Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

02.10.00  13:37

« Re: Prodám

Kolik Te stalo to MBXo, resp. za kolik jsi prodal to rozdelane? Jeden cas jsem ho dost shanel, ale nakonec jsem koupil T603. MBX se dost spatne shani a prijde mi dost predrazene, kdyz uz je (a bude hur).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.00  17:05

to RADO: proc by vadil MBXo je dooost slusna kara, sice mam nejradeji eRka a eRSa, ale v pripade nouze snesu i rapida, vzdyt je porad auto na jedno brdo, akorat pouze tisicovky a stovky + odbozeniny byly hezci nez stodvacy a spol.... a co ma motor vpredu a je to vyrobeny po roce 88 uz neni skodovka. Odkud jsi?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.00  15:22

Ja jsem se pokousel pred casem renovovat 1000MBX, ale po financnim vycerpani jsem to v dubnu prodal. A ted kdyz jsem mel pripravene penize na kuchyn, jsem se neudrzel a koupil pred 14 dny Skodu 1000MBX v A1 stavu po renovaci. MBX to je takova baba od eRka. Paklize by nevadil rozdil ve stari klidne bych se zucastnil nejakeho setkani. Rado
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.00  15:02

hadas spravne jsou to zbyle dily, uz mam skoro prestaveno. A nikdo je nechce, aspon zatim, pritom jsou v dobrym stavu a cena je miziva.....

Jinak mozna casem prodam i to prave dokoncovany pseudoereso, prece jenom pro rodinu s detma to moc neni, ale treba se mi ji podari udrzet (i kdyby mela stat na spalkach ve stodole pristich pet let)....aspon doufam.

a co jinak lidi jak vam vrcer eRka? Nestalo by za to se nekde sejit? Cekam na vase navrhy a odpovedi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.00  14:53

Co se deje??? Ty nebudes dokoncovat prestavbu??? Nebo naopak mas hotovo a toto jsou zbyle dily???
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.00  09:47

pokud mate zajem o plecharinu (blatniky, z.kapota, a nejaky drobnosti) tak se na mne klidne obratte.
    Bud tady nebo travex@mujmail.cz

omlouvat se za skakani do "reci" mi tady prijde nemistne.....motorcafe funguje trochu jinak nez uzavrena debata par jedincu.
  • 00 Reagovat !

foto

28.09.00  22:03

« WWW o éRech

Snažím se rozjet jednoduché WWW stránky zaměřené na eRka. Pokud máte zájem mrkněte se na www.volny.cz/s110r Jakoukoliv spolupráci uvítám. V rubrice "Různé" najdete i "R-chat" kde se dá diskutovat jako tady.
    Džon
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.00  11:27

« Prodám

Predem se chci omluvit travexovi, ze mu skacu do reci a do tematu. Trevextre odpust!!! Chlapi, najde se mezi váma nekdo, jehož milácek není až tak v porádku ( tim myslim vase erka ) a mel by zajem o dost slusnou plecharinu? Prodám LP+PP+LZ+PZ blatník a zadni kapotu. Je to v perfektnim stavu a bez koroze. Jinak bych mel jeste neco pro vylepseni vasich zihadel a to ctyri lite kola - APOLLO - 5J/13 s velmi slusnymi bezdusovkami Goodyear 175/70/13. Kola jsou taky v super stavu. Jestli o neco z toho mate zajem, napiste mi na: novota@email.cz a domluvime se.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.00  23:40

« Re: zadni bezpecnostni pasy pro erko

to vis proste neumej docenit pokrocilou konstrukci, aspon co se upravy tyce.... :-D
    Zatim se porad jeste bere, ze skodovka je * at uz vypada jakkoli, ja to vidim tak, ze kazda shnila popelnice je * a rozhoduje jeji stav.... ale to uz bvylo napsano v diskusi s Kamilem* a jemu podobnymi.... Jsem zevdav jake zmeny prinese zmena nasich zakonu v ramci prispusobeni EU, pokud by bylo schvalovani technicke zpusobilosti reseno stejne jako v Nemecku, byl by to narez.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  11:35

Treba je to tim, ze vedi, jak ma vypadat normalni eRko. :-) Mozna tim, ze zatimco shnila zapadni ojetina se povazuje za super auto se skvelou upravou, tak pekna Skodovka za *.

