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.00  16:26

« Policie

Cau lidi, ani jsem se nenadal a uz jsem bez technicaku. Zastavili me v Kostelci nad Orlici dva panove v bilich cepickach a uz to jelo - "Co to tam mate za volant?, Co to mate za disky? A co ty gumy? Ty jsou schvalene?? Ha, praskle celni sklo!!! (Zrovna jsem si jel pro novy, jenze stejne tohle bylo lehce naprasknute u spolujezdce v hornim rohu - mimo zorny uhel), 3 brzdove, lehce zacerneny blikny, .... Ma obrana sice byla silna a argumenty padne, ale nakonec me ho stejne sebrali. Diky bohu alespon bez pokuty. Tak jsem je pozval do Melnika, ze si tam vyberou technicaku ze nebudou vedet co s nima - na to se tak divne zatvarili a ja jsem to radsi orostoval a zmizel jsem za rvouciho motoru v mracnu prachu. Za 14 dni jdu o nej bojovat . Ale at nepocitaj s tim ze budu na tom aute neco menit zpet - krom predniho skla. Policii ZDAR. Johny_R
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.00  23:17

« 120 / 120 LS / 110 LS ???

Chci se zeptat kdyz se vymeni hlava 120 za 120 LS bez vymeny pistu tak se zvedne komprese? Nebo cim jinym se zvedne vykon? A je hlava 120 LS stejna jako 110 LS (vim, ze maj stejny vrtani) Dik Dzon.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.00  12:11

« Re: Jak

zalezi na tom kolik do toho chces dat, kazdopadne to chce motor v dobrym stavu - zacal bych tim ze ho poradne seridis chce to: rozdelovac bez vuli, rozvod bez vuli, dobre serizenej karburator (ten muzes i upravit napr. pretryskovanim).... pokud ti ano tohle nestaci pak to nezbyva nez ladit a ladit.....
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.00  15:01

« Re: Jak

Zalezi co mas za motor. Do takej 105ky sa daju nacpat vlozky /po zasustruzeni /, piesty, hlava zo 120 prip. 120LS. Zo 120ky sa da vymenou hlavy valcov urobit LSka, zo 130ky sa da "jednoduchou" upravou urobit 1500ka trocha zlozitejsou / a drahsov /1600ka atd. atd....
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.00  22:13

« Re: Prestavba (vetsi nez perestrojka)

Tak panove pertestrojka se blizi konci, tunel je pekne rozsirenej a o vikendu uz bych rad osadil moturek. Diky za rady, hlavne Ladovi. I kdyz tim moje dotazy nekoncej :-). Dzon.
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.00  19:25

« Jak

se dá jednoduše zvýšit u tohoto auta výkon ? Jestli to nejde, tak jsem se neptal.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.00  08:58

« Re: to travexr

zatim vubec... resp uz o nem mam nejaky informace druhu jak ho sestelovat a kde je na nem co.... poslal mi to jeden borec z anglie... ja jeste totiz nemam hotovy auto (porad na nem radej klempiri) snad to bude nejak hotovy behem pristiho tydne... pak jeste na dva tydny do lakovny pak nastrojit a pak si mozna najdu chvilku na ten karbec.... Jinak zkousel jsem ho na nahradnim motoru a zda se ze funguje.....
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.00  16:39

« to travexr

Tak jak jsi pokrocil s tim karburatorem?

• « 00 Reagovat !

foto

04.05.00  13:42

« Re: Zkracování pružin

Najdi si ve zlatejch strankach prodejce Skodovky v Praze Vysocanech Skoda - Černický (nebo tak nejak)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.00  12:39

Díky za rady.Na techwebu to zkusím.Ale prosím kontakt na Katon Motorsport.Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.00  10:54

máš adresu na ten KATON Motorsport??
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.00  10:19

navod jak na to najdes na techwebu (skoda.panda.cz). Jinak ja povazuju za nejlepsi metodu originalni sportovni tlumice. Napriklad od fy KONI je lez koupit vcetne pruzin v ruznych delkach a tvrdosti... Daji se sehnat v KATON Motorsport - SKODA Cernicky
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.00  10:17

• 00 Reagovat !

foto

03.05.00  06:24

« Zkracování pružin

Poraďte jak zkrátit pružiny náprav Škodovek řady 100-130 o 2-3 cm.Nebo kde sehnat kratší a tvrdší.Dík.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…