Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

20.06.00  08:40

« Re: Sraz v Mělníku

do melnika jedu, ale ne s autem... prijedou bud s Chipmenem nebo nebo sam nejakym priblizovadlem. Bohuzel se mi nepodari dokoncit prestavbu na eRSo do patku.... potrebuju jeste tak dva az tri tydny do finale....je mi lito, ze auto nebude, ale uz se tesim az se sejdeme....nashle v Melniku
  • 00 Reagovat !

foto

20.06.00  07:36

« Sraz v Mělníku

Chlapi,takovej menší nápad.Kdo pojedete na sraz zkuste si dát za okno ceduličku se svým loginem (ladao.travexr,Johny_R,s110R,apod.)jak to dělají náklaďáci,abychom se mohli seznámit i osobně a dát řeč nejen o autech ,ale i Motorcafé.Dík a Čau
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  10:02

« Re: Tachometr

Ak sa nemylim tak je to tym ze prevod nahonu tachometru tam mas este z prevodovky s pomerom 4.44 a to potom menej ukazovat moze. Ale urcite to neviem.
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.00  19:32

« Tesnici gumy

Ahoj,
    taky jsem nedavno shanel tesnici gumy predniho a zadniho skla. Sehnal jsem je nahodou, mam kontakt na cloveka. Takze pokud mas zajem tak napis: fojt@email.cz
  • 00 Reagovat !

foto

07.06.00  23:30

« Tachometr

Dalsi problem co mam se tyka tachometru. Dal jsem 5-tikvalt 4,22 (misto 4 kvaltu 4,44) a kola 165R13. Tachometr mi na 5.stupeň (prevod 0,83) ukazuje 80km/h pri 3000 otackach, ale podle vypoctu bych mel jet 96 a i subjektivne se mi zda ze jedu daleko rychleji. Driv tachometr lital a vubec neukazoval dobre, ale rikal jsem si, ze se to spravi s vymenou prevodovky. Ted nelita, ale ukazuje o 20% min. Nevite cim by to mohlo bejt? Dzon.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.00  12:21

« Re: tesnici profily

do dveri se prodava tesneni na metry (tzv pirelli-guma)... na predni a zadni okno jsem je shanel asi pred mesicem, da se obcas sehnat pres inzeraty, jinak ti moc neporadim.... jinak v Autoskle mi tesneni predniho nahradili za nejaky jiny ..... zkus se zeptat
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.00  22:24

« tesnici profily

Nevite nekdo, kde se daji sehnat nove tesnici profily predniho, zadniho skla a dveri? Nebo da se to necim nahradit?
    Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.00  22:21

« Re: Kastle

blatniky predni ma novy - akorat je tam chtel davat nez to zboril :-) a zadni jsou OK. Kastli uz mozna mame. Dik.
    Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.00  11:01

« Re: Kastle

cely auto nemam, ale muzu mu nabidnout vsechny blantiky a zadni kapotu + predni spoiler a dalsi drobnosti, jako napriklad predni trojdilny plast naraznik, zadni plastovy dvoudilny naraznik....
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.00  21:27

« Kastle

Nemate nahodou nekdo ero na nahradni dily? kamos svoje zboril tak, ze bude lepsi vymenit celou kastli, kterou tim padem shani.
    Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.00  17:22

« Re: Snizeni Hlavy 120L

No me slo o to, ze 120L ma jiny tvar spalovaciho prostoru, tak jestli to muze bejt treba vic nachylny k opotrebeni, samozapalum, nebo treba jeste necemu o cem nemam zdani :-)) pri stejny kompresi jako u LSka. Ale kazdopadne dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.00  08:45

« Re: Snizeni Hlavy 120L

o kolik snížit hlavu?? to je těžký záleží na tom co od toho auta chceš. kolik je ideální komprese ti skoro každej řekne něco jinýho a taky záleží na konkrétnim motoru. Já mám na všech motorech kompresi mezi 11:1 až 12,5:1 to je tak na hraně co vydrží těsnění. Jinak těch 1,5 mm klidně uber neni se proč bát.
  • 00 Reagovat !

foto

19.05.00  23:11

« Snizeni Hlavy 120L

A jeste jeden: kolik je pro ten samej motor optimalni snizeni hlavy? Idealne bych chtel dosahnout komprese 9,5 (z puvodnich 8,5) coz odpovida 1,5 mm. Jinde mi doporucovali max 0,7-0,8. Taky je motor po GO, takze uz muze bejt hlava o trochu snizena rovnanim (to ale nevim jiste)
  • 00 Reagovat !

foto

19.05.00  23:03

« Predstih

Mam dalsi dotaz. Jakej doporucujete predstih na motor 120L s eRkovou vackou a vahadlama, eMkovym rozdelovacem, odtrhem 0,4 ? Ventily mi ani necvaknou at tam davam co tam davam. Zatim to auto nemuzu projet po rychlejch silnicich, protoze je temer holy.
    Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.00  12:47

« Re: KOUPíM Š 110 R / 1100 MBX-MBG

Za 30000 Jinak: skoda1000mbx@post.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.00  09:57

Za kolik a v jakym byla stavu? Dal sis inzerat? Kolik se Ti ozvalo lidi?

Proc MBG? To si muzes vyladit normalni tisicovku a mas to.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.00  09:33

V utery jsem prodal svoji Mrtvolu 1000MBX....
  • 00 Reagovat !

foto

18.05.00  17:19

« KOUPíM Š 110 R / 1100 MBX-MBG

Fanda značky, prosím, volejte na mobil 0604 / 13 26 63 mezi 8,oo - 22,oo hodin. Děkuji .
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.00  08:41

« Re: 120 / 120 LS / 110 LS ???

to záleží na tom co s ní kdo dělal pokud je snížená tak ano a možná i vyšší. Ale záleží i na tom jestli a jak jsou upraveny spalovací prostory
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.00  22:37

« Re: 120 / 120 LS / 110 LS ???

Hlavne jsem to chtel vedet kvuli inzeratu, abych ji strelil. Je predelana ze 120 na 110LS a zaroven tim i po zabrouseni ventilu a sedel. Ja vlastne ani nevim jestli muze takhle mit puvodni eRkovou kompresi 9,5 (na motoru 110LS) ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…