Lidi jsou proste hovada, co vubec, ale vubec, nerozumi autum. Treba zrovna dneska prohlasil muj kolega: No to to uz je skoro veteran. (O Tatre 57B - r.v. 1946).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  11:16

zavazadlo - to zni dobre, ale potrebu vozit pet svistu mit asi nebudu....S tou okopcenou vyhlaskou bych se asi moc nevytah, protoze na mym aute najdes veci, ktery ji odporujou.... Pouziti nehomologovanych dilu, jine vnejsi rozmery atd atd.... jenom by me zajimalo proc u vytuneny skodovky to policajtum vadi, kdyz o pul metru roztazenyho kadetta nechaj napokoji. Ze by neznalost?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  08:49

Policajti to podle me budou znat, protoze hodne aut pasy v zadu nema. Ja nemam pasy ani vepredu a taky ssebou vozim okopirovanou, pro zmenu, vyhlasku. :-) Sedacka je v kazdem pripade dobra, hlavne kvuli tomu, ze dite je pevne prychyceno k pevnym castem automobilu, neposkakuje po aute, netaha ridice za vlasy, ap. I kdyz soucasny stav, kdy se dite povazovalo za zavazadlo, mi vyhovoval vic (dozadu se v pohode vleze pet svistu a vic, coz je nekdy k nezaplaceni :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  03:35

MOzna prave proto do toho jdu, jinak vyjimka je sice vyjimka, ale uz vidim tu buzeraci ze strany policajtu. Kolikrat mi staci jenom problemy typu "jak to ze nemate v kufru vyrazeny cislo karoserie?".... pritom kazdej kdo ma eRko vi, ze vpredu je jen stitek a cislo je vysekany vzadu na chladicovy stene - vyjimka je zapsana ve velkym technicaku, ale jsou chvile kdy to cajtum proste nevysvetlis. Po trech podobnejch pripadech jsem se naucil u sebe vozit fotokopii technicaku aby si to mohl priblblej policajt precist.......... i takovy bejvaj - aspon u nas v Praze. A pointa? Pasy dozadu a detskou sedacku pro bezpeci meho ditete a radost prislusniku PCR..... to prvni je samozrejme dulezitejsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  09:03

Vyjimka na to neni. Ale povinnost prepravovat dite v sedacce plati pouze pro auta s pasy. Hazard to samozrejme je, to je ale uz samotna jizda autem.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  08:16

podle toho co vim ja nema auto bez pasu v zadu zadnou vyjimku, neni to sice uplne jiste, ale na druhou stranu mi prijde jako hazard vozit dite bez sedacky.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  09:46

Auto, ktere nema vzadu pasy, nemusi mit vzadu autosedacku pro deti. Tudiz je zbytecne ji tam davat.
  • 00 Reagovat !

foto

19.09.00  09:11

« zadni bezpecnostni pasy pro erko

po dlouhych peripetiich jsem konecne ziskal kloudnou odpoved ze Skoda-Auto. Jedna se nutnost s ohledem na chystanou povinnost pouzivat zadrzne systemy pro deti. Cela sada je dostupna na sklade ve Skoda auto pod objednacim cislem 190-797-228 v mnozstvi 70 kusu. Doporucuji kontaktovat nejblizsiho obchodnika pro objednani. Pro informaci uvedu jeste cenu, ktera cini 1495 Kc za sadu.
    Mozna se Vas to netyka, ale mozna se tahle informace bude nekomu hodit.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.00  08:09

« Re: Jeden stěrač

a proc chces jenom jeden sterac? je to frajerina, ale zmensi se ti radikalne plocha okna, ktera je pod steracem, u spolujezdce to nevadi, ale u ridice ve vysi oci je to na povazenou... kazdopadne odstranis levy cep sterace (pred ridicem) vcetne spojovaciho tahla, pravy cep zustane zachovan. Spojovaci tyc (mezi cepem a motorkem) je potreba lehce zkratit (dle moznosti) tak, aby se zvetsil kyv sterace a pak uz jen nasadis to spravny ramenko se steraci listou a nas to hotovy.......hodne uspechu
  • 00 Reagovat !

foto

17.09.00  17:59

« Jeden stěrač

Mohl by mi prosím někdo poradit jak a co mám předělat, abych narval na svého miláčka jeden stěrač???
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.00  08:49

« Re: chladic vpredu

STK to projde (chladic vpredu), narozdil od jinych uprav.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…