Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  11:16

« Re: zadni bezpecnostni pasy pro erko

zavazadlo - to zni dobre, ale potrebu vozit pet svistu mit asi nebudu....S tou okopcenou vyhlaskou bych se asi moc nevytah, protoze na mym aute najdes veci, ktery ji odporujou.... Pouziti nehomologovanych dilu, jine vnejsi rozmery atd atd.... jenom by me zajimalo proc u vytuneny skodovky to policajtum vadi, kdyz o pul metru roztazenyho kadetta nechaj napokoji. Ze by neznalost?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  08:49

Policajti to podle me budou znat, protoze hodne aut pasy v zadu nema. Ja nemam pasy ani vepredu a taky ssebou vozim okopirovanou, pro zmenu, vyhlasku. :-) Sedacka je v kazdem pripade dobra, hlavne kvuli tomu, ze dite je pevne prychyceno k pevnym castem automobilu, neposkakuje po aute, netaha ridice za vlasy, ap. I kdyz soucasny stav, kdy se dite povazovalo za zavazadlo, mi vyhovoval vic (dozadu se v pohode vleze pet svistu a vic, coz je nekdy k nezaplaceni :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  03:35

MOzna prave proto do toho jdu, jinak vyjimka je sice vyjimka, ale uz vidim tu buzeraci ze strany policajtu. Kolikrat mi staci jenom problemy typu "jak to ze nemate v kufru vyrazeny cislo karoserie?".... pritom kazdej kdo ma eRko vi, ze vpredu je jen stitek a cislo je vysekany vzadu na chladicovy stene - vyjimka je zapsana ve velkym technicaku, ale jsou chvile kdy to cajtum proste nevysvetlis. Po trech podobnejch pripadech jsem se naucil u sebe vozit fotokopii technicaku aby si to mohl priblblej policajt precist.......... i takovy bejvaj - aspon u nas v Praze. A pointa? Pasy dozadu a detskou sedacku pro bezpeci meho ditete a radost prislusniku PCR..... to prvni je samozrejme dulezitejsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  09:03

Vyjimka na to neni. Ale povinnost prepravovat dite v sedacce plati pouze pro auta s pasy. Hazard to samozrejme je, to je ale uz samotna jizda autem.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  08:16

podle toho co vim ja nema auto bez pasu v zadu zadnou vyjimku, neni to sice uplne jiste, ale na druhou stranu mi prijde jako hazard vozit dite bez sedacky.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  09:46

Auto, ktere nema vzadu pasy, nemusi mit vzadu autosedacku pro deti. Tudiz je zbytecne ji tam davat.
  • 00 Reagovat !

foto

19.09.00  09:11

« zadni bezpecnostni pasy pro erko

po dlouhych peripetiich jsem konecne ziskal kloudnou odpoved ze Skoda-Auto. Jedna se nutnost s ohledem na chystanou povinnost pouzivat zadrzne systemy pro deti. Cela sada je dostupna na sklade ve Skoda auto pod objednacim cislem 190-797-228 v mnozstvi 70 kusu. Doporucuji kontaktovat nejblizsiho obchodnika pro objednani. Pro informaci uvedu jeste cenu, ktera cini 1495 Kc za sadu.
    Mozna se Vas to netyka, ale mozna se tahle informace bude nekomu hodit.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.00  08:09

« Re: Jeden stěrač

a proc chces jenom jeden sterac? je to frajerina, ale zmensi se ti radikalne plocha okna, ktera je pod steracem, u spolujezdce to nevadi, ale u ridice ve vysi oci je to na povazenou... kazdopadne odstranis levy cep sterace (pred ridicem) vcetne spojovaciho tahla, pravy cep zustane zachovan. Spojovaci tyc (mezi cepem a motorkem) je potreba lehce zkratit (dle moznosti) tak, aby se zvetsil kyv sterace a pak uz jen nasadis to spravny ramenko se steraci listou a nas to hotovy.......hodne uspechu
  • 00 Reagovat !

foto

17.09.00  17:59

« Jeden stěrač

Mohl by mi prosím někdo poradit jak a co mám předělat, abych narval na svého miláčka jeden stěrač???
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.00  08:49

« Re: chladic vpredu

STK to projde (chladic vpredu), narozdil od jinych uprav.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.00  23:25

Kdyz jste u tech chladicu - videl jsem v Melniku na tisicovce chladic vepredu, ale zvenku, pred celem zapustenej do narazniku. Je to docela zajimavy reseni, ale projde to STK ?
    Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.00  14:48

diky, dneskajsem koukal na neco podobnyho u firmy HANSA-FLEX (delaj hadice pro hydraulicky systemy). Hadice na vodu maji, ale za cenu 175,- +DPH za metr. Neni to sice malo, ale zase jsou zajimave udelany. Maji jenom jedinej problem se ktrerym se zatim potyka vetsina hadic - v ohybu s malym polomerem se hadice zaskrti a stava se nepruchozi. Takze mi asi nezbyde nez pouzit topenarskou med - a ohybacku holt nekde budu muset sehnat, co se da delat....
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.00  11:24

