Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: Sraz v Mělníku
do melnika jedu, ale ne s autem... prijedou bud s Chipmenem nebo nebo sam nejakym priblizovadlem. Bohuzel se mi nepodari dokoncit prestavbu na eRSo do patku.... potrebuju jeste tak dva az tri tydny do finale....je mi lito, ze auto nebude, ale uz se tesim az se sejdeme....nashle v Melniku -
« Tachometr
Dalsi problem co mam se tyka tachometru. Dal jsem 5-tikvalt 4,22 (misto 4 kvaltu 4,44) a kola 165R13. Tachometr mi na 5.stupeň (prevod 0,83) ukazuje 80km/h pri 3000 otackach, ale podle vypoctu bych mel jet 96 a i subjektivne se mi zda ze jedu daleko rychleji. Driv tachometr lital a vubec neukazoval dobre, ale rikal jsem si, ze se to spravi s vymenou prevodovky. Ted nelita, ale ukazuje o 20% min. Nevite cim by to mohlo bejt? Dzon. -
« Re: tesnici profily
do dveri se prodava tesneni na metry (tzv pirelli-guma)... na predni a zadni okno jsem je shanel asi pred mesicem, da se obcas sehnat pres inzeraty, jinak ti moc neporadim.... jinak v Autoskle mi tesneni predniho nahradili za nejaky jiny ..... zkus se zeptat -
« Re: Snizeni Hlavy 120L
o kolik snížit hlavu?? to je těžký záleží na tom co od toho auta chceš. kolik je ideální komprese ti skoro každej řekne něco jinýho a taky záleží na konkrétnim motoru. Já mám na všech motorech kompresi mezi 11:1 až 12,5:1 to je tak na hraně co vydrží těsnění. Jinak těch 1,5 mm klidně uber neni se proč bát. -
« Snizeni Hlavy 120L
A jeste jeden: kolik je pro ten samej motor optimalni snizeni hlavy? Idealne bych chtel dosahnout komprese 9,5 (z puvodnich 8,5) coz odpovida 1,5 mm. Jinde mi doporucovali max 0,7-0,8. Taky je motor po GO, takze uz muze bejt hlava o trochu snizena rovnanim (to ale nevim jiste)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!