Kupoval jsem to u nas (Vys.Myto) ve skodovce a jsou to asi 4 mesice. Muzu se ti podivat jestli to jeste maji, ale myslim si ze takovyhle zbozi by melo byt snad vsude. I kdyz... kolikrat neco shanim a nekde tvrdej ze se to uz 10 let nedela a nejde to sehnat, no a jedu jinam a tam to neni problem... Dam ti vedet.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.00  09:06

a kdes to sehnal Johny? v moji mototechne nic podobnyho nenmaj.... (trubky jsem vzdal, nejsem schopnej sehnat ohybacku a bez ni to nejde dost dobre presne ohybat takze jdu cestou hadic, az to dodelam tak to nafotim a neco o tom napisu. DIky za info vsem.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.00  12:49

S timhle ti asi moc neporadim, ale co se tyce tech hadic, tak mam dojem ze se prodavaji hadice primo pro vedeni horke a natlakovane vody do automobilu. Alespon ja jsem neco takoveho pred casem ve Skodovce kupoval a tahal jsem s tim nove rozvody po aute. Vypada to neco jako benzinova hadice - 2 vrsvy gumy, mezitim opleteni, je to celkem dost silny a je na tom napsany anglicky "hot water" nebo tak nejak. Czus.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.00  11:54

Já to mám,jak jsem popsal.Trubky pod podlahou ze 120+lyžina.Vnitřkem jsem to nemohl táhnout kvůli sedačkám.Dal jsem včera řeč s tím klukem co to má tažený prahama-hadicema.Použil hadice na vzduch k nějakým vzduchovým bagrům na šachtě.Má to stejný vnitřní průměr,3x pletení,odolné proti olejům.Otázkou je jak se to zachová po nějaké době s horkým Fridexem.On to má asi dva roky a zatím dobrý.Zkus to třeba u firmy co staví metro(Metrostav ?).A ty trubky-zkus ty elektrikářské nebo nerez z mlékáren.Na srazu v Mělníku jsem to viděl u jednoho Eresa co s ním jezdili soutěže historiků(ty nerez).
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.00  09:40

diky za reakcu ale jsem stale tam kde jsem byl.... probpletane hadice (na zahradu) nelze pouzit, trubky ze 120ky taky ne...tazeny to bude vnitrkem po prave strane tunelu. Zatim to vypada na "topenarskou" med nebo hadice, ale jaky hadice nemama tuseni... mate jeste nekdo nejakej napad? Mate to nekdo na svym aute udelany?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.00  08:26

No to záleží, na tom kudy máš vedené ty díry, k čemu to Ereso budeš používat a jaké tam budeš mít sedačky(abys to měl kudy táhnout).Pokud máš tak kvalitní hadici která ti udrží teplotu a př. tlak,tak bude jednodušší táhnout hadice vnitřkem.Jinak vetšina kluků co vím používá trubky ze 120cítky pod podlahou,alespoň ty zadní.Ty pasují po malé úpravě(zkrácení a mírné přihnutí).Předek jak kdo.Někdo to dodělá hadicemi, někdo trubkami upravenými ze 120 pospojné hadicemi,někdo posvařovanými trubkami z kousků těch 120cítkových.Přes trubky se potom udělá kryt(lyžina).Taky jsem slyšel o případu ,že měl kluk tažené hadice prahama.Poku by jsi použil systém bez přetlakového víčka ,dají se použít horkovodní hadice co se dají koupit v domácí potřebách,ty průhledné proplétané(ale pozor,je jich hodně druhů).Nevím ale jak by udržely přetlak,to záleží na tom jaké víčko použiješ(s jakým přetlakem).A táhnout trubky vnitřkem,to musí být pěkná makačka je tam naohýbat.Nevím co bych ti dnes doporučil za materiál.Ale v době kdy jsme to my první předělávali a nedaly se sehnat vždycky trubky ze 120cítky,tak se používaly trubky na instlace el.rozvodů-ale bezešvé,aby se daly ohýbat.Taky je potřeba počítat s nějakým vypouštecím místem,pro případ opravy systému(např termostat apod.)
  • 00 Reagovat !

foto

04.09.00  08:41

« chladic vpredu

mam takovy dotaz, k prednimu chladici by jste tahali hadice nebo trubky? a jake? uz mam pripraveny prurazy v karosewrii jenom resim vyse uvedene dilema poradtte....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.00  16:16

« Re: eRo na prodej (130RS)

To eRko je skutecne ukrutne dobre. Potrebujes nejake civilnejsi auto???